Brit za pse

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

U britanskom feedu postoje dvije linije: Brit Premium (premium) i Brit Care (super premium).
U prvoj liniji Brit Premium - piletina se hrani 40-45%, u hipoalergenskoj janjetini 31% - što govori u korist ovog proizvođača. Budući da čak i mnogi poznati brendovi u sastavu hrane nisu uvijek matični sastojak broj 1. Cijela crta podijeljena je na veličinu i dobne karakteristike pasa. Postoje hrane za životinje s posebnim potrebama: aktivni (Brit Sport), za pse s prekomjernom tjelesnom težinom (Light), hipoalergenskim (janjetina i rižom), za uzgoj štence do 3 mjeseca i štene (Pappi).

Sve britanske linije za proizvodnju hrane proizvedene su u Europi i zadovoljavaju visoke standarde kvalitete. Na mnoge načine, hrana je rangirana kao univerzalna. Prvo, razina proteina u 80% obroka je na razini od 30%, što je optimalno za sve životinje. Drugo, hrana je obogaćena kompleksom vitamina i minerala. To je osobito potrebno za štenad (za pravilno formiranje kostura i funkcioniranje živčanog sustava) i starijih pasa (za održavanje normalnog funkcioniranja i visoku razinu aktivnosti). Treće, među sastojcima, istodobno su prisutni kondroitin i glukozamin, radeći kao kondroprotektori. Zglobovi ostaju zdravi dulje vrijeme. Takva hrana je neophodna za pse velikih pasmina i male "krhke". Četvrto, među uzorcima postoji mnogo vrsta bez zrna. Možete dati bilo koju životinju i ne bojati se alergijske reakcije ili problema s probavom. Primijetio sam da Brit ima seriju Dog Show Champion hrane za životinje koje sudjeluju na izložbama. Brzo je vratio izgled u normalu. Drugi proizvođači nemaju analogije za brzinu transformacije.

U suhoj hrani ne može biti dio mesa. Bit će samo brašno od mesa. U svakom slučaju. Kako želiš sirovog mesa u suhe granule? Hdya napisana u sastavu mesa - ovo je marketinški trik. Brit vrlo pristojna hrana. Cijena je kvaliteta. I Brit premija, tako da je cijena po kilogramu uopće slična Chappiju, ali kvaliteta hrane i mesa je nekoliko puta veća.

Oba moja psi jedu jedino Britanac dugo vremena. Jedan kupi zrna hrana za divovske pasmine s visokim sadržajem bjelančevina (osigurava dobru zasićenost, dobro apsorbira i pruža potrebnu energiju za cijeli dan), a drugo uzimam Endurance za vrlo aktivne životinje (46% padne na patku, riža je odgovorna za ugljikohidratni dio). Uobičajeno, peleti u hrani odgovaraju veličini životinja, oni ih normalno mrvljaju, a ne gutljaju ih u cjelinu.
Primijetio sam da Brit Kea ima zanimljivu vrstu hrane - Dog Show Champion, namijenjen pasima koji sudjeluju na izložbama. Pokušao sam ga dati svojim psovkama, kvaliteta vune i kože poboljšana značajno i vrlo brzo. Svi se okusi jedu s apetitom, psi se na kraju ne naviknu na njih i ne odbiju.

Brit ima dvije linije - Premium i Kea. Drugi je mnogo bolji u kvaliteti, pripada super-premium klasi, pa sam samo kupiti. Ali prva verzija pomogla je vrlo dobro pri prelasku s prirodne hrane na sušenje, u početku je pas voljnije volio. Ne mogu reći da je raspon dnevnih hrane vrlo raznolik, ali postoji sve što vam treba za pse različite dobi, veličine i različite potrebe.
Proizvedena hrana u Europi, kao bez sumnje. Temelji se na mesnim obrocima (nažalost, proizvođač nije smatrala potrebnim navesti što je to točno napravljeno) i brašna od peradi. Bjelančevine životinja čine oko 30%, takva hrana može se smatrati univerzalnom. Osim toga, sve su prehrane obogaćene kompleksom vitamina i minerala. Veliki plus je prisutnost glukozamina i kondroitina. Oni pomažu u održavanju zdravih zglobova, jer je takva hrana jednostavno potrebna za odrasle životinje i pse iz velikih pasmina.
Cijena hrane je niža od one većine analoga. To je zato što je protein u njemu još uvijek manji od ostalih hranjenja iste klase. Kupnja feeda je jednostavna, posebno u online trgovinama. Brit Kea je predstavljena u različitim količinama, vrećicu od 12 kg za psa od 16 kg traje u prosjeku za 1,5-2 mjeseca, a ne više od 200 grama dnevno.
Za moj pas sklon alergiju kupujem bez sjemena "Salmon and Potatoes". Granule su standardne, ali izlučuju vrlo jak miris ribe. Općenito, za alergične bolesnike mnogo vrsta bez zrna, svi ne sadrže piletinu, kukuruz i sve sintetske.

Brit tvrde da su određene kvalitete, njihova hrana se održava kao premium i super premija. No, s cijenom od više od tisuću rubalja za tri kilograma, sastav bi mogao biti puno bolji. Govorim o Brit Kei s janjetinom i rižom. U sastavu nema ni mesa, samo brašna. Takav sastav za superpremium potpuno je neprihvatljiv. Šteta što je hrana sama po sebi dobra, volim činjenicu da u svom prirodnom obliku - hrskavice i ljuske školjaka, ali bez konzervansa - glukozamin i kondroitin. Uz količinu proteina i masnoća, situacija nije loša. Ali nedostatak mesa plijeni dojam. Nježno brašno od prirodnog mesa, obično su nusproizvodi, kosti, itd. Ispada da uopće nema mesa u hrani. Da biste platili takav novac za to ili ne, neka svatko odluči za sebe i tražit ću nešto bolje.

Slučajno sam kupio britanski Caret s janjetinom i rižom za velike pse. Volio je ambalažu, a velika torba bila je po pravoj cijeni. Imam tanku, težinu je 30 kg, pa se tretiramo velikom pasminom. Kad sam otvorio torbu kod kuće, doista mi se svidjelo miris, nježan i ugodan, koji podsjeća na okus janje.
Psi su u početku voljeli lud. Apetit bi se mogao zavidjeti, a nakon nekoliko dana bila je zadovoljna i ponovno počela mirno jesti. Ona uvijek ima veliku stolicu. Ne nadilazim psa, dajem hranu po satu. Iz stola, nema pokusa, domaća hrana nije razrijeđena. Samo suhe komade, vode i kaša u konzervi. Brit nije odmah sipao zdjelu, pomiješanu s starom hranom. Prvo, malo, a zatim 80%, dobro, onda posve.
Vuna blista, veselo raspoloženje, aktivno se kreće. Pas je uvijek razigran, treba baciti štap ili kuglu, nosit će se dva sata bez odmora.
Uz to je kupio i britanski pileći + pet biljaka. Također je dobro prošao, postoje prebiotici u sastavu. Za moju pasminu ovo je veliki plus, jer u naravi Husky sve povlači u usta. Sve će lizati, ugristi, a bolan problem je nestabilna stolica zbog toga. Sada nemamo takvih problema. U WC-u ide dobro.

Psi hrana Brit Premium: recenzije i analiza sastava

Brit Premium Dog Food Review

Suha i mokra psa hrana Brit Premium ("Brit Premium") proizvodi VAFO PRAHA s.r.o. u Češkoj Republici. Službena stranica https://brit-petfood.com/ (na engleskom) sadrži informacije o cijeloj liniji feeda (formulacije, preporučene stope hranjenja itd.). Ova hrana pripada vrhunskoj klasi.

Brit Premium također proizvodi mačka hranu. Ista tvrtka proizvodi i hranu Brit Care, Profine, Carnilove.

Sastav hrane Brit Premium

Razmislite o sastavu hrane "Brit Premium" na primjeru varijante odraslih M (za odrasle pse iz srednjeg uzgoja). Možete ga vidjeti na donjoj slici (radi lakšeg čitanja, kliknite sliku da biste je povećali):

Na vrhu - fotografija sastava iz paketa, ispod - podatke s službene stranice.

Na prvom mjestu je piletina (41%), izvor proteina. Imajte na umu da je prijevod na ruski "piletina brašno", ali na engleskom je jednostavno "piletina". Takav sastojak može uključivati ​​i druge dijelove peradi, a ne samo meso.

U feedu nema drugih izvora bjelančevina. Kukuruz, pšenica i riža, koji su izvor ugljikohidrata, sadrže samo malo proteina. Tako je glavni dio 25% proteina u analizi životinjskog podrijetla.

Piletina masnoća i lososovo ulje su izvori masnih kiselina. Pojašnjava da se pileća mast pohranjuje uz pomoć tokoferola (prirodni konzervans, vitamin E).

Pivski kvasac - sadrži B-skupine vitamina. Prirodni okusi - nije navedeno koje. Osušene jabuke su izvor vlakana. Minerali - mineralni dodatak prehrani.

Ekstrakt od bilja i voća - nije jasno od onoga što nije poznato. Manano-ologosaharidi i frukto-oligosaharidi su dobri za probavu. Ekstrakt Yucca Schiediger - smanjuje miris izmeta. Organski bakar, organski cink, organski selen su korisni prehrambeni dodaci.

Pro i kontra

  • glavni izvor proteina je sastojak mesa;
  • koristi se prirodni konzervans;
  • dobar dodatak vitamina i minerala;
  • širok raspon, tu je suha hrana, konzervirana hrana;
  • relativno niska cijena.

Nedostaci Brit Premium feeda:

  • koriste se sastojci poput "piletina" (nusproizvod takvih općih formulacija može se skrivati), a ne "piletina";
  • koristi pšenicu, kukuruz (tipičan za premium klase).

Brit Premium Dog Food - recenzije

Među vlasnicima pasa, suhe i vlažne hrane, Brit Premium su vrlo popularni. Stoga, o njima postoji mnogo recenzija na Internetu, u nastavku smo prikupili neke od najnovijih.

Veterinarski pregled

Recenzije kupaca

Imamo 3 poluproizvoda, jedan 25 kg, dva 15 kg svaki, posjetili smo super premium hranu, premium različitih brandova naselili na Brit Premium M, po mom mišljenju ovo je najoptimalniji feed u kategoriji cijena / kvalitetu.

Mjesto proizvodnje Češka, 41% mesa. Dobro je pakiran, idealan omjer proporcionalnosti, promatramo sve prema tablici s normama hranjenja. Psi su tanki i aktivni. Tijekom hodanja nemamo problema, stolica je lijepa, ukrašena.

Moj pas je pokušao hraniti različite marke (Mongie, Eukanubu, itd.), Ali posljednjih nekoliko godina uglavnom jesti Brit Premium. U ovom hrani, najbolji omjer cijene i kvalitete, prvo mjesto sastav mesa od 40%. U formuli Sport, koju pas sada jede, meso je ukupno 45%. Cijena za 15 kg vreća je samo 2600 rubalja. Istu torbu Royal Canina je tisuću skuplje, a manje je mesa.

Pas je vrlo aktivan, idem s njim dva puta dnevno 30-60 minuta. Često se trči po štapiću, voli, za dobar razlog imam lovnu pasminu. Izgled je izvrsan, vuna sja, izmet normalno. Općenito, ja sam zadovoljan svime, mislim da je Brit Premium bolji od mnogih super premium feedova. Preporučujem pokušati.

Preporučili smo ovog veterinara za hranjenje. liječnik, kao dobra premija hrana po pristupačnoj cijeni. Naš je njemački ovčar volio, jede tri mjeseca. Kaput je sjajan, probava je normalna. Preporučujem Brit Premium za vlasnike njemačkih pastira, cijena je niska, a kvaliteta je izvrsna.

Cijena i gdje kupiti

Ovaj se feed može kupiti u trgovinama za kućne ljubimce:

  1. "Stara farma" (link):
    • Brit Premium suha hrana 8 kg - od 1344 rubalja;
    • Brit Premium 15 kg suhe hrane - od 2105 rub;
    • Brit Premium konzervirana hrana 0,85 kg x 12 kom - od 1186 rub.

  • "Le'Murrr" (link):
    • Pakiranje 1 kg - od 245 rubalja;
    • Pakiranje 3 kg - od 705 rubalja;
    • Konzervirana hrana 850 g - od 110 rubalja.
  • "ZooPassage" (link)
  • Te su cijene aktualne krajem studenog 2017., a vrijeme može varirati. Za točan trošak pogledajte web lokacije za trgovine kućnim ljubimcima na gore navedenim vezama.

    Zaključci o hrani "Brit Premium"

    O Brit Premium cat food recenzije uglavnom su pozitivni, iako postoje i negativni. Kompozicija nije loša za premium klase, ali još uvijek, ako je moguće, web stranica PetObzor preporučuje odabir bolje kvalitete hrane (čak i od istog proizvođača, Brit Care, Carnilove).

    feed birt. Može li itko reći kakva je to hrana, a koja je njegova kvaliteta?

    kupio suhom hranom BIRT za svoj francuski buldog. Molim vas, recite mi da je to dobra hrana, i vrijedi ga dati vašem ljubimcu?

    Ispričavam =) točan naziv je BRIT premije

    Koliko ja znam, ova hrana nije prva godina na tržištu. Tko je zadovoljan, tko nije jako zadovoljan. Općenito sam zagovornik prehrane samo prirodne hrane, a ne suhe hrane. U nekima, nema promjena u izgledu i dobrobiti pasa, u drugima - vuna nije jako. Feed, a zatim vidjeti što i kako, jednom već kupili. Ali ja, istina, jednom sam kupila susjeda i hranio me tri mjeseca. Loše nije ništa rekao. Rekla je da je hrana kao hrana. U bližnjem susjeda jeo.

    Odgovorio sam ti u PM - ali možda će netko ovdje doći u ruci. Nazvao sam vlasnika američkog buldoga, ova hrana nije joj odgovarala. Općenito se žale da je protein slabo apsorbiran.

