Eukanuba za pse

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Eukanuba hrani, poznati i nekoć popularni, zapravo su bili usmjereni na pružanje potpune prehrane, no budući da je tvrtka postala prva u vlasništvu PG-a, a zatim je kupila Marsa, hrana je postala više komercijalna, što je uvelike utjecalo na kvalitetu. Danas su Eukanuba feedovi širok raspon medijskih kvaliteta.

Mi smo spašavali eukanuba dermatoza. Pas je kineska kestena pasmina, a svi su skloni alergijama, pa ne možemo pronaći odgovarajuću hranu. Ta iritacija, onda, crvenilo, i ovdje nedavno i Wen po cijelom tijelu. Eukanuba je vrlo brzo padao u ruke, izvana ništa nije jako drugačije, samo je miris oštar, sumnjičav. Ali pas pozitivno reagira na miris. Ja hranim psa već već tri tjedna, gotovo da su sva iritiranja prošla, izgled se pretvorio neposredno pred naše oči. No, jedan veliki, ali je nemoguće jesti ovu hranu dugo vremena, budući da pripada medicinskoj liniji, samo tijekom razdoblja liječenja. Stoga, iako je zagonetan nego da se hrani. Najvjerojatnije ću opet tražiti nešto od eukanuba.

Želim podijeliti recenziju o eukanubu, ona je hranila York. Odveli su psa, a onda se ispostavilo da je imala pretjerano osjetljivo gastrointestinalni sustav i osim toga je bila alergična na piletinu - oči su im bile svrab i zalijevanje. Pokušao sam sve što je moguće, naglasak je bio na skupe hrane.
Eukanuba je s njom došao s janjetinom za male i srednje pasmine. Naš je Yorik jeli ovu hranu godinu i pol, sve je bilo u redu, alergija je nestala, pas je bio zdrav, ali u jednom trenutku gastritis se pogoršao pa sam morao ići na veterinara. sastav, terapeutski eukanubu. Ali njezin pas odbio je jesti, to uopće nije poput okusa. Čak je i izgubila težinu na cijelu funtu. I ukupne težine od samo tri kilograma, bilo je katastrofa.
Prebacili smo se na prirodnu, tretiranu probavu. Trebalo nam je šest mjeseci. Ali naši probavni problemi nisu bili povezani s hranom, mislio sam da je York nešto pojelo u kućici ili za šetnju. Kad su problemi riješeni, ponovno su se odlučili vratiti u Eukanuba s janjetinom, ali ponavljanje gastritisa je jasno pokazalo da je crijevna opstrukcija u psu zbog hrane. Zato nam je veterinar rekao.

Imam štenad, s ulice. Ali to ne znači da ga morate hraniti ničim. Htjela sam izaći iz djeteta. Stoga je privukla posebne nade na eukanuba za štence od srednjih pasmina, to je kategorija težine od 10 do 25 kg, od dobi od mjeseca do 12 godina. Kupnja po visokoj cijeni, shvatila sam da je ovaj brand super premium. Cijena: 3 kilograma - 1.500 rubalja, 15 kilograma - 6.000 rubalja.
Stariji pas koji je već živio s nama prije nego što je dijete stiglo, hranilo se "našim brandom", ali kad se pojavila eukanuba, ona je također preferirala drugu. Za dva tjedna imamo veliku torbu.
U usporedbi s prethodnim hranom, ovaj je veličina veći od granula, manji su i aromatičniji. Čisto prirodno meso, naravno, psi jedu bolje, eukanuba ne može usporediti ovdje, ali ipak sastav je vrlo hranjiv. Nema kemikalija. aditiva i sintetika. Probavljanje oba kućnog ljubimca je normalno, kaput je također dobar, nema alergije. Mislim da probati ostale varijante ovog hrane, s drugim ukusima.

Ako kupujete hranu najvišeg razreda, onda smatrate da je krivnja sastava kritičnija. Tako sam pronašao malu minus u sastavu, to jest korištenje mesa, podvrgnut sušenju zamrzavanjem. To znači da su originalni proizvodi od mesa u početku zamrznuti, a tek tada su bili dehidrirani. Ali nitko ne zna u kojim uvjetima to meso je zadržao, temperatura skladištenja zamrzavanja ne bi trebala prelaziti 18 stupnjeva, inače mnoge korisne svojstva su izgubljeni. Za hranu takve visoke klase (a ne najisplativija cijena) može se koristiti svježe ili rashlađeno, a ne smrznute proizvode. Samo mi je ta nijansa izazvala pomutnju, sve ostalo potpuno je zadovoljeno. I moj pas, uključujući i.
Postoje Eukanuba i više alternativa u mogućnostima sastava, pri čemu je postotak mesa manji od 30. Vjerojatno, stoga, postoje mnoge nezadovoljne recenzije o hrani. Ali ja uvijek odabire one s puno životinjskih bjelančevina kako bi terijeri imali dobru prehranu. Miris poput hrane posebno, ali ako pas nije neugodno i hrana je slična, tada može doživjeti povremeni miris.

Obratila je pozornost na hranu zbog širokog raspona medicinskih hranjenja. Pustila je dva hranjenja sa linije Daily Kea. Prvo, u borbi protiv prekomjerne težine. Hrana Ekanubovsky u ovom smislu je jedinstvena, sadrži vrlo minimalne masti u usporedbi s većinom analoga, samo 7% u odnosu na 9-10%. Pas je brzo postao oblikovan. Također je hranila osjetljivu kožu za osjetljivu kožu. Srednji dijelovi su potrebni za zasićenje, nema problema s zdravljem i vunom na takvoj prehrani.
Paket težine 3 kg dovoljno je za gotovo 2 mjeseca. Ako usporedite ekanubu s analognim, tada će cijena biti veća. Ali sastav je bolji. Proizvođač stavlja najmanje 30% prirodnog mesa. Žitarice i kukuruzni proizvodi prisutni su, ali ne u kritičnim količinama. Postoji vrlo važan sastojak - sirka, pomaže normaliziranju razina šećera u krvi. Zdravstvene opasne sintetske komponente koje su zarazne, br. Širok raspon proizvoda, posebno za pasmine i bolesti.

Dobra vrhunska hrana, koja je odavno bila osnova moje prehrane Akita Inu. Samo želim reći da pokušavam kupiti hranu državne ili nizozemske proizvodnje, domaća se pristojno razlikuje. Yukanuba se temelji na prirodnom mesu (piletina, janjetina) i riba (neobična za prehranu pasa). Hrana se proizvodi na poseban način, u procesu prerade mesa ne gubi nutritivna svojstva.
Cijena je veća od većine analoga, ali je potpuno opravdana. Hrana je uravnotežena i potpuna, jer se koriste izvori minerala i vitamina prirodnih sastojaka. Osim toga, obogaćen je kompleksom vitamina i blagotvornim masnim kiselinama, nije potrebno dodati bilo što u prehranu. Hrana se dobro asimilirala, nakon što pas pijeni potrebnu količinu vode bez problema.
Najviše mi se svidjelo činjenica da apsolutno sva hrana djeluje kao preventivna sredstva protiv bolesti usne šupljine. Zubi su izvrsni, bijeli i sjajni, nema nikakvih mrlja i kamenja. Što se tiče vune, nema očitih promjena. Njegova je kvaliteta normalna, masti u normalnom rasponu. Nema problema s zdravljem na takvoj prehrani, nisam primijetio ovisnost o hrani. Općenito, pas je razigran, aktivan, energičan. Samo u WC-u na mali način počela sam ići mnogo češće, ponekad dolazi 7 puta dnevno.
Pojava i miris hrane su vrlo obični, ali granule su premale za psa ove veličine.

Eukanuba hrana: brigu o zdravlju i dobrobiti psa

Ako želite da se vaš ljubimac uvijek osjeća dobro, treba joj pružiti kvalitetnu njegu. Ne radi se samo o sadržaju, već o pravilnoj prehrani. Sada možete saznati što je Eukanuba pas hrana, koje su njegove karakteristike, pro i kontra.

Značajke feeda

Feed pripada kategoriji superpremija prema proizvođačima. Suha hrana ili konzervirana hrana za pse svih pasmina stavlja se na tržište od proizvođača Eukanuba kao 100% prirodne prehrane. Vezano uz elitne serije hrane, proizvodi se proizvode u poduzećima SAD-a i Nizozemske. Prema proizvođaču, uporaba kemijskih elemenata, kao i raznih bojila u proizvodnji hrane za pse, neprihvatljiva je. Zato proizvodnja navodno upotrebljava samo prirodne sastojke.

Budući da različiti kućni ljubimci mogu imati različite ukuse, proizvođač nudi širok raspon suhe hrane i konzervirane hrane za odabir. Također treba napomenuti da se u konzerviranim i suhim proizvodima koriste različite vrste mesa, što je najbolji izvor proteina. Osim toga, da bi se zdravlje psa uvijek nalazilo na istoj razini, proizvođač dodaje minerale, kao i dodatke vitamina, koji će biti relevantni i za male i velike pasmine.

Što se tiče izvedbe, proizvođač tvrdi da su njegovi proizvodi:

 • je dijeta s potpuno izbalansiranom sastavu, ali o tome ćemo malo kasnije reći;
 • čak i ako košta narudžbu veličine skuplje od nekih domaćih analoga, zahvaljujući svom sastavu, Eukanuba suhu hranu za pse ili konzerviranu hranu može se koristiti više ekonomski;
 • bogate raznim vitaminima i mineralima koji su potrebni za bilo koji organizam;
 • u proizvodnji korištenih samo visokokvalitetnih proizvoda koji mogu koristiti i ljudi;
 • meso životinja, koje se nalazi u sastavu hrane, ima visoki sadržaj bjelančevina, koji će također biti koristan za bilo koje pseće tijelo;
 • proizvođač uvjerava da proizvodnja suhe hrane ili konzervirane hrane ne koristi prerađene proizvode ili otpad;
 • nema dodataka i punila, što samo šteti ljubimcu;
 • Prema proizvođaču, konzervirana hrana i suha hrana Eukanuba je najbolja zdrava hrana koja se danas nudi u trgovinama.

struktura

Obratimo se sastavu. Budući da su proizvodi tvrtke Eukanuba namijenjeni za konzumaciju životinja male i velike pasmine, kao i različitih dobnih skupina, sastav će odgovarati određenoj vrsti linije. Ali treba napomenuti da se većina različitih sastojaka koji se nalaze u suhoj hrani i konzervi može se ponoviti. I to ne ovisi o životinjama za koje je hrana namijenjena.

Sastav doziranja proizvođača uključuje sljedeće sastojke:

 • riba - losos;
 • proizvodi od žitarica, osobito ječam, riža, pšenica, sirak;
 • razni mesni proizvodi, osobito piletina ili janjetina;
 • elementi Omega-3 i Omega-6, koji su potrebni za jačanje imuniteta oba štence i odraslih pojedinaca velikih i malih sorti;
 • također važan element za zdravlje je vlakno;
 • kukuruz, dopuštajući povećanje nutritivne vrijednosti gotovog proizvoda, ali ni na koji način ne utječe na zdravlje (dodavanje kukuruza samo smanjuje troškove proizvoda, odnosno smanjuje troškove proizvođača);
 • repa, dopuštajući normalizaciju razina šećera u krvi;
 • mnogo korisnih elemenata, uključujući fosfor i kalcij, koji su neophodni za životinjski organizam bilo koje pasmine iu bilo kojoj dobi;
 • kompleks vitamina, uključujući A, C, E, B, koji su također važni za kućne ljubimce svih pasmina i uzrasta.

Feed linija

Kao rezultat ogromnog izbora proizvođača, svaki kupac će moći odabrati hranu posebno za svoje kućne ljubimce. Asortiman suhih i konzerviranih namirnica sugerira veliki izbor za životinje različitih pasmina i uzrasta. Osim toga, za kućne ljubimce koji su pretrpjeli bolesti i ozljede, možete pronaći terapeutsku prehranu. Više o tome bit će raspravljano u nastavku.

Za velike pasmine

Suha hrana ili konzervirana hrana za životinje velikih i srednjih pasmina sadrži u svom sastavu sve elemente koje bi ljubimac trebao primiti. Budući da proizvođač nudi dovoljno vrsta, uvijek možete odabrati što će vam se svidjeti. Koje su obroke za velike životinje?

 1. Edalt velika pasmina janjetina i riža. Ovo hranjenje s janjetinom i rižom za velike pasmine pasa može biti izvrsna prehrambena opcija. To je zato što je meso od janjetine s rižom tijelom prilično dobro apsorbira. Ova dva glavna elementa sadrže mnoge korisne i hranjive sastojke. Prema proizvođaču, u proizvodnji se koriste samo prirodni sastojci koji omogućavaju velikoj veličini da ostane u formi. Osim toga, uporaba takve hrane će zadržati životinjsku kosu debelu i sjajnu.
 2. Piletina Edalt Lidzh Brid - vrhunska suha hrana s okusom piletine. Prema proizvođaču, zahvaljujući mesnatoj mesnoj pili, tijelo psa može biti u dobroj formi tijekom dana. Elementi koji su prisutni u ovoj prehrani mogu poboljšati imunitet životinje i povećati njegovu opskrbu energijom. Treba napomenuti da prema proizvođaču ova kombinacija sastava i elemenata omogućuje da životinja ostane zdrava. Sastojci koji se koriste u proizvodnji suhe hrane imaju pozitivan učinak na probavni sustav životinje. Stoga proizvođač kaže da psi koji uzimaju takvu prehranu uvijek imaju dobar metabolizam.
  Budite oprezni ako imate pastira ili Labrador, - predstavnici tih pasmina često su alergični, pa se oni uglavnom ne mogu poslužiti za hranu, na temelju piletine.

Osim suhih opcija, možete ponuditi svoj ljubimac i konzerviranu hranu. Možete biti sigurni da će vaš pas cijeniti hidratiziranu hranu s sočnim mesnim proizvodima.

Za male pasmine

Što se tiče malih pasmina, za ove životinje važno je da peleti suhe hrane imaju malu veličinu. To će omogućiti optimalnu probavu hrane u tijelu kućnog ljubimca. Praksa pokazuje i pregledava, u većini slučajeva, dijeta s mesom od piletine ili janjetine se asimilira bez ikakvih problema. Zbog toga male pasmine životinja uvijek će biti jake i zdrave.

Za kućne ljubimce male pasmine, Ekanuba proizvodi označeni su za odrasle male.

 1. Edalt Small Breed je dovoljno kvalitetna hrana, kako proizvođač uvjerava, koji sadrži sve potrebne sastojke.
 2. Mala i srednja janjetina i riža. Ovaj tweed iz linije može se nazvati univerzalnim, u stvari, dakle, može ga koristiti kućne ljubimce ne samo malih nego i srednjih pasmina.
 3. Odvojeno za predstavnike Yorkshire Terrier Ekanuba sorte nudi suhu hranu Yorkshire Terrier Edalt.

Ljekoviti i prehrambeni proizvodi

Osim toga, potrebno je istaknuti terapeutsku formu suhe hrane. Korištenje terapijske prehrane je važno ako vaš ljubimac ima loše zdravlje ili ima alergijsku reakciju na hranu. Također, terapijska dijeta se daje ženama koje pružaju njegu. Prema proizvođaču, lijekirana suha hrana će biti odličan način izlaska u sve ove slučajeve, jer pridonosi zdravlju psa.

Dakle, koje su opcije za suhu dijetu Eukanuba nudi:

 1. Na primjer, terapeutska prehrana Radna učinkovitost i izdržljivost bit će odlična za životinje koje preferiraju aktivan način života. Ova vrsta vladara može se dati i za laktirajuće ženke. Učinak rada i izdržljivosti karakterizira uravnotežen sastav, a također pomaže jačanju imunološkog sustava.
 2. Intestinal - ovaj tip proizvođača terapeutske prehrane nudi pse koji često pate od bolesti gastrointestinalnog trakta. Ako vaša životinja ima poremećaj probavnog sustava ili je veterinar uočio upalu crijeva, onda možete hraniti crijevu vašeg psa. Naročito je njegova upotreba dopuštena u različitim fazama upale.
 3. Druga vrsta terapeutske prehrane - odgovor dermatoze AF - namijenjena je psima koji pate od svih vrsta kožnih bolesti. Često se događa da životinjsko tijelo reagira negativno na jedan ili drugi element u sastavu hrane ili konzervirane hrane, a to dovodi do alergijskih reakcija - iritacije na koži ili osipa. U većini slučajeva, kao što to pokazuje pregled, takav lijek može osloboditi psa od nelagode i riješiti problem alergije. Uravnotežena prehrana u ovom slučaju omogućuje vam da svom ljubimcu dadnete sve što vam je potrebno.

Za štence

Što se tiče štenci, u ovom slučaju, Eukanuba se brinuo o vrlo mladim prijateljima osobe. Za štence, proizvođač nudi hranu koja će na ovaj ili onaj način privući životinje. Barem tako kaže proizvođač. Hrana za štenad sadrži sve korisne elemente, bez kojih je razvoj životinjskog organizma nemoguć.

Koje vrste obroka za štence mogu se naći na prodaji - pročitajte u nastavku:

 1. Pappy End juniorska pasmina. Ako je štene velika pasmina, hrana s piletinom bit će izvrsna opcija. Prema službenim podacima, to će omogućiti životinji dovoljno i dobiti sve potrebne tvari za jačanje imunološkog sustava.
 2. Zasebno, potrebno je dodijeliti hranu Pappi Smol Brid namijenjenu za štence manje vrste. Obroci s mesom od piletine pružit će štene energijom za cijeli dan.
 3. Također treba napomenuti da se zasebno prodaje možete pronaći proizvode dizajnirane posebno za štence s slabim imunitetom. Ako zdravlje štenaca nije osobito jaka, onda će prehrana Pappa ol Breed Lamb & Rice biti odličan način izlaska.

Zapamtite, svaku zdravstvenu hranu treba imenovati isključivo stručnjak. Stoga, prije nego što promijenite dijetu psa, morate se posavjetovati sa svojim liječnikom.

Pro i kontra

Svaka hrana može imati i svoje prednosti i nedostatke.

Počnimo s profesionalcima:

 1. Prema proizvođaču, svi proizvodi linije su 100% prirodni.
 2. Veliki asortiman hrane, pogodan za životinje različitih veličina i pasmina.
 3. Različite hrane odnosi se na suhu hranu i konzerviranu hranu.
 4. Sposobnost da odaberete dobar izbor za štene ili odrasle ljubimce.
 5. Terapeutska prehrana. Daleko od svih proizvođača može se pohvaliti takvom prednošću.

Što se tiče kontraa:

 1. Prema pregledima, neki proizvodi mogu izazvati alergijsku reakciju kod životinja.
 2. Prisutnost žitarica koje ne igraju osobitu ulogu. U pregledima na mreži možete pročitati da uzgajivači pasa preporučuju kupnju hrane u kojoj ti elementi sadrže najmanji iznos.
 3. Dosta visoka cijena, osobito suha hrana.

Video "Sve što trebate znati o proizvodnji hrane"

Dolje su navedeni podaci o proizvodnji hrane (autor je video ZOOFIX kućni ljubimac).

Eukanuba: recenzije veterinara i vlasnika pasa

Eukanuba je premium i super premium proizvođač psa koji je jedan od najpopularnijih na svijetu.

Takva široka popularnost nije rezultat marketinške strategije, već je rezultat mukotrpnog i dugog rada stručnjaka tvrtke koji su tijekom 60 godina razvili najbolju hranu za pse.

Pregled feeda

Do 2014. godine brand Eukanuba pripada svjetski poznatom Procterandu Gamble je bio prvi koji je dodavao prirodno meso na suhu hranu. Sada je robna marka vlasništvo Marsa (proizvođač SAD-a).

Sastav prehrane

Budući da su Eukanuba proizvodi napravljeni za pse svih uzrasta i pasmina, njihov sastav varira ovisno o pojedinačnoj liniji hrane, no većina se sastojaka ponavlja.

Piletina, janjetina i riblji fileti su glavni izvor životinjskih bjelančevina i proteina. U postupku proizvodnje koristi se metoda sublimacije, zbog čega se uklanja višak tekućine iz mesa, ali se zadržavaju sve hranjive tvari u izvornom stanju.

U nekim pasa linije hrane možete pronaći znatnu količinu žitarica:

 • kukuruz i pšenica su izvor ugljikohidrata koji povećavaju prehrambene značajke hrane;
 • Durga i ječam su škrobni, ne sadrže gluten i reguliraju razinu šećera u krvi;
 • Riža je složen, lako probavljiv izvor ugljikohidrata.

Kako bi se životinjsko tijelo obogatilo korisnim elementima, proizvod uključuje različite komponente:

 • pulpa repa normalizira količinu šećera u krvi;
 • životinjske masti daju zdrave masne kiseline i kompleks vitamina kod psa;
 • cijelo suho jaje sadrži brzo digestirajuće proteine, kolin i antioksidanse koji čuvaju oštru sliku ljubimca;
 • ona također sadrži povrće koje obogaćuju tijelo životinje s vitaminima i biljnim vlaknima, što poboljšava probavu;
 • Pivski kvasac brine za vunu i kožu.

Za jačanje imunološkog sustava, Omega 3 i 6 masne kiseline dodaju suhu hranu, a kalcij i fosfor u pravim omjerima dodaju se za jačanje zuba i kostiju. Ali također u prehrani sadrži kompleks vitamina C, E, A i B.

Pro i kontra

U Eukanubu postoje pro i kontra, kao uistinu, u svim feedovima. Marka ima sljedeće važne prednosti:

 • korištenje prirodnih proizvoda u proizvodnji;
 • prisutnost u sastavu ovog mesa: u nekim vladarima sadrži više od 30%;
 • obilje minerala i vitamina;
 • odsutnost umjetnih sastojaka, kemijski aditivi i okusi;
 • veliki raspon za pse raznih pasmina i veličina;
 • linija terapijske hrane;
 • relativno niska cijena među analogima.

Nedostaci uključuju:

 • u nekim proizvodnim linijama, nizak sadržaj mesa;
 • prisutnost velikog broja žitarica.

Psi za hranu

Proizvođač Eukanuba nudi veliki izbor hrane za pse, tako da svaki vlasnik može odabrati za vašeg ljubimca pravu opciju, uzimajući u obzir osobine i potrebe životinje. Raspon je predstavljen hranom za starije i odrasle pse, za aktivne životinje, za određene pasmine i za kućne ljubimce s posebnim potrebama. No, postoji i posebna veterinarska linija stočne hrane koja je pretrpjela ozljede i bolesti.

Štene hrane

Dijeta za štenad je dizajnirana s brzim rastom mladog tijela. Sastav uključuje potrebne korisne komponente za puni i zdrav razvoj.

U seriji Eukanuba Psić za pse Junior uključuje sljedeće retke:

 1. Mala pasmina - namijenjena malim životinjama (od 1 do 10 kg). Hrana sadrži veliku količinu masti i bjelančevina, potrebnih za brz metabolizam.
 2. Srednja pasmina - hrana stvorena za srednje pasmine štenaca (odrasla težina od 11 do 25 kg). Glavni sastojak je meso od piletine.
 3. Velika pasmina - dijeta za velike (25-40 kg) i divovske pasmine. Budući da takvi štenad brzo rastu, hrana je obogaćena s posebno odabranim proteinima, fosforom i kalcijem.
 4. Svi uzgoj - lako probavljiva hrana za štenad bilo koje pasmine. Temelj mesnatog mesa. Idealno rješenje za male kućne ljubimce s osjetljivom kožom i probavnim problemima.

Dijeta za odrasle pse

Prehrana za odrasle pse predstavljena je sljedećim redovima:

 1. Odrasli pas je skupina prehrana za svakodnevnu i potpunu prehranu pasa bilo koje dobi. Small Breed - dijeta za male pasmine od 1 do 7 godina, ima male granule za bolju probavu. Srednja pasmina je namijenjena predstavnicima srednjih pasmina starih od 1 do 7 godina, a glavna komponenta je piletino meso. Velika pasmina namijenjena je velikim kućnim ljubimcima od 1 do 6 godina, glavni sastojak je glukoza i kondroitin. Postoje mogućnosti za mala i srednja uzgajivača temeljena na janjetini, kao i za sve pasmine, gdje je glavni sastojak losos filet.
 2. Kontrola tjelesne mase - hrana za odrasle pse sklone dobivanju prekomjernog utega. U takvim se sadržajima masti smanjuju za 40%.
 3. Igračka pasmina - hrana za minijaturne pse, masa koja nije veća od 4 kg. Hrana je pogodna za hranjenje od 1 godine do starosti.
 4. trčanje Agilnost - hrana za aktivne kućne ljubimce koji svakodnevno trebaju velike količine hranjivih tvari i energije. Sadrži povišene razine masti (19%) i proteina (28%).
 5. Radna Izdržljivost - hrana za radne životinje koje imaju veliko fizičko naprezanje. Za održavanje dobrog fizičkog oblika i očuvanja zdravlja, kao dio 20% masti i 30% proteina.
 6. Specijalna pasmina je hrana posebno dizajnirana za određene pasmine pasa. Postoje mogućnosti hrane za terijere, ovčje pse, zlatna retrievera, boksače, kravate, pugs i druge pasmine.

Hrana za starenje pasa

Linija hrane stvorena je kako bi se poboljšala dobrobiti i raspoloženje starijih pasa. Ova dijeta sadrži sastojke koji pomažu u održavanju dobrog fizičkog stanja, organa, pokretljivosti zglobova, snažnog imuniteta i dobre probave. Serija predstavlja sljedeće feedove:

 1. Pas zreli Stariji - za starenje pasa različite dobi. Sastav uključuje posebne ugljikohidrate, osiguravajući neophodan protok energije koji čuva agilnost i aktivnost životinje. Postoje 4 mogućnosti - za male, srednje i velike pasmine pasa starih 7 godina. I također za sve pasmine koje imaju slab trbuh i osjetljivu kožu.
 2. Pas zreli Viša igračka - dijeta za minijaturne starije pse. Feed uzima u obzir sve potrebe dobnih kućnih ljubimaca.
 3. Odraslih odraslih odraslih osoba odraslih 9+ - hrana za pse u dobi od 9 i više godina.

Posebna kućna hrana

Daily Care je niz koji uključuje nekoliko feedova dizajniranih za pse s individualnim karakteristikama:

 1. Osjetljiva koža - hrana za kućne ljubimce s osjetljivom kožom. U sastavu takvih sirovina nema sastojaka koji izazivaju svrbež. Glavni izvor proteina je riba.
 2. Osjetljivi spojevi - dijeta za odrasle pse koji su skloni bolestima zglobova. Sastav sadrži kondroitin, glukozamin i L-karnitin radi održavanja normalne težine.
 3. Osjetljiva probava - hrana za kućne ljubimce s osjetljivom probavom. Sastav prehrane uključuje celuloznu celulozu (šećer) i prebiotike za vraćanje crijevne mikroflore i normalizaciju rada probave.
 4. Prekomjerna tjelesna težina, sterilizirana hrana za neuterirane i sterilizirane pse, kao i za životinje sklone pretilosti.

Terapeutska prehrana

Eukanuba Veterinary Diets je kategorija posebno dizajnirana za liječenje određenih bolesti kod kućnih ljubimaca.

Mogućnosti za terapeutsku prehranu:

 • Dermatoza FP - namijenjena kućnim ljubimcima koji pate od dermatitisa, alergija i pretjeranog gubitka kose;
 • Intestinalna - dijetna hrana za pse sklona crijevnim poremećajima;
 • Zajednička mobilnost - cjelovita dijeta za kućne ljubimce s bolestima zglobova;
 • Renal - hrana s niskom razinom fosfora i bjelančevina, preporučljivo za životinje s bubrežnom insuficijencijom;
 • Ograničena kalorija - pretila pas hrana;
 • Težina / dijabetička kontrola - cjelovita dijeta za kućne ljubimce s dijabetesom;
 • Visoka kalorija je visoko probavljiva i visokoenergetska hrana za životinje tijekom razdoblja rehabilitacije nakon bolesti i tijekom stresa.

Recenzije

Dalje, smatramo mišljenja stručnjaka i vlasnika Eukanuba pas hrane.

veterinari

"Glavni razlog za kupnju Eukanuba hrane je veliki asortiman i iznimno prirodan sastav proizvoda. S obzirom da su psi grabežljivci, jednostavno trebaju dijetu koja se sastoji od stvarnog mesa. Proizvođač nudi ogroman izbor - ne samo svakodnevno nego i posebnu (medicinsku) prehranu i, vrlo važnu, hranu za starije životinje. Hrabro preporučujem bilo koji od proizvoda tvrtke za dnevnu prehranu pasa. "

"Suha jestiva Eukanuba pripada grupi super premium klase, što znači da imaju izvrsnu kvalitetu. Njihov sastav sadrži ne samo meso, nego i mnoge druge korisne sastojke koji imaju unutarnji i vanjski pozitivan učinak na tijelo psa. Vrlo je jednostavno odabrati dijetu za bilo koju pasminu, što je vrlo važno (budući da svaka pasmina ima pojedinačne nijanse koje treba uzeti u obzir pri odabiru hrane). Preporučujem visokokvalitetni i dokazani proizvod Eukanuba za pse! "

vlasnici

"Imamo Labrador koji voli zadovoljavajući obrok. Više od godinu dana Brit Care ga je hranio, ali s vremenom je počela primijetiti da je moj pas puno grebanja. Okrenuo se veterinara. Nažalost, pokazalo se da je alergičan na neki sastojak hrane. Morala sam hitno tražiti zamjenu stare dijete. Veterinar je savjetovao Eukanuba hranu za Labradors. Pas je zdrav i aktivan, kaput je prekrasan. "

"Prije šest mjeseci pojavila se štenad špijuna u našoj kući. No, nažalost, odmah smo se suočili s alergijama - osip se počeo pojavljivati ​​na koži. Na pregledu, veterinar je dijagnosticiran alergijama na hranu i preporučio Eukanuba hranu za dijete. Da, nije jeftin, ali s njim je postupno prošao alergiju, što i dalje ne smeta. Ako želite da vaš ljubimac bude aktivan i da se ne morate brinuti za njegovo zdravlje, slobodno izaberite Eukanuba proizvode. "

"Već nekoliko godina hranim moju bebu York sa suhom Eukanuba za male pasmine i nikada nisam požalio na moj izbor. Za sve vrijeme, alergijske reakcije i problemi s radom želuca nisu se pojavili. Stoga, savjetujem vam da ne mučete sebe ili svog ljubimca, odmah napravite izbor u korist ove suhe hrane. Štoviše, raspon obroka je toliko ogroman da će biti vrlo lako pronaći hranu za svakog psa. "

"Jednostavno smo hranili Dobermana s Eukanubom, sada s Bezitom, pas to jede sa zadovoljstvom. Rekao bih da postoje neke sumnje na ovom krilu, ali je savršeno prišao psu. Da, prebacili su se u Bozitu, jer u našem gradu rijetko prodaju Eukanuba. "

Moj stražar

Pas Blog - Moj Watchdog

Recenzije Eukanuba (Eukanuba) hrane za pse

Gotovo svaki vlasnik pasa diljem svijeta zna o suhu pasu hranu Eukanuba (Eukanuba), koja se proizvodi u Americi i Nizozemskoj. Iscjeliteljska i vlažna konzervirana eukanuba razlikuju se od prirodnosti, koristi i raznolike kompozicije. Također, proizvođač je osigurao linije za štence, odrasle pse, ljekovite i hipoalergijske hrane, hranu za starije pse.

Vrste hrane Eukanuba (Eukanuba) za pse

Eukanuba suha hrana za pse bila je jedna od prvih na svijetu, iako je najrašireniji sastav danas urodan proizvodima. Ukupno ima oko 50 opcija za hranjenje, namijenjeno kućnim ljubimcima s osjetljivom probavom, za trudne kuje, štence. Također u Eukanuba uzeti u obzir dobi, pasmine (male i velike), fizičko stanje i značajke životinje.

Hrana je dostupna u nekoliko verzija:

 • mokro konzervirano 85 g;
 • suho hranjenje 1,5, 3, 5 i 15 kg.

Sastav u svakoj liniji je drugačiji, ali postoji nekoliko glavnih sastojaka:

 • svježe meso, više od 50%;
 • riba;
 • kukuruz i pšenica;
 • riže;
 • jaja;
 • povrće;
 • pivo kvasac;
 • masnih kiselina;
 • mineralnih kompleksa.

No, uopće nema kemikalija, pojačivača okusa i nusproizvoda u suhoj pasjoj hrani Eukanuba. Proizvodna je tvrtka bila sigurna da je hrana uravnotežena i hranjiva, vlasnici pasa nisu morali kupiti dodatne vitamine.

Važno je da različita veličina kroketa u svim redovima hrane osigurava prevenciju kamenca, jača oralni aparat.

Prednosti Eukanuba hrane

Eukanuba psa hrana ima mnoge prednosti, zbog čega je tako popularna među kupcima:

 • koristiti samo prirodne proizvode;
 • postotak mesa ne manji od 50%;
 • puni kompleks vitamina i minerala;
 • širok raspon;
 • dostupnost prehrambene i medicinske prehrane;
 • razumnu cijenu, u odnosu na analoge.

glasi:

Nedostaci prehrane Eukanube

Postoji nekoliko nedostataka, koji uključuju:

 • samo nekoliko opcija sastava za sve linije;
 • mali postotak mesa u linijama liječenja;
 • visok sadržaj žitarica.

Zapamtite da žitarice mogu uzrokovati alergije, dovesti do pretilosti i gotovo bez energetske vrijednosti.

Kakvu hranu odabrati svog ljubimca?

Usput, u Eukanubu postoji nekoliko mogućnosti hranjenja, ovisno o dobi, pasmini i svojstvima organizma. Terapijska linija usmjerena je na liječenje problema probave, alergija, zatajenja srca i bubrega.

Vidi, hipoalergenska hrana ili eukanuba holistički mogu se koristiti ne samo za dnevno hranjenje, već i kao preventivnu mjeru. Jedina važna stvar je da traje ne duže od dva mjeseca.

Bit će zanimljivo:

Za štence

Štenad je dizajniran na takav način da se kućni ljubimac potpuno razvio, dobio potrebne vitamine, ali je bio mali (kako bi se izbjegla pretilost).

 1. Resin Breed je pogodan za minijaturne pasmine, težine do 10 kg, sadrži puno proteina i proteina.
 2. Srednja pasmina je namijenjena srednjoj pasmini, a osnovica hrane je piletina i riža.
 3. Velika pasmina prikladna je za velike i divovske pasmine. Sadrži puno proteina, proteina, minerala i kalcija, koji su važni za razvoj kostiju i mišića.
 4. Sve nevjeste pogodne su za štenad svih pasmina, smatra se univerzalnim hranom, pogodnim za alergije.

Za odrasle pse

Temelj dijeta za odrasle pse je meso, riba i riža, ali postoje linije s puno žitarica.

 1. Pas Edalt - univerzalna hrana za različite pasmine, kroketi u prehrani su mali, postoje zasebne opcije za srednje i male pasmine u dobi do sedam godina.
 2. Pas Edalt Wayt Control - za velike pasmine s pretilosti, sadrži najmanje masti i ugljikohidrata.
 3. Pas Edalt Toy Brid je dizajniran za minijaturne pasmine, pogodne za bilo koju dob (od jedne do devet godina).
 4. Pas Edalt Zhogoging Agilti - hrana za osobito pokretne pse, sadrži puno proteina i vlakana.
 5. Edalt Working Endurans prikladan za kućne ljubimce s velikim fizičkim poteškoćama, za radnike i čuvare;
 6. .Brid specifičnost uključuje nekoliko opcija koje poboljšavaju probavu kod nekih pasmina (boksač, rottweiler, york, žitkost i drugi).

Važno je da posebna hrana sadrži 10 odvojene serije za različite pasmine.

Za određene probleme

Razvijen je niz suhe hrane Eukanuba za pse, koji uzima u obzir osobitosti zdravlja, životnog stila i osobnih potreba.

 1. Sensetiv Koža - za pse s tendencijom na dermatitis, žitarice su skoro odsutne, glavna komponenta je riba.
 2. Osjetljivi spojevi - hrana za starenje pasa sklona bolestima mišićno-koštanog sustava.
 3. Osjetljivi Digestin razvijen je za pse s osjetljivom probavom, uključuje mnogo vitamina, aminokiselina i prebiotika.
 4. Prekomjerna tjelesna težina je hrana za pse teške i nakon kastracije.

Profilaktički vladar

Moguće je uključiti medicinsku prehranu iz Eukanuba u prehrani samo nakon konzultacija s liječnikom, ovo hranjenje traje najviše tri mjeseca.

Redak sadrži samo nekoliko opcija:

 • Dermatoza FP pogodna je za pse s alergijama, dermatitisom, obilnim molitima;
 • Intestinal - posebna dijeta za liječenje patologija crijeva, probavu;
 • Zajednička mobilnost pogodna je za kućne ljubimce s problemima mišićno-koštanog sustava;
 • Renal sadrži najmanje proteina, maksimalni fosfor, pogodan za liječenje zatajenja bubrega;
 • Ograničene kalorije - suha hrana za liječenje pretilosti;
 • Dijabetička kontrola je namijenjena liječenju dijabetesa melitusa;
 • Hyg Calories se brzo apsorbira, koristi se nakon stresa i za oporavak nakon operacije.

Imajte na umu da neke varijante terapeutske prehrane Eukanuba imaju kontraindikacije, kao što su trudnoća, dojenje, netrpeljivost nekim komponentama. Stoga, prije kupnje hrane, obavezno se posavjetujte sa svojim liječnikom.

Recenzije hrane za pse Eukanuba (Eukanuba)

Oleg: Osobno, jako mi se sviđa Eukanuba hrana, jer takva raznolikost linija od prirodnih proizvoda, tako ugodna cijena, ne mogu svaki proizvođač ponuditi. Pokušali smo hranu za štence, odrasle pse i terapeutsku prehranu. Sve mi se svidjelo, pas je aktivan i zdrav.

Timur: Još uvijek imamo štene, pa smo kupili posebnu liniju. Hranili smo se tri mjeseca dok ne vidimo bilo kakve nedostatke. Uzeli su psa veterinaru i rekli da je zdrav, aktivan i razvijen dijete. Stoga ćemo u budućnosti prijeći na liniju kućnih ljubimaca.

Tanya: Koristili smo Dermatosis FP kad je brada bila alergična i bila je raskošna. Fed je samo mjesec dana, ali to je pomoglo, s obzirom da nisu dodani dodatni vitamini. Ali sada Julija odbija jesti i drugu hranu, pa ćemo morati kupiti Eukanuba, ne želimo uzrujati dijete.

Politika cijena Eukanuba hrane je vrlo demokratska, unatoč super premium:

 • 3 kg - 1150 rubalja (550 UAH);
 • 12 kg - 4900 rubalja (2450 UAH);
 • 15 kg - 5100 rubalja u Moskvi (2550 UAH u Kijevu).
Kupiti

Eukanuba Dog Food: Sastav i pogodnosti

Da bi vaš pas uvijek bio pun energije, potrebno je osigurati kvalitetnu hranu. Sadrži cijeli niz hranjivih tvari i vitamina. U ovom slučaju, pas će biti energičan i bolest će je zaobići. Danas trgovine nude veliki izbor hrane za pse. Mnogi ljudi koji sadrže te životinje već su se uspjeli upoznati s proizvodima tvrtke Eukanuba, koja se bavi proizvodnjom psa hrane.

Korištenje obroka ovog proizvođača, možete osigurati dobro zdravlje vašeg ljubimca. Proizvodi ove tvrtke poznati su u Starom svijetu. Razvijanje suhe hrane, njegovi stručnjaci uzimaju u obzir ne samo pasminu pasa, već i dobne razlike životinja. Osim toga, uzimaju se u obzir i preferencije okusa i osjetljivost životinja na redovnu hranu.

O Eukanubu

Osoba koja stvarno voli svog ljubimca, divi se ne samo njegovom umu, već i vunom, razumijevanjem očiju. Istu nepodijeljenu ljubav prema psima pokazuju stručnjaci Eukanuba, koji već desetljećima rade na stvaranju hrane koja životinjama pruža dugi i zdrav život.

Tvrtka Eukanuba proizvodi hranu za razne pasmine, a stručnjaci u procesu njihove proizvodnje uzimaju u obzir dobne razlike, a također uzimaju u obzir pojedinačne karakteristike životinja. Zahvaljujući poznavanju takvih značajki pruža se mogućnost za proizvodnju suhih sirovina visoke kakvoće, koja su idealna za određenu vrstu životinja.

U Europi, ime ove marke povezuju uzgajivači pasa s nenadmašnom kvalitetom hrane za pse. Koristeći ih za hranjenje kućnog ljubimca, vlasnik psa dobiva priliku da produži život svog ljubimca, a time i da poboljša kvalitetu svog sadržaja. Stoga, ako vam je stalo do vašeg psa, trebali biste odabrati Eukanuba hranu. Raspon proizvoda ove tvrtke je prilično velik, tako da svatko može odabrati pravu hranu za svoje ljubimce.

Ovaj proizvođač proizvodi širok raspon hrane. Njihova glavna prednost i glavna razlika od prehrane drugih proizvođača je da Eukanuba hrana sadrži samo prirodno meso. Njegova količina u sastavu obroka je prilično velika, stoga su Eukanuba proizvodi najprikladniji za pse. Veliki izbor dijeta koje je proizvela ova tvrtka omogućuje svakom uzgajivaču pasa, bez obzira na uzgoj, odabrati pravu hranu. U ovom slučaju, možete odabrati hranu za životinju, uzimajući u obzir ne samo njegovu pasminu, već i njegovu dob, te, pored toga, fiziološke osobine kućnog ljubimca.

Sastav hrane eukanuba za pse

Proizvedena od strane tvrtke Eukanuba hrane usmjerena na pse raznih pasmina i dobi. Zbog toga je njihov sastav različit i potpuno odgovara određenoj elektroenergetskoj liniji. Treba napomenuti da se u većini dijeta smjesa sastojaka ponavlja. Pileći i janjeće meso u hrani ove tvrtke služi kao glavni izvor životinjskih bjelančevina. U proizvodnji hrane proizvođač primjenjuje postupak sublimacije, koji osigurava očuvanje u izvornom stanju hranjivih tvari koje se nalaze u mesu.

Prilikom čitanja formulacije hrane za životinje od ovog proizvođača, možete ustanoviti da hrana za životinje u svom sastavu sadrži određeni broj žitarica. Pšenica i kukuruz su glavni izvori ugljikohidrata. Zahvaljujući njihovoj prisutnosti, nutritivna vrijednost gotovog proizvoda povećava se. Žitarice prisutne u hrani kao što su ječam i sirak pripadaju škrobnoj skupini. U svom sastavu, oni ne sadrže gluten, tako da životinja, kada se konzumira s hranom koja sadrži takve aditive, održava količinu šećera u krvi na normalnoj razini. Riža je također aditiv prisutan u Eukanuba hrani. Naravno, to je lako probavljiva komponenta koja tijelo daje složenim ugljikohidratima.

Kako bi životinji pružili korisne elemente, proizvođač sadrži različite komponente u svojoj hrani. Pulovna pulpa prisutna u njima omogućuje regulaciju razine šećera. Životinjske masti opskrbljuju tijelo s određenim skupom vitamina i dobrih masnih kiselina. Optimalna količina u hrani sadrži proteine, koji se dobro apsorbiraju. Osim toga, ona je također bogata takvom tvari kao kolin i sadrži dva oksidansa koji osiguravaju očuvanje vizualnih funkcija kućnih ljubimaca.

Imajte na umu da u sastavu Eukanuba hrane za pse postoje i povrće, koja igra glavnu ulogu u isporuci životinjskih vitamina u tijelu, kao i biljnih vlakana. Glavni učinak koji potonji osigurava zdravlje životinje je normalizacija procesa probave.

Prisutna u hrani proizvođača i pivskog kvasca. Zahvaljujući njima, postoji poboljšanje u stanju kože i kaputa. Osim toga, pivski kvasac ima pozitivan učinak na metabolizam kućnog ljubimca. Da bi pas imunitet bio jak, Omega-6 i Omega-3 masne kiseline su prisutne u Eukanuba hrani. Snaga zubi i kosti životinja daje fosfor i kalcij, koji su u hrani ovog proizvođača sadržani u dovoljnim količinama. Također treba napomenuti da hrana također sadrži veliki niz vitamina. Vitamini A, B, E i C su prisutni u proizvodima Eukanuba, koji osiguravaju normalni razvoj životinje.

Pro i kontra od eukanuba hrane

Za bilo koju hranu za pse, bez obzira na proizvođača, karakteristični su i pozitivni aspekti i neki negativni aspekti. Eukanuba psa hrana također ima svoje prednosti. Ali bez nedostataka ne mogu.

Ako govorimo o prednostima proizvoda ove tvrtke, možemo razlikovati sljedeće:

 • prirodnost proizvoda;
 • prisutnost pravih mesa u prehrani proizvođača. U zasebnim crtama sadržaj ove komponente je više od 30%;
 • količina vitamina i minerala;
 • nedostatak umjetnih konzervansa kao i okusa i kemijskih aditiva;
 • širok raspon za različite pasmine pasa;
 • dostupnost terapeutske prehrane;
 • prihvatljivi trošak.

Govoreći o nedostatcima možemo razlikovati sljedeće:

 • slaba kompozicija;
 • neke dijete sadrže male količine sastojka mesa;
 • prisutnost žitarica u velikim količinama.

Što čini Eukanuba hranu za pse bolje od drugih?

Tvrtka Eukanuba predstavlja široku paletu terapeutske prehrane za pse s:

 • poremećaji crijeva;
 • zatajenje bubrega;
 • pretilosti;
 • dermatitis;
 • dijabetes melitus.

Na primjer, super premium klase feedovi Yozer, Nutram i Optima Nova zapaženi su za svoje uže veterinarske prehrambene linije. Ograničeno je samo na dijete za životinje koje imaju problema s kožom i želučom.

Glavna prednost hrane Eukanuba je širok raspon. Još jedan plus od njih je da u asortimanu ovog proizvođača postoji posebna dijeta, koja je namijenjena ne samo za sterilizirane i kastrirane životinje, već i za kućne ljubimce s pretilosti. Prilikom korištenja, pokazatelji masti dostižu vrijednost od 7,6%, što daje ljubimcu postupno odlaganje viška mase. Redovito korištenje hrane ne samo da donosi težinu psa natrag u normalu, već i održava optimalnu tjelesnu težinu. U svom sastavu, takva dijeta sadrži samo 9% masti. Pri korištenju takve prehrane, kućni ljubimac s viškom težine može se nositi sa svojim problemom.

Do danas, asortiman feeda tvrtke uključuje 10 opcija za određene pasmine. Njihov sastav su razvili stručnjaci, uzimajući u obzir posebnosti pasmine i način života koji životinje vode. Takva velika raznolikost prehrane ne nudi nikakvu drugu marku.

zaključak

U procesu držanja psa hranjenje je bitno jer određuje energiju i zdravlje životinje. Dakle, uzgajivači psa pokušavaju odabrati kvalitetnu hranu. Mnogi se odluče za Eukanuba proizvode. Eukanuba psa hrana ima uravnotežena sastav. U prehrani ovog proizvođača nalazi se pravi meso, a žitarice su prisutne na minimumu. Tvrtka nudi hranu za različite pasmine i različite uzraste, tako da svaki uzgajivač pasa može odabrati odgovarajuću hranu koja će svoje ljubimce jačati i ojačati njegovo zdravlje.

Eukanuba - elita hrana koja se brine o zdravlju psa

Odabirom suhe ili konzervirane hrane za svoje kućne ljubimce, svaki vlasnik osigurava da je pas puno i zdrava i da je hrana korisna. To je upravo ono što je Eukanuba hrana. Briga za zdravlje i dobrobit psa glavni je cilj programera ovog proizvoda. Ali što čini ovu hranu stvarno vrijednom?

Značajke feeda

Apsolutno prirodni elitni proizvod koji zadovoljava sve potrebe vašeg kućnog ljubimca, bilo odraslog psa ili štene, izrađen je u Nizozemskoj i SAD-u. Korištenje bojila i kemije, prema proizvođačima, neprihvatljivo je, stoga postoje samo prirodni sastojci. Znajući da psi mogu biti različiti u svojoj sklonosti ukusu, tvorci hrane pokušali su ga učiniti što raznovrsnijim. Važno je napomenuti da se u konzerviranoj hrani i suhoj hrani koriste različiti tipovi mesa - nezamjenjiv izvor bjelančevina. Sadrži vitamine i minerale koji su važni, bez obzira je li vaš ljubimac mali ili velik.

struktura

S obzirom na činjenicu da hrana može biti namijenjena pojedincima različitih pasmina i uzrasta, sastav može varirati. Međutim, mnogi sastojci u suhom proizvodu i konzervi se ponavljaju, bez obzira na namjenu proizvoda.

U pravilu, prehrana može uključivati:

 • različite vrste mesa za različite pasmine (janjetina, piletina);
 • losos;
 • žitarice (riža, pšenica, sirak, ječam);
 • potrebno za zdravlje malih i velikih psa pasmina omega-3 i omega-6;
 • vlakna;
 • kukuruza;
 • pulpa repa;
 • korisne tvari: kalcij, fosfor, magnezij, važni za pse bilo koje pasmine;
 • vitamini A, B, E, C, potrebni za obje odrasle životinje i štence.

Feed linija

Zahvaljujući velikom izboru suhih i mokrih proizvoda (u konzervi), svaki vlasnik pasa može odabrati nešto posebno za nju. Linija osigurava varijabilnost stijena, tako da se mogu ponuditi razne vrste proizvoda. Starost i težina životinje uzeti su u obzir i proizvođači, što znači da uvijek postoji izbor hrane. Postoji medicinska serija.

Za velike pasmine

U pravilu, pas hrana s velikim veličinama sadrži sve što pas treba kao dnevnu normu. Zbog raznolikosti, pas će imati raznovrsnu prehranu. Štoviše, možete birati i suhu hranu i konzerviranu hranu.

 • Odrasla janjetina velikih pasmina Riža (janjetina i riža). Za odraslog pasa velike pasmine, nudi se velika mogućnost s janjetinom i lako probavljivim žitaricama - rižom. Obje komponente sadrže puno hranjivih tvari. Zahvaljujući prirodnim sastojcima, veliki pas ostaje u obliku, a vuna je gusta i sjajna.
 • Pileći odrasli veliki pas (piletina). Prekrasna suha hrana. Ovdje je nježno meso pilića, omogućava psu da ostane jaka i zdrava tijekom dana. Komponente koje se nalaze u Eukanuba krmi ojačavaju imunitet pasa i napunjuju ga energijom.

Ako vaš pas pripada takvim pasminama poput Labradora ili njemačkog ovčara, onda su posebno za njih razvijene hrane. Ravnoteža sastava i uspješna kombinacija sastojaka pomažu velikom psu da ostane zdrava. Sastav suhe hrane ima blagotvoran učinak na probavni sustav. Zahvaljujući njemu psi velikih pasmina imaju izvrstan metabolizam.

Pored suhog proizvoda, možete ponuditi vašem ljubimcu iznenađenje. To je konzervirano. Mokra hrana s sočnim mesom neće ostaviti pas ravnodušnim.

Za male pasmine

Ako vaš pas ima male veličine, za njega je zasebna linija hrane. U pravilu dolaze s oznakom Mali odrasli pasmini.

Za male stijene važno je da su granule male. Tada se suha hrana lako probavlja u tijelu psa. Obroci na bazi piletine ili janjetine, u pravilu, apsorbiraju trbuh malog psa bez ikakvih problema. Tek tada mali pas može ostati zdrava.

Preporučujemo da odaberete Eukanuba Adult Small Race ili Eukanuba Adult Small. Srednja janjetina i riža. Usput, potonji se razlikuje po svojoj svestranosti, stoga je također prikladan za pse srednje veličine Pa, ako imate Yorkshire terijer, onda su proizvođači radili zasebno za njega, tako da možete kupiti Eukanuba Yorkshire Terrier Adult hranu za njega.

Ljekoviti i prehrambeni proizvodi

Ima li vaš pas jedne ili druge pasmine loše zdravlje? Ili je to sestrinska žena? Ili možda pas pati od alergija? U bilo kojem od ovih slučajeva, proizvođači su spremni ponuditi opcije feeda prikladne za vašeg ljubimca. Medicinska prehrana - jamstvo zdravlja psa.

 • Ako je vaš pas aktivan, voli Eukanuba Performance (Working and Endurance). Ova ista hrana je izvrsna za žene koje lakuju, jer je posebno uravnotežena i podupire imunitet.
 • Proizvođači nude medicinsku hranu za pse s gastrointestinalnim bolestima, a to je Eukanuba Intestinal. Pogodan je za pse s poremećajima probavnog sustava i upale crijeva raznih stadija.
 • Za kućne ljubimce s kožnim bolestima, nudi se posebna ljekovita hrana. Eukanuba Dermatosis FP Response. Dogodilo se da tijelo pasa ne tolerira jedan ili drugi sastojak, koji se izražava alergijama. U pravilu, ova medicinska hrana se suočava s ovim problemom. Zahvaljujući sastojcima, pas ne pati od alergija i prima sve što mu treba tijelo.

Za štence

Mala štenad može se ponuditi mogućnosti koje će sigurno voljeti. U pravilu, takva prehrana sadrži tvari potrebne za rastući organizam.

 • Nudimo velike hrane za kućne ljubimce uz piletinu Eukanuba Puppy Junior Large Breed, a on će biti pun i zdrav.
 • Imate li malu pasminu štene? Eukanuba štene male pasmine s piletinom najbolji je izbor.
 • Ako štene nemaju dobro zdravlje, za njega je pogodna posebna opcija. Ovo je terapeutski proizvod za životinje s osjetljivim želucem. Eukanuba Puppy Sve vrste Lamb Riža je upravo ono što vam treba.

Prednosti i nedostaci hrane

Dakle, prednosti ovog proizvoda:

 • prirodnost;
 • mogućnosti za različite pasmine;
 • razni proizvodi (konzervirana hrana, suha hrana);
 • postoji hrana za odrasle pse i štence;
 • medicinsku hranu.

Nedostatak je cijena ovog hrane, osobito suha, kao i prisutnost žitarica, kao što su pšenica i ječam. Prema ocjenama kupaca, poželjno je uzeti sastav Eukanuba s minimalnim sadržajem.

Video "Prirodni psić hrana"

U ovom ćemo videu govoriti o prirodnoj prehrani malih štenaca.

Nažalost, trenutačno nema dostupnih anketa.