Brit Premium za pse

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Ako to dopuštaju financijske prilike, preporučujem vlasnicima psa da kupuju skuplje, ali bolje suše. Budući da su nedosljednosti kompozicije navedene u ruskoj verziji na pakiranjima s izvornim opisom na službenim stranicama alarmantne. Konkretno, na pakiranju vidimo da je na prvom mjestu na popisu sastojaka brašno od piletina u iznosu od 42%. I u uredu. Mjesto je već još jedan kalici - "42% piletina". I takvi nejasni pojmovi kao jednostavno "piletina", a ne "piletino meso" mogu sakriti sve, u mjeri u kojoj se meso, a ne koštano meso, dodaje u hranu. Ili čak i bez ikakvih znakova pravih mesa. Ostatak sastava nije mnogo drugačiji od analoga: sve iste žitarice u obliku kukuruza, riže i pšenice. To je, za razliku od mnogih suhih krmiva, osušeno voće. Ne mogu staviti pet bodova u hranu, ali je potpuno zaslužio solidnu četvoricu jer je postotak životinjskih bjelančevina visok, vitamini, minerali su prisutni, broj umjetnih boja i okusa je ispod dopuštenog minimuma.

Brit nas je volio čim smo otvorili pakiranje od 12 kilograma s janjetinom i rižom (odrasle srednje grupno janjetina) Riža). Spitz je sretno zamotao rep i jeli punu količinu koja nikad prije nije bila promatrana. Općenito, nisam pristaša na kupnju takvih velikih paketa. Uvijek postoji prilika da pogriješimo s okusom ili veličinom granula. Ja obično uzimam dva kilograma svake, ali budući da su odlučili probati nove okuse, uzeo je veliki paket. Konzultant je rekao da je to janje i riža koja je imala najbolji okus, kao što su psi voljeli kombinaciju.
Veliki paket, otvoren sve, ulijevao se u spremnik i sada se izmjeri mjerilom. Jednostavno je neprikladno držati se u paketu, dok se kreće po težini, prilično je lako raspršiti cijelo pakiranje ako se prekine.
Granule su srednje veličine, suhe, no lako ih je pojela psa, dok su toaletni proizvodi samo poboljšani, stoga zahvaljujem proizvođaču za kvalitetu. Kao dio puno cinka i bakra, što je vrlo važno u gradskom stanu.

Sastav hrane nije loš, postoje mnogi korisni sastojci i aditivi za zdravlje pasa, ali samo minimalni. Nema sintetičke prljave poput okusa i poboljšivača okusa. Ali postoje prebiotici za pravilnu probavu, super zdrava lososna ulja osiguravaju dnevni unos masti. Ozbiljan nedostatak hrane je prisutnost velikih količina kukuruza koji je teško probaviti. Za životinje s tendirajućim trbuhom, bolje je tražiti nešto drugo ili odabrati posebnu hranu. Govedina, svinjetina i soja ne koriste se za proizvodnju hrane, većina je piletina.
Prikladno, nudi 4 vrste pakiranja, najveće 18 kg. Na malim pakiranjima postoji reusable zip-clasp.
Proizvođač obećava jačanje tijela psa i povećanje imuniteta, ali nije sasvim jasno na štetu onoga što bi se trebalo dogoditi. Zapravo, zapravo nisam ništa primjetio, psi, kao i obično, vesele su i vesele, krzno je dobro, ne previše.

Stalno kupite psiću suhu hranu Brit Premium. Feedovi srednje kvalitete smatraju se premijom. Po mom mišljenju, ovo je dobar izbor za hranjenje nepretencioznih, zdravih pasa. Moj pas nije čistokrvan, jede hranu s apetitom. Očito je da je zadovoljan hranom. Sam pas je zdrava, aktivna, puno radi.
Cijena hrane je ugodna. Cijena paketa iznosi 18 kg - 3000 rubalja.
Sastav hrane je također ugodan. Na prvom mjestu je brašno od pilećeg mesa. Njegov udio iznosi 40%. Dalje su biljni sastojci i pomoćni aditivi. Mislim da ne svaki vlasnik svakodnevno hrani svog ljubimca takvom količinom mesa.
Osim toga, nekoliko puta tjedno dajem psa kostiju i kupim konzerviranu hranu Brit, koju voli jako. Uzimam konzerviranu govedinu i rižu. Trošak banaka 850 grama - 105 rubalja. Prilično povoljan. Dijelim 1 staklenku nekoliko puta. Pas iz lova može ga sve pojesti. Sastav konzervirane hrane: govedina, nusproizvodi od mesa (nije posebno naznačeno da je proizvođač uključen u ovaj koncept), riža, mrkva, ulje, sol, voda. Sastav ukazuje na kvalitetan proizvod. Jedino što može zbuniti jest prisutnost nusproizvoda nepoznatog podrijetla. Konzervirana hrana može se koristiti kao osnovni sastojak ili dodati drugim proizvodima.

Brit Premium smatra se ekonomičnom opcijom. Nije šala, cijena vrećice od 15 kilograma je samo 2,5 tisuća rubalja. Za premium cijenu je super. Imam dva psa, ne mogu si kupiti super premium hranu, a Brit je jeftin i puno je bolji u kvaliteti od ekonomije. Kao što bi trebao biti u premium segmentu, sastav je detaljno napisan na pakiranju, indiciran je omjer postotka.
40% pile, sve prirodne, čak i okuse, bez kemijskih aditiva. Količina masnoća je prosječna, psi ne rastu masnoće, hrana je uravnotežena i korisna zbog velike količine vitamina. Iz gospodarstva takva nećete čekati. Samo prisutnost kukuruza je frustrirajuća, zbog toga može doći do problema s probavom.
Pažljivo i postupno uvodila je hranu u prehranu obaju pasa, ali nije bilo katastrofe. Njihov apetit je još uvijek dobar, količina i miris stolice se nisu promijenili. Nažalost, hrana nije od piletine, već od žlijezda. U sastavu se zove brašno od pilećeg mesa, ali je budalu da je brašno od normalnog mesa. Ne želim se s njim razbiti zbog toga, on je jeftina osoba, koja želi hranu za meso, trebao bi biti zakopčan. Dosta mi je da su psi pune i zdravi, a pola plaće ne ide na hranu.

Brit Premium pripada vrhunskoj klasi, no zapravo je njezin sastav blizu superprodukta, iako je nešto lošiji od linije Kea. Češka proizvodnja jamči visoku kvalitetu hrane u skladu sa strogim europskim standardima. Postoje neke neobičnosti u sastavu. U ruskom prijevodu, glavni 42% iz nekog razloga nazivali su piletina brašna, iako je proizvođač mesa od piletine. U sastavu je neželjena pšenica, ali nije jedini izvor ugljikohidrata, još uvijek postoji riža. U hrani se nalaze suhe jabuke, voće i ekstrakti ljekovitog bilja, što uopće nije tipično za ovaj razred.
Hrana je vrlo široko rasprostranjena i ima pristupačnu cijenu, dok je sadržaj proteina veći od većine analoga. Hrana je savršeno uravnotežena, sadrži sve potrebne sastojke u tragovima, minerale i vitamine, idealne za ulogu dnevne prehrane.
Prijelaz iz naturalke u Brit bio je iznenađujuće lagan