Kategorija Štetočina

Kako prepoznati trudnoću i koliko štenci koji nose psa šetnje

Štetočina

Trudnoća kod pasa je važan period u kojem će vlasnik morati pomoći ljubimcu na svaki način. Nakon parenja kuja, vlasnik i dalje ne zna jesu li zatrudnjela.

Giant Schnauzer - edukacija i priprema za izložbe

Štetočina

Uspješno prikazivanje vašeg psa na izložbi Riesenschnauzera ovisi uglavnom o stupnju njegove socijalizacije. Izolacija štene u osjetljivom dobu često dovodi do pretjeranog opreza, koji se u temperamentnoj impregnaciji često pretvara u agresiju.

Pas izbacivanje - što da radim?

Štetočina

Prokletstvo domaćeg psa je česta pojava. Međutim, kada vuna pada tijekom cijele godine, bez prekida, to može biti uzrok zabrinutosti.Zašto pas prolio? Uzroci i čimbenici koji utječu na taj proces.

Moj stražar

Štetočina

Pas Blog - Moj WatchdogFeed Innova Evo za pse: recenzije i opisMalo ljudi zna da Innova EVO pas hrana smatra se prvi američki-made holistički. Tvrtka još uvijek koristi berbe receptima, ali ih modernizira.

Kako odvojiti psa da bude napisan zbog radosti ili straha?

Štetočina

Često, vlasnici psa, pronalaženje lokve u kući, dođu bijes i psovati psa. Međutim, takva reakcija ni na koji način neće zaustaviti ponovljene incidente, već će, naprotiv, nepropusno oštetiti psiću psa.

Pas za njegu: koncept i vrste usluga

Štetočina

Nedavno, riječ "dotjerivanje" postaje sve češća u ljubiteljima kućnih ljubimaca. Inovacije su vidljive i u poslovnoj sferi: kozmetički saloni za kućne ljubimce pojavljuju se sve češće, a izvanredni vlasnici pješače svoje pse, ukrašeni raznovrsnim frizurama i lijepim crtežima.

Glavne razlike između Shiba Inua i Akite Inu

Štetočina

Shiba Inu je pasmina japanskih mini pasa, uglavnom kućnih ljubimaca.Pojavio se prije više od dvije tisuće godina, što potvrđuju brončani likovi psa pronađenih tijekom arheoloških istraživanja u jugoistočnoj Aziji.

Trudnoća u pasa - tjedni kalendar

Štetočina

Znači, naučili ste glavna pitanja vezana uz trudnoću, pronašli prikladnog mužjaka za svog psa i već ste pripremili za začeće. Razdoblje trudnoće kod pasa su oko 60 dana ili 9 tjedana, tijekom kojih će se vaši budući štenad razvijati iz nekoliko kreativnih stanica do savršenog oblika malog psa koji je spreman za rođenje.

Minijaturni pinser (minijaturni pinser)

Štetočina

Miniature Pinscher (Miniature Pinscher) danas dobiva svoju zasluženu popularnost. Onaj tko je, nakon što je čuo "minijaturni pinser", predstavlja sitno stvorenje na tankim nogama savijanja, drhtanje i padanje u histerici iz bilo kojeg razloga, duboko je pogrešno.

Moj stražar

Štetočina

Pas Blog - Moj WatchdogRecenzije Pro Plan feeda za pseVjerojatno svaki vlasac pasa želi da njegov ljubimac uvijek ostane zdravi, aktivni i pametni. Da biste to učinili, odaberite uravnoteženu prehranu, a posebno hranu i vitamine.

Moj stražar

Štetočina

Pas Blog - Moj WatchdogBorite se za pasmine pasaBorbene pasmine pasa dobivaju sve više i više popularnosti, ali prije odabira takvog štene, bolje je odmah odrediti pravila liječenja i kriterije kvalitete, tako da vas pas poštuje, sluša i izvršava naredbe.

Postoji li križ između vuka i pastir u prirodi?

Štetočina

Pokušaji stvaranja hibrida vukova koji bi mogli biti obučeni i otišli u kontakt s osobom već su napravljeni prije. Međutim, samo oko 15 godina u Rusiji uzgajivači su postigli svoj cilj.

Mliječni proizvodi za pse

Štetočina

Čini se da nema potrebe dati fermentirane mliječne proizvode mesožderi, ali oni, poput mesa, sadrže bjelančevine, tako da mliječni proizvodi olakšavaju i raznolikijaju od prehrane.

Što učiniti s zatvorom u psu - prvu pomoć. Uzroci zatvora

Štetočina

Svi psi, s rijetkim izuzetkom, su gluttons. Da biste dobili "ukusan" mirisni komad, vrećicu od celofana s ostacima sendviča, gnječiti i progutati loptu - njihovu omiljenu zabavu.