    S druge strane, hrana koju ste već počeli. To se događa pojedinačno da je pas prikladan. A Česi nisu najgori proizvođači na svijetu.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    i prodavatelj je tvrdio da je poljska hrana.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Moj pas je sada na krmenom britanskom hipoalergenskom, već nekoliko mjeseci. To uistinu čine, u Češkoj Republici, što mi, primjerice, odgovara. U svakom slučaju, to je bolje od poznatijeg brenda, ali proizvedeno u našoj zemlji. Ova je hrana dobro došla do nas, ona je prošla od Akana hypoallergenic. Sastav je sličan, ali, naravno, Akana je bogatiji i bolji sastav, ali Brit je sasvim ništa. Cijena je znatno niža. Ne vidim nikakve promjene na gore, moj kaput je u redu, moja je probava normalna. I to je osjetljivo na hranu, alergičnu. Zaključujem da je hrana dobra. Preporuča mi prijatelju veterinara kao dobar hranjenje u smislu omjera cijene i kvalitete.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Moj pas nije volio hranu, ona je odbila jesti, čak i kad je isparila i poloila je u kaši. Čak i kada je pomiješana s Royal Caninom, izabrala je Royal, a Brit za ne. Brit je mnogo jeftiniji ako uzmete veliki paket. Moja sestra je hranila Shar-Pei, normalno je jeli, nije bilo nikakvih problema. Razgovarao sam s prijateljima, oni su također pokušali dati je svojim psima - odgovori nisu jasni, a ne svi psi jedu s užitkom.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Moj labrador je Brit Brit Kare za šest mjeseci i bio je vrlo tanak, dao sam alergiju Brit Premium, moj prijatelj Labradorsha također izgubio težinu. Tada se stolica mnogo promijenila. Općenito, ostavili smo ga, razočarani.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    A mi to jako sviđa. Samo mi smo jedan superpremium (Brit Care). Slažem se da je optimalan u odnosu na omjer cijene i kvalitete, a to se odnosi i na premiju. U sastavu za takvu cijenu je vrlo pristojan. Ono što je došlo / nije došlo je vrlo individualno, trebate ga iskušati.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Pokušavam ne hraniti pse sa suhom hranom, ali ponekad moram. Imali smo i ovu hranu, moj pas je započeo neku vrstu alergije. Gospodin je povraćao, siromašan, a onda se voda nije mogla piti. Stoga ne savjetujem.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Dobar dan! Sjedili smo dugo na rubu Brit Car (super premium klasa) i jednom smo pokušali uobičajeni Britanac
    Treba napomenuti da je hrana posve drukčija, čak iu izgledu granula, ako je britanski automobil krenuo s praskom, onda je jednostavno odbila jesti Brit. A činjenica da je ona sama gurnula bez apetita, a zatim je izazvala vrlo žestoki gasni napad na psa. Kao rezultat toga, cijela je torba dana OZZH-u. Moguće je napisati prednosti hrane koja je relativno jeftina - 15 kg cijene 1800 (barem koštaju pola godine) i ako odaberete marke poput "pedigreje" i "chappi", onda je Brit svakako bolji. Štetno nije bilo ništa, ali dovoljno korisno. Jeftini i ljuti.
    Brit Car za velike štenad je nekoliko mjeseci uživao, a zatim bez apetita. Ali nije bilo problema s probavom, alergijske reakcije, kosa i oči su u redu, izlaz je prosječan. Akana joj se jako sviđalo, ali perut je otišao od nje (ili jednostavno otmringovali nije uspio, ali djevojka je izgubila tjedan dana). Brit auto za odrasle velike pasmine je bio odbijen (bilo je duboko odvratan od nje ili se još uvijek osjeća kao štene). Također sam morao dati torbu od 3 kg sve do OZZH. Dok sam uzimala novu hranu, s gozbom sjedila na kašiku (s malim djetetom u rukama nema vremena neredu s sirovim mesom), ali po mom mišljenju postalo je previše masnoće tjedan dana, problemi s stvaranjem plina i stolicom ponovno su počeli, a općenito ta hrana bila je neophodna mjera, mislim da je suho još uvijek uravnoteženije. Sada pokušavamo GO! - ona nije oduševljena, još uvijek zahtijeva gulaš, ali nisam sklon. Ne znam koliko dugo imam dovoljno.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Pokušali smo za vrhunsku Brit S. Svi smo bili uređeni, bez bočnih strana. Sve granule jednog p-rah, miris je prirodan, a ne kiriezhek!

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    To je češka hrana s dobro zaštićenim sastavom. Oko godinu dana na njemu, u početku su sumnjali, prebacili su se s jednog pro-plana, koji je prestao s uređivanjem cijene.
    Vrlo smo zastarjeli.
    1) Prikladan za psa (pod uvjetom da u načelu imamo izbirljivu poluprozu sa slobodnim rasponom na lokalnom području).
    2) Cijena.
    3) Prodano u Auchan, stoga nemojte zanemariti isporuku iz online trgovina ili putovati posebno za hranu do trgovine za kućne ljubimce.
    Mislim da ako hrana odgovara određenom psu, vlasnici su dobili sretnu kartu.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Moja pas britanska premium hrana zadovoljna je s njom. Kupila sam prije skupe Pro Plan, tako da je pas počeo to odbiti. Miris spaljenog kroz nešto u proplanu bio je snažno osjećao. I Brit, naprotiv, miriše vrlo prirodno. Na tjelesno i emocionalno stanje pasa Britanac na gore nije utjecao, što se svidjelo. Već četiri mjeseca hranim ih.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Izvrsna hrana za gotovo sve tipove pasa, poznata je za svog ljubimca - Brit Kare, janjetina i riža, stvorena posebno za velike pasmine pasa, zaista se pokazala vrlo ukusnom hranom ne samo za pse nego i za ljude. Pas od prijatelja s užitkom jede ovu hranu. Kad sam došao kući, saznao sam o ovoj hrani i shvatio da je tvrtka pouzdana i proizvodnja se odvija u pouzdanim uvjetima. Hrana je ukusna s raznovrsnim korisnim supstancama koje su pogodne za gotovo sve tipove pasa, a glavna je posebna hrana njegova kvaliteta, to je do par, tako da možete sigurno kupiti ovu hranu, a pas će vam zahvaliti za takav ukusan dar.

    Chow Chow i tvrtke

    Izbornik za navigaciju

    Prilagođene veze

    Korisničke informacije

    Postovi 1 Stranica 20 od 23

    Share102-04-2014 23:16:43

    • Autor: Vještica
    • administrator
    • Mjesto: Leningradska regija
    • Registrirano: 15-01-2010
    • Poruke: 32074
    • Spol: žensko
    • Starost: 50 [1967-11-19]
    • Moji kućni ljubimci: Chow Chow, Chiff, Beetle i Zhejsi; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
    • Zadnji posjet:
      Jučer 20:44:43

    Tu su i češki Britanci. Isto tako, kao i cijene su prosječne, a ljudi hvale.

    Share202-04-2014 23:18:16

    • Autor: Vještica
    • administrator
    • Mjesto: Leningradska regija
    • Registrirano: 15-01-2010
    • Poruke: 32074
    • Spol: žensko
    • Starost: 50 [1967-11-19]
    • Moji kućni ljubimci: Chow Chow, Chiff, Beetle i Zhejsi; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
    • Zadnji posjet:
      Jučer 20:44:43

    Brit Adult Large Breed - hrana za odrasle pse velike pasmine od 2 do 7 godina 15 kg, cijena - 1650 rubalja (1kg - 110 rubalja)

    Protein 23%, masti 9%
    Potrošnja od 25 kg - 260, 50 - 430
    Sadrži glukozu i hodroitin za zdravu hrskavicu
    SASTOJCI:
    Pileće meso, meso peradi (min 30%), riža, kukuruz, pšenica, riža, kvasac, ptičja mast, lososovo ulje, minerali, DL-metionin, L-lizin, bakar sulfat pentahidrat, vitamin A, vitamin D3, vitamin E

    Brit Care za odrasle velike pasmine - hrana za pse velikih pasmina 12 kg, cijena - 2348,8 rubalja (1kg - 195 rubalja)

    Proteini 25%, masti 13%
    potrošnja od 25 kg - 220, 50 kg - 380
    SASTOJCI:
    Janje, pileći, riža, pileći Fat (očuvan od tokoferola), losos ulja, prirodne arome, rižine mekinje, osušeni repe celuloze, pivski kvasac, sušeni proizvodi od jaja, ekstrakt Yucca schidigera, Suhe jabuke, minerali, Glyukozoamin hidroklorid, hondroitin sulfat, DL-metionin, L-lizin, mannoligosaharid, frukto-oligosaharide, sulfat bakreni pentohidrat, niacin, kalcij pantotenat, folna kiselina, kolin klorid, biotin, vitamin A, vitamin D3, vitamin E.

    Share301-11-2014 10:03:32

    • Autor: Vještica
    • administrator
    • Mjesto: Leningradska regija
    • Registrirano: 15-01-2010
    • Poruke: 32074
    • Spol: žensko
    • Starost: 50 [1967-11-19]
    • Moji kućni ljubimci: Chow Chow, Chiff, Beetle i Zhejsi; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
    • Zadnji posjet:
      Jučer 20:44:43

    I razmažio sam svoje pse), imala sam ih svejednako i nepretenciozan, odrezali su ono što su dali. I ovdje. Podigao je izbor, a zatim Bento, malo Akana. Osim toga, svaki dan Titbit i rustikalni tretira. Ali novac je istekao, kupio je Brit. 2 dana psi s lean lica tugovati preko puni zdjele. Nemojte grickati, gospodine. Sva četiri sata. Jedan Barsik rasprsne sve - sve je korisno, što je stiglo u usta. Porridge, Brit, Pronature. Da, čak i obrok, ako je samo više!))
    I Brit 5 vrećice! Kupljeno za mjesec dana, neće biti drugih mogućnosti.

    A s Britom, ispušni plin nije manji, a brzina hranjenja za njih je veća od Propak.

    u Propaku je norma za psa 25-30 kg - 250-290 g
    u obrijanim - na istom psu - 220 - 260 gr

    dakle, norma nije više) I imamo izlaz na njemu, barem otprilike, kao na Akane, tj. manje od pakiranog.

    Prerano je da razgovaramo o izlazu. Imat ćemo pitanje za ulazak na popravak. Treći dan je otišao, psi ne odustaju. A ja ih ne kupujem ništa ukusno za miješanje. Nadam se da će sljedeći tjedan dati unaprijed - kupit ću akanu, možda će biti mješavina.
    Uostalom, prokletstvo, deklarirani sastav Brit je bolji od Packaca! Ali psi, sve ostatke Propaka, koji su ležali u kutovima, skočili su, čak su i mrvice pokupili, objašnjavajući mi da su spremni jesti, a to u zdjelama - za ništa!

    Share401-11-2014 10:09:38

    • Autor: Vještica
    • administrator
    • Mjesto: Leningradska regija
    • Registrirano: 15-01-2010
    • Poruke: 32074
    • Spol: žensko
    • Starost: 50 [1967-11-19]
    • Moji kućni ljubimci: Chow Chow, Chiff, Beetle i Zhejsi; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
    • Zadnji posjet:
      Jučer 20:44:43

    Sophia, i ako kupiti i kuhati paket pilića trbuha, a zatim fino zadržati i miješati u hrani? Ili jetra jetre - baš na isti način? Pa, to je ako nema alergije. I ove odjeće nisu tako skupe. I ako su izrezani na male dijelove (da, to je nejasno, razumijem), onda možete proširiti paket za nekoliko hranjenja, dok Akana ne može kupiti.
    PySy. Predlažem od osobnog iskustva da i ja nemam praznih britanskih skrbi za Kira, pa sam već četvrtu godinu hranio takvim "plesom s tamburama". Prošlog je tjedna za nju kuhala piletina, proširila je pet dana. Tako je postala gipka hranom od hrčaka - to je ono čarobno pileće

    Ništa, trošili smo tri dana kako smo sjedili nad zdjelama u žalosti, danas, ujutro, hrana je smanjena: glad nije teta. Ali, naravno, više neću odvesti Brit.

    Dakle, neću ga ponovno kupiti da završim 4 kg i natrag u Pro paket.

    Imate 4 kg. I imamo 80! Pa, bacit ću kćer mščovita (možda, jesti) i tražit ću financije kako bih kupio Propak za hranu. I Brit, polako, hrani Barsiku, dobro, slaže se))

    Pronašli smo popratni učinak primanja Brit-plina i što ga više jedemo, češće se taj fenomen počinje pojavljivati. Pa, to je na balkonu još uvijek puno Pro Pack vrijedi.

    Čitam vaše recenzije o britanskoj hrani ovdje i ne razumijem što govorim Brit, Brit Care?
    Upravo smo jeli ovu hranu (Brit Care) gotovo 2 godine. Veliko zadovoljstvo, nema problema i pritužbi. No, druga hrana ne jede i organizuje štrajk.
    Kad smo uzeli Santica, on je jeli uzgajivača iz RK. Odlučio sam ga prebaciti na drugu hranu i izabrati Brit Care jer je bio glukoza i kondroitin u hrani za štence. Bila je hrana za štence velikih pasmina. Kad se došlo vrijeme da se prebaci na hranu za odrasle pse, pokušala sam se prebaciti na drugu hranu, ali nije ništa jesti, samo puna posuda mogla bi ostati danima. Stoga smo se zaustavili na Brit Care (Brit Care Adult Medium Breed Lamb). Rice Hrana za odrasle pasa srednje pasmine uz janjetinu i rižu).
    Čini mi se da psi, poput ljudi, razvijaju naviku određene hrane. Stoga, kada se pokušavaju prebaciti na drugu hranu, prestrašuju štrajkove. Još jedna stvar, kada hrana nije prikladna. Više nećete tražiti mišljenje i ukuse vašeg psa.

    Share501-11-2014 10:13:35

    • Autor: Vještica
    • administrator
    • Mjesto: Leningradska regija
    • Registrirano: 15-01-2010
    • Poruke: 32074
    • Spol: žensko
    • Starost: 50 [1967-11-19]
    • Moji kućni ljubimci: Chow Chow, Chiff, Beetle i Zhejsi; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
    • Zadnji posjet:
      Jučer 20:44:43

    Da, o njemu, kao)))
    Jedemo je također, niti promatranje plina niti odbijanje hrane. On jede s užitkom, granule su velike, udobne. Stolica je normalna. Jedina stvar koja me malo podnosi na krmi je zapah, što nije baš ugodno. Mačke dobro jedu, ali ovdje postoje nedostatci: jedu puno, a mlađi ima veliki izlaz od njega. I zapah i mačji - odvratno (

    Ne mogu reći da ja jedem puno, naprotiv. I izlaz nije velik. Stoga ne mogu imenovati nikakve pritužbe.
    Miris je da, pomalo specifičan, ali budući da jede s užitkom, neka jede.

    Dakle, Eva ga jede, tako da se pukla iza ušiju. Sve je kao što bi trebalo biti. Zdjela je ispražnjena za 3 minute i lizala se sjaji (također dodam kefir). Ali ispuh iz njega nismo bolesni ispada))) i sada plinovi su nestali. I tako jako voli Brit Kea.)) Naš kaput je krzno baršun, štene su aktivne.)))

    Imam Brit Premium za velike pasmine pasmina. Sastav je proglašen prilično pristojan, a ne lošiji od Propaka:

    (300 mg / kg), glukozamin hidroklorid (3), glukozamin hidroklorid (40 mg / kg), riža, kukuruz, pšenica, pileća mast (konzervirani tokoferoli), lososovo ulje, pivski kvasac, 260 mg / kg), kondroitin sulfat (160 mg / kg), mananooligosaharide (150 mg / kg), fruktooligosaharide (100 mg / kg), ekstrakt yucca schidiger (80 mg / kg), organski E4 bakar, organski E6 cink, selena.

    Ali. To užasno smrdi, ne žele svoje pse, ali su prisiljeni zbog toga ništa drugo. I oni "plin" iz ovog Brit - užas! Općenito, Trio's Meal bio je bolji. Feverishly tražeći novac za kupnju Propac. Nadam se da jesam. Naći ću u nadolazećim danima.

    Tako je to "psa koji je uništio"! Zato ih ne jede na vašem mjestu. Jednom sam kupio Kira Brit Premium - pas je pokušao jesti, shpotatala na prvog dana probavnog uzrujavanja + plinova (ne, ne tako - GAZYYY.), Nakon čega je vrećica bila sigurno pričvršćena za kustosice.

    Usput, nekoliko puta kupio sam Brit Care sa puretinom. Vrijedi malo skuplje od onog s janjetinom, ali Cyrus ga je objedovao objema obrazima, jako mu se svidjela. Također smo iskušali britansko drago meso / krumpir i brit kare s lososom. Dobro sam išao s divljači, a riba je tako strašno mirisala da sam također morao "ugurati u dobre ruke". Ali istodobno, u svim hranama britanske linije Caret, stolica je bila normalna, a apsolutno nema plina, vuna je bila sjajna, a oči nisu prolazile.

    Ne trebam Brit Car. Ovaj Britanac je kupljen zbog nedostatka novca i porasta cijena hrane. Tražio sam hranu malo jeftinije od Propac. Prema Britu, recenzije su dobre, sastav je prilično dobar, a ja sam ga uzeo. Međutim, nakon narudžbe saznala sam da sastav Brit Premium za velike pse ima 2 mogućnosti, a drugi uopće nije ni dobar. No, vreće su stigle, pokazale su da je potrebna kompozicija. I zapravo, ja čvrsto sumnjam da sastav nije isti.

    Share601-11-2014 10:24:18

    • Autor: Vještica
    • administrator
    • Mjesto: Leningradska regija
    • Registrirano: 15-01-2010
    • Poruke: 32074
    • Spol: žensko
    • Starost: 50 [1967-11-19]
    • Moji kućni ljubimci: Chow Chow, Chiff, Beetle i Zhejsi; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
    • Zadnji posjet:
      Jučer 20:44:43

    Do tada, da, jesti vrećicu od Brite. 18 kg. Otvorim sljedeću, 15 kg, a oblik granula je drugačiji. Usporediti sam sastav na oba vrećica, a on, kažemo, nije točno riječ za riječ identična. Je li problem prijevoda, ili nešto drugo. I općenito, s sastavom Brit Premium za velike pse, promatra se čudnost. Već u ovoj niti postoje dva različita skladanja, napisao je jedan Trizzelka, drugi I. I treći je! Sve to ne uzrokuje povjerenje.
    Moji psi prilagodili su se krmi. Istina, postojao je trenutak kad su me užasno plašili: plinovi, mučnina i letargija. Sada je sve prošlo. Međutim, ispušni sustav je super. I psi, istodobno, gladni! Barsik jede Brit normalno, ali ako je na Propaku (da ne spominje Akane i Choice), moglo je jesti zec - zec - nekoliko dana, onda je doslovce požurio u drugi kunić u Briti i pojela ga za pola sata.

    Share701-11-2014 12:15:37

    • Autor: Magarych
    • posrednik
    • Registrirano: 30-04-2010
    • Poruke: 15248
    • Spol: žensko
    • Dob: 41 [1976-09-27]
    • Moji kućni ljubimci :: favorite: Chavez Zhorikovich, Nitka Lyudmilovna, Gavrila Gusta, Matryona-edryona Shustra
    • Zadnji posjet:
      Jučer 17:05:06

    i moj Chava ovdje marljivo je napustio zdjelu britanskog automobila pažljivo ga razdvaja od druge hrane.

    MirTesen

    Sve o psima i štencima

    Brit Care hrana za pse: recenzije i pregled kompozicije, British care Labrador.

    mekana igračka pudla to učiniti sami

    Suha pseća hrana Brit Care pripada super premium klasi (ne smije se miješati s Brit Premium, koja pripada vrhunskoj klasi) i proizvodi češku tvrtku Brit Pet Food. Hrana se proizvodi u nekoliko redaka, od kojih svaka uzima u obzir obilježja određene kategorije pasa (dob, veličina, posebni zahtjevi, itd.). S obzirom na europsko stvaralaštvo i vrhunsku klasi, hrana bi trebala biti dobra, ali provjerimo je malo pregledavajući sastav.

    Kavkaski pastir cnfylfhns

    Budući da nismo uspjeli naći ovu hranu u lokalnim dućanima za kućne ljubimce, morali smo posjetiti britansku službenu web stranicu www.brit-petfood.com/ru/ kako bismo pogledali njegov sastav i odabrali, na primjer, opciju za štence svih pasmina. I tako, pogledajmo sadržaj feeda Brit Care pomoću varijante Puppy All Breed:

    Moskovski Watchdog i njemački ovčar

    Na prvom mjestu je janje od janjetine, možete upotrijebiti mozak da razgovara o mesu (naposljetku, janjeće meso se zove meso od janjetine), ali budući da takva specifikacija ne postoji, to je moguće ne samo od mesa. U drugim stvarima, ako se čak i nusproizvodi (srce, jetra, itd.) Koriste za dobivanje ovog brašna, to nije ništa odvratno, također su korisni. No, u drugom sastojku već je pojasnio da je brašno izrađeno od mesa, ali nije jasno od kojeg određene ptice. Treće mjesto pic.

    cane corso forum po prirodi

    Naime, prve tri komponente čine osnovu hrane, a budući da prvenstveno sastojci od mesa možete biti sigurni da je naznačeno 32% životinjskih bjelančevina, a ne iz kukuruza (kao u slučaju hrane za hranu u jeftinoj ekonomiji). Dalje u sastavu vidimo sastojke odgovorne za prisutnost vitamina, minerala i ostalih potrebnih tvari u hrani.
    tečaj basenji

    Pekinški pomiješan s pudlom

    • veliki postotak sastojaka mesa;
    • vitamini, minerali, ostali korisni elementi;
    • bez umjetnih aditiva za okus;
    • nema kemijskih konzervansa (tokoferoli su zapravo vitamin E);
    • prilično niske cijene (niže od mnogih analoga).
    • nepotpuna "transparentnost" sastava (ne pokazuje kakav je meso peradi, postotak prvih sastojaka);
    • Ne postoji u svim kućnim ljubimcima (ali bez problema se mogu kupiti na webu).

    ako Akita ima stražnje noge, što to znači

    Povratne informacije o britanskoj hrani za pse. piše Alice. Kad se mali kućni ljubimac pojavio u kući dugo vremena, odlučili smo što da ga hranimo. Konačno smo odabrali dobru hranu, ali ispostavilo se da je u psu alergičan na piletinu, a prisutan je u mnogim hranilicama. Veterinar je savjetovao da pokušamo Brit Care All Breed Salmon Krumpir, pomno smo pogledali i kupili. Na prvom mjestu sastava je losos, kao što bi trebao biti u dobrom stanju (prvo meso, a zatim ostalo).

    collie Natasha lapinina

    Potrošnja sirovina je sasvim demokratska, sada s težinom od 16 kg, potrebno je manje od 200 grama dnevno, tj. Veliki paket od 12 kg dovoljno je dulje od dva mjeseca. Pelleti su srednje veličine, beagle gnjavaža s njima lako. Sveukupno, feed score od 5 od 5! Jedino što mi se ne sviđa miris, ne sviđa mi se miris ribe. Također je loše da u našem gradu postoji hrana samo u jednom vetapteku, ali ako išta odvedem na Internet.

    Njemački Spitz u slikama

    O pasji hrane Brit Care ocjenjuje Ulianu iz Moskve. Dobar dan Moj pas je hranio Acanu gotovo cijeli život. ali zbog povećanja cijena, morala sam tražiti jeftiniju opciju. U potrazi za prikladnim, sjetio sam se kad je Simba još bila štene, uzgajatelj mu je hranio britansku hranu. Što se tiče sastava, volio sam samo Brit Care, a Brit Premium je već gore. Odlučio sam pokušati uzeti kilo paket Brit Care Venison Krumpir.

    U usporedbi s hranom Acana, Brit Care ima nižu razinu proteina i masnoća, ali hrana je također bez zrna. Također ne sadrži govedinu, svinjetinu, soje i druge proizvode koji nisu korisni za psa. Brzina hranjenja za moju jagodicu iznosi 113 grama po danu, malo, što znači da je hrana hranjiva. Da ne kažem da je hrana savršena, ali je dobra i po razumnoj cijeni sada je tek nešto više od tisuću rubalja po kilogramu.

    Chihuahua u Tomsk i Novosibirsk

    S obzirom da je većina recenzija o britanskoj njezi hrane za pse pozitivna, a sastav hrane je prilično dobar, stranica "Dai Lapu" hrabro preporučuje za ulogu osnovne prehrane vašeg ljubimca. Međutim, ako postoji mogućnost bolje kupiti holistički feed za pse. i ako je Brit Care previše skupo za vas, obratite pozornost na njemački Bosch hranu.

    razlika između pug i francuskog buldoga

    • Brit Care suhe hrane 1 kg oko 390-420 rubalja (115-230 UAH);
    • Brit Care suhe hrane 3 kg oko 1065-1155 rubalja (320-360 UAH);
    • Brit Care suhe hrane 7.5 kg oko 2550 rubalja (750 UAH);
    • Brit Care suhe hrane 12 kg oko 3525-4350 rubalja (1160-1550 UAH).
    • Kućna hrana Dukes Farm (sastav, recenzije, cijena)
    • Eukanuba hrana za pse (super premium klasa)
    • Suha hrana za pse Grandorf (pregled kompozicije, recenzije)

    Na našoj internetskoj stranici naći ćete informacije o pasmama pasa, liječenju bolesti, preporukama za njegu, pregledima gotovih hranjenja i pregledima o njima, kao i mnogim drugim korisnim i zanimljivim!

    yorkshire terrier yoshkar ola Pročitajte također


    • glavni gospodar njemački minijaturni špijun pas hrane "Za prijatelja": recenzije i pregled kompozicije

    • hranjenje i briga za igračku Terijer Hrana Probalans za pse: pregled i pregled sastava

    • od Minsk jeftini Chihuahuas ili kao poklon Savarra pas hrana: recenzije i pregled kompozicije

    • Razglednice Shih Tzu Feed Grandorf za pse: recenzije i pregled kompozicije

    Brit Care je hranjen za štence malih pasmina, prije toga Akana i naturalka (uglavnom meso). Na Akane, pas je postala hiperaktivna :) pa su odlučili pokušati s drugom hranom. Prva stvar koja nije voljela miris nakon otkrića bio je pogledati sastav prirodnih okusa.

    igračka terijer za uzgoj u Arkhangelskom kraju

    Kao dio 45% brašna od janjetine, 30% riže, poput lako probavljivih proizvoda, ali za veću količinu izmeta (bez proljeva), mnogo više nego na naturalku i Akaneu, imam pitanja o tome kako je napisana kompozicija. Psi su jeli, dijelovi su se trebali povećati. Plinovi svaki put nakon davanja hrane, prije no što nije bilo. Vuna je dva tjedna postala znatno lošija. Preostao je samo paket od pola kilograma, ali ga nećemo završiti.

    pekinges care

    Dobro došli! Imamo takvu situaciju: Sjedenje Organixa s janjetinom i rižom (imam pug od 9 mjeseci), ali je počeo oslobađati puno plinova iz crijeva (Mislimo da ćete prevesti, koju ćete hranu preporučiti?

    yorkshire terijer pri parenju

    Pogledajte odjeljak recenzije. Ako je feed primio najmanje četiri zvjezdice i dostupan je u vašem gradu, možete pokušati. Prirodne opcije bez piletine)

    Pas Hrana Brit Care

    Britanska skrb za pse (Brit Care) pojavila se na policama malih trgovina zahvaljujući češkoj tvrtki Brit - Vafo Praha s.r.o. Ova tvrtka je dovoljno mlada, nešto više od 20 godina, ali vrijedna je za konkurenciju, kao časne europske marke i kanadske ili američke proizvođače hrane za kućne ljubimce. Prema pregledima, britanska hrana za pse (Brit Care) već je uspjela uhvatiti tisuće srca kupaca u našoj zemlji.

    Brit Care psa hrane se isporučuje u 55 zemalja na svim kontinentima, čak i do daleke Australije. Između mnogih značajnih zasluga i potvrda tvrtke, ističe se najprestižnija međunarodna nagrada Global Pet Forum Awards 2014. godine. A 2016. godine, britanska marka zaslužila je titulu najboljeg češkog brenda.

    Asortiman obroka

    Proizvodi ove marke dostupni su u dvije formulacije: Brit Premium (paketi u plavoj boji) i Brit Care (paketi u bijeloj boji). O britanskoj hrani za pse, recenzije su bolje jer pripada super premium dijetama, a niža klasa je vrhunska hrana.

    Sve britanske hrane za suhu pasu mogu se uvjetno podijeliti u britansku liniju hrane bez zrna bez hrane, hipoalergenskim i posebnim obrocima za kućne ljubimce s posebnim potrebama.

    Brit Care Recepti bez žitarica ne sadrže apsolutno žitarice, a glavni sastojci su losos (32-35%) i krumpir (28-34%).

    Ostatak suhe pasne hrane Brit Care, čija je ocjena u većini slučajeva veličanstvena, je hipoalergijska.

    Nemaju piletinu i takve žitarice kao što su pšenica ili kukuruz - to su ti proizvodi najčešće uzrokuju nepodnošenje hrane kod pasa.

    Brit Care Endurance posebna hrana za pse osmišljena je za aktivne životinje koje su redovito izložene visokom tjelesnom naporu - recept se temelji na mesu patka (46%) i riže (30%).

    Hrana Brit Care Dog Show Prvak je stvoren za pse koji sudjeluju na izložbama i izložbama. Posebna se pozornost posvećuje održavanju ljepote vune i zdravlja kože. Temelji se na sastojcima poput lososa, haringe i riže.

    U Brit Care Sensitive dijeta za pse, glavni sastojci su meso jelena (36%) i krumpir (35%). Namijenjen je kućnim ljubimcima koji pate od netolerancije hrane ili životinja s osjetljivim trbuhom.

    Drugi poseban recept za hranu je Brit Care Weight Loss, posebno dizajniran za šanse prekomjerne težine. Njegova se formula temelji na suhom kuniću (36%) i riži (35%).

    Linija specijalizirane hrane prikladna je za životinje bilo koje pasmine i stadiju života. Ostatak psa hrane Brit Care omogućuje odabir hrane:

    • za štenad - Brit Care Puppy, Junior;
    • za odrasle pse - Brit Care Adult;
    • za starije kućne ljubimce, Brit Care Senior;
    • za male / srednje / velike pasmine - Brit Care Small / Medium / Large Breed;
    • za divovske pasmine (samo verzija bez zrna) - Brit Care Giant bez žita;

    Sastav suhe hrane

    Za detaljan pregled, uzeli smo britansku hranu za pse, čije recenzije prevladavaju u broju u usporedbi s ostalima - dijeti za odrasle kućne ljubimce mini pasmina (Brit Care Adult Small Race).

    Niti jedan od vršnih klasa premije ne bi trebao sadržavati kemijske aditive u obliku boja, konzervansa ili okusa. Također se isključuje prisutnost niskovrijednih nusproizvoda, ponekad skrivenih pod zakrivljenim imenom "ptica" ili "meso". Kao rezultat naše analize, nijedna takva komponenta nije pronađena.

    Sadržaj hranjivih tvari je sljedeći: 28% sirovog bjelančevina, 17% masti, 2,5% vlakana u sirovom obliku, 10% vlage, 7,2% pepela. Do sada se može procijeniti da je ova dijeta dobro uravnotežena, samo mali postotak vlakana uzrokuje cenzuru.

    Evo popisa prvih pet sastojaka:

    • Brašno od janjetine - 40%;
    • Riža - 36%;
    • Pileća mast;
    • Osušena jabuka;
    • Salmon riblje ulje - 2%.

    proteini

    Prvu poziciju zauzima jela od janjetine u iznosu od 40%. Imajte na umu da je ovo iskreno određena komponenta, što znači da proizvođač ne pokušava uljepšati svoj proizvod.

    Janjeće brašno je jedan od najboljih izvora proteina, pripada lako probavljivim i hipoalergnim proteinima.

    Nakon sušenja i brušenja mesa dobiva se proizvod koji je trostruko veći u bjelančevini od svježeg mesa.

    ugljikohidrati

    Uloga izvora ugljikohidrata u britanskoj hrani za hranu za male pse je riža. Ovaj proizvod zrna smatra se najmanje alergičnim među žitaricama. Osim toga, bijela riža (rafinirano integralno zrno) sadrži ugljikohidrate visoke kvalitete, kao i udio proteina i vlakana povrća. Njegove prednosti uključuju sposobnost popravljanja stolice i smanjenja razine kolesterola u tijelu.

    Treća pozicija na popisu sastojaka hrane je pileća mast. Vrlo korisna i važna komponenta prehrane životinja. Dobar učinak na zdravlje kože i kaputa, sadrži veliku količinu linoleinske kiseline. Osim toga, sastav sadrži lososovo ulje koje je bogato omega kiselina, koje su od velike vrijednosti za zdravlje jednog ljubimca. Iako je njegov udio tek 2%, ipak ovaj sastojak može se pripisati zaslugama Brit Care hrane za pse.

    Dodatni sastojci

    Takve komponente mogu biti zbunjene u ishrani psa kao suhe jabuke, ali su izvrstan izvor vlakana, topljivih ugljikohidrata, pektina i vitamina. Jabuke su bogate kalijem, borom i beta-karotenom.

    Ovdje su također prisutni prirodni kondroitin i glukozamin, u obliku ekstrakta hrskavice i ljuski rakova. Sastav uključuje širok spektar bilja i voća: yucca, ružmarin, mlijeko čička, agrumi, klinčići.

    Prilično egzotični sastojak u Brit Care hrani za pse je kurkuma. Imajte na umu da ima antibakterijska svojstva i snažan je antioksidans.

    Prednosti hrane

    • Hipoalergenski sastav i širok raspon;
    • Visoki izvor proteina;
    • Cijeli niz bitnih vitaminskih i mineralnih dodataka;
    • Prisutnost prebiotika koji poboljšavaju intestinalnu peristaltiku;

    Nedostaje hrana

    • Samo 2,5% vlakana u ovoj prehrani, prema našem resursu, može se smatrati jedini nedostatak ove prehrane.

    Recenzije feeda

    Tradicionalno smo analizirali tematske stranice i forume kako bismo prikupili najrelevantnije recenzije o britinskoj hrani za pse i uvjetno ih podijelili u dvije skupine.

    Recenzije kupaca

    Što se tiče Brit Care recenzija koje su dobili od vlasnika, može se tvrditi da je velika većina zadovoljna proizvodom. Nakon pregleda utisaka dogmastera na raznim forumima saznali smo sljedeće:

    • Ponovno, obroci ove marke pomažu četveronožnim kućnim ljubimcima koji pate od poremećaja probavnog trakta. I vlasnik konačno može udahnuti uzdah olakšanja, bez uspjeha, prije nego što je pokušao mnogo drugih feedova.
    • Nakon 3-4 mjeseca prehrane prvakinja gotovo 90% kućnih ljubimaca ima značajno poboljšanje stanja kapka: postaje zdravije i sjajnije, zaustavlja dribbling i nered nestaje.
    • U vrlo rijetkim slučajevima (oko 3-4%), ljubimac nije volio ovu prehranu. Ovdje, kako kažu, "okusi ne tvrde."

    Najčešći komentari su:

    Ali postoje i takvi:

    Veterinarski pregled

    Jeste li vidjeli drukčije mišljenje o hrani za britansku njegu pas pregledavajući veterinarske recenzije? Odgovorimo iskreno - ne. Općenito, položaj veterinara u pogledu hrane Brit Care je dobar. Evo što smo naučili analizirajući njihova mišljenja dostupna na Internetu:

    • Promjena feeda (od druge marke do Brit Care) nastavlja se normalno, bez negativnih reakcija. U više od polovice životinja koje jedu premazne količine prije, njihova se težina stabilizira, njihov je dah izgubljen, a tijekom testiranja dolazi do pozitivnog trenda.
    • Često vidljivi rezultati i napredak kod pasa koji pate od alergija, nakon prelaska na ovu prehranu, čak iu naprednim i teškim slučajevima.
    • Uvijek postoji nekoliko slučajeva kada ove dijete nisu prikladne iz raznih razloga. Samo trebate zapamtiti da je svaki organizam individualan.

    Trošak

    Vrijedno je napomenuti da će bezgranata i specijalizirana obroka ove marke koštati potrošača malo skuplje nego inače - ta razlika može biti oko 600-1000 p. po vrećici težine 12 kg.

    • Za osjetljivu probavu - britanska nježna koza i krumpir 12 kg. - 5200-5300r.
    • Bezzernovoy za odrasle pse - Brit Care Sladoled odraslih bez žitarica Krumpir 12 kg. - 4500-4700r.
    • Za mini pasmine - Brit Care maloljetnik odraslih janjetina Riža 7.5 kg - 2600-2800r.
    • Za velike kućne ljubimce - Brit Care za odrasle velike pasmine janjetina Riža 12 kg. - 3900-4100r.

    Prema našem resursu, obrok ove marke nalazi se među najboljim feedovima u super-premium segmentu hrane. Mogu se preporučiti vlasnicima za dnevno hranjenje pasa.

    Brit Premium Dog Food: Karakteristike i recenzije

    Brit Pet Food, češka prehrana za kućne ljubimce, specijalizirana je za proizvodnju nekoliko vrsta pasnih jela, od kojih je jedna Brit Premium hrana. Proizvođač tvrdi da sastojci koji čine proizvod, ojačavaju tijelo i povećavaju otpornost na negativne učinke na okoliš.

    Djelatnosti tvrtke usmjerene su na zadovoljavanje prehrambenih potreba pasa različitih dobi i pasmina, od ukrasnih do divova. Brit Premium Premium dijete se razlikuju po cijeni i kvaliteti od Brit Premium Super Premium, ali su također široko prikazane u suhom i konzerviranom obliku.

    Sastav hrane Brit Premium

    Brit Premium za pse sadrži optimalnu količinu životinjskog bjelančevina, izvor čega je piletina i janjetina. Ugljikohidratni sastojci su lako probavljiva riža, kao i jeftini punila u obliku kukuruza i pšenice. Izvori masnoća su pileća masnoća, konzervirana tokoferolima i lososovo ulje - skladište linolnih i omega kiselina.

    Brit Premium za pse sadrži optimalnu količinu životinjskog proteina.

    Važno je. Na službenom mjestu u sastavu hrane na prvom mjestu je "piletina (42%)", što znači "piletina (42%)". Takva opća formulacija skriva ne samo meso, već i žvale. Na prijevodu na ruskom jeziku, ovaj sastojak je naveden kao "piletina brašna", što uzrokuje sumnju u integritet proizvođača.

    Formulacija hrane sadrži kompleks prebiotika u obliku fruktooligosaharida i mannanooligosaharida koji povećavaju otpornost tijela na bakterije i viruse. Polinezasićene masne kiseline Omega-3 i Omega-6 igraju važnu ulogu u pravilnom razvoju živčanog sustava i jačanju imunološkog sustava. Biljni i ekstrakti voća štite tijelo na staničnoj razini, a suhe jabuke daju životinjama tijelo s vitaminima i pektinom.

    Pivski kvasac u sastavu hrane je izvor vitamina B, a također poboljšava kvalitetu životinjske kose. Pulovljena pulpa normalizira stolicu za kućne ljubimce, a ekstrakt Yukka Schidiger smanjuje njezin miris. Dodavanje glukozamina i kondroitina u formulu hrane sprječava bolesti mišićno-koštanog sustava, koje starije pasmine imaju.

    Na slici je prikazan sastav Brit Premija za štenad i mlade pse iz srednjeg uzgoja.

    Sastojci poput govedine, svinjetine i soje potpuno su isključeni iz Brit Premium. Oni sadrže slabo probavljive bjelančevine, naprezaju stres na gastrointestinalni trakt i izazivaju alergije. Proizvođač je odbio koristiti genetski modificirane organizme i sastojke umjetnog podrijetla.

    Pro i kontra Brit Premium feeda

    Među nedvojbenim prednostima hrane za suhu pasu mogu se identificirati Brit Premium:

    • postotak komponente mesa je znatno veći nego kod sličnih sirovina;
    • prisutnost vitamina i minerala u sastavu;
    • nedostatak umjetnih aditiva i GMO-a;
    • relativno niske cijene, znatno niže od nekih analoga;
    • Opsežna linija hrane, namijenjena svim pasminama i dobnim kategorijama;
    • prevalencija hrane koja ne otežava kupnju.

    Od nedostataka hrane treba istaknuti:

    • sveukupni loš sastav;
    • prisutnost kukuruza, koje je teško probaviti;
    • odstupanje izvornog sastava i prevedeno na ruski, gdje se sastojak "piletina" (meso i ostalo) pretvara u "brašno od piletina" (pravi meso).

    Kako je to hrana bolje od drugih?

    Glavna prednost suhe hrane Brit Premium u usporedbi s sličnim markama je visok postotak mliječnog sastojka - 41-42%.

    U hrani Brit Premium visok postotak sastojka mesa (42%).

    Psi su predatori prirode, a njihova tijela zahtijevaju dovoljnu količinu mesa. Izuzetno je rijetko pronaći takav postotak komponente mesa u segmentu premium segmenta: na primjer, u litavskom marki Araton njezin indeks varira od 16 do 21%, a u zaštiti prirode - oko 18%.

    Još jedna prednost Brit Premium hrane je prisutnost jabuka u sastavu jer je prisutnost voća i povrća u vrhunskoj hrani rijedak fenomen. Nema mjesta za prirodne izvore vitamina u obliku povrća, bobičastog voća i plodova bilo Chicopee obroka ili Club 4 Paws ukrajinski brand.

    Prednost Brit Premium-a može se nazvati nedostatak umjetnih okusa, pojačivača okusa i konzervansa u sastavu, što se ne može reći o brendovima pasa Royal Canin i Club 4 šape.

    Brit Premium Feed Line

    Proizvođač hrane pokušao je u svom proizvodu uzeti u obzir sve što može utjecati na zdravlje i razvoj kućnih ljubimaca raznih dobnih skupina i pasmina. Formulacija suhe hrane Brit Premija obuhvaća obroke za štenad, odrasle i starije pse, za male, srednje, velike i divovske pasmine, za pse sklone porastu težine ili alergija, kao i za vrlo aktivne životinje.

    Brit Food Premium za štence

    Formula prehrane za štence na bazi piletine i riže uzima u obzir posebnosti određene pasmine. Povećani sadržaj proteina i optimalna ravnoteža fosfora i kalcija osiguravaju pravilan razvoj štene kralježnice i njegov skladan rast. Masne kiseline sadržane u obrocima ojačavaju imunitet djeteta i potiču optimalan razvoj živčanog sustava.

    U britanskom Premium asortimanu za štence nalazi se hrana za malu djecu od različitih veličina: od malih do divova.

    Raspon hrane za štenad prikazan je u sljedećim obrocima:

    • Junior Small S - za male pasmine od 1 do 10 kg;
    • Junior Medium M - za srednje uzgajalište od 10 do 25 kg;
    • Junior Large L - za velike pasmine od 25 do 45 kg;
    • Junior Extra Large XL - za divovske pasmine preko 45 kg.

    Važno je. Štenci hrane također se mogu koristiti za hranjenje trudnica i dojilja, jer sastojci u sastavu pomažu u zaštiti fetusa u maternici i osiguravaju protok mlijeka.

    Brit Premium za odrasle i starije pse

    Psi za odrasle razvili su četiri britanske rakije za odrasle s okusom piletine i riže, od kojih je svaka namijenjena za određenu veličinu ljubimca. Izbornik za starije pse Brit Premium Senior dizajniran je za kućne ljubimce koji su prešli liniju dobi za 7 godina.

    Sastav ovih sirovina sadrži kondroitin i glukozamin, koji osiguravaju zdravlje artritisa i ligamenta. Prirodni prebiotici poboljšavaju probavni proces i normaliziraju stolice, jer su ti problemi osobito važni u starosti.

    Za odrasle pse razvio četiri Brit Premium Odrasli racija s okusom piletine i riže.

    Hipoalergenska, lagana i visoko proteinska prehrana

    Među raznovrsnim obrocima, možete pronaći i hipoalergijski menu temeljen na janjetini i riži, koji je prikladan za pse s osjetljivom probavom, osjetljivost na alergije i problem kože. Poput hip-alergenskog super premium Brit Care, Brit Premium Lamb Riža ne sadrži pšenicu i kukuruz.

    Za pse s prekomjernom težinom, tendencijom da budu prekomjerna tjelesna težina i sjedeći način života, razvijena je niskokalorična prehrana Brit Premium Light, koja sadrži samo 8% masti. Odrasli kućni ljubimci s povećanom tjelesnom aktivnošću, kao i tijekom razdoblja rehabilitacije nakon operacije ili bolesti, bit će idealni za visoko proteinsku hranu Brit Prote Sport.

    Recenzije veterinara o pasu hrane Brit Premium

    Valentinovo, veterinar, 55 godina. Analizirajući premiju premium premium hrane, možemo zaključiti da sastav hrane nije loš za ovu kategoriju. Indikator mesne komponente je prilično visok - oko 42%, što ukazuje da je hrana u skladu s mesoždernim potrebama pasa.

    Veterini kažu da je ova hrana - najbolji u kategoriji premije.

    Neki superpremijevi brendovi mogu zavidjeti tu količinu mesa. No, općenito, sastav proizvoda je uobičajen za jeftine hrane - riža, pšenica, kukuruz, pileća mast itd. Drago mi je što je proizvođač dodao neke važne dodatke za pripravu (prebiotici, glukozamin, kondroitin) koji pomažu u održavanju zdravlja ljubimca. Također bih želio napomenuti da u prehrani nema umjetnih okusa, konzervansa i pojačivača okusa, što je ogroman plus za vrhunsku hranu.

    Daria, veterinar, 32 godine. Često, za proizvodnju vrhunske hrane za pse, ne koriste se najkvalitetniji sastojci, uključujući meso. U obrocima Brit Premium ne postoji samo pravi meso, već i ostalo. Naravno, takvi životinjski proizvodi kao što su jetra i srce vrlo su korisni za tijelo kućnog ljubimca, ali u našem slučaju nije poznato točno koji se nusproizvodi koriste. Proizvođač skriva sve sastojke mesa za jedan pojam "piletina". Prednost hrane je nedostatak aditiva za okus i sintetskih konzervansa, kao i bogata linija. Općenito, hrana nije loša za dnevno hranjenje psa, ali ako imate financijsku priliku, preporučujem upotrebu superpremija ili holistike, za koje možete biti sigurni.

    Uzgajivač pasa Povratne informacije o Brit Premium Food

    Anastasia. Vrlo sam zadovoljan Brit Premium Czech hranom. Imam baby terijer igrač terijer, tako da pri odabiru hrane, ja obratiti posebnu pozornost na veličinu granula. Britt nema problema s tim: komadi su mali, savršeno se uklapaju u usta. Pas se brzo navikavao na novu hranu, nisam se morao pomiješati s prethodnom hranom. Alergije, problemi s stolicom ili netolerancija hrane nikad nisu bili. Pakiranje hrane je vrlo povoljno: postoji mali paket od 1 kg - upravo ono što trebam. Savjetujem Brit Premium kao jeftin, ali kvalitetan proizvod.

    Obratite pažnju na druge premium feedove:

    Marina. Imam vrlo picky pas u hrani male pasmine, Pti Brabancon. Obično nam pita samo meso, ali jednostavno je nemoguće hraniti jednim mesom. Počele su hraniti suhu hranu, od kojih je većina jednostavno nije jesti. Kad smo kupili Brit Premium hranu za test, pas je letio po njemu i počeo je tako jadikovati. Male kuglice vrlo su prikladne za male pse, a miris je vrlo atraktivan. Pas stalno lizava ambalažu kada želi jesti. Dobar bonus bio je činjenica da je vuna stekla lijep sjaj, a pas postao je razigraniji i zabavan.

    Fotografija britanskih prvenstvenih štenaca (za štence).

    Zaključci o britanskom premium feedu

    Brit Premium pregled hrane za pse većinom su pozitivni, ali ima i negativno iskustvo hranjenja. Sastav proizvoda je prilično tipičan za premium segment, a na pozadini sličnih marki psa hrane, ona osvaja samo cijenu. Analizirajući kvalitetu i cijenu drugih izvora, možemo zaključiti da je cijena za Brit Premium nešto podcijenjena.

    Prosječna cijena malog kilograma hrane od 230 do 300 rubalja, i velika torba od 18 kilograma - od 3400 do 4800 rubalja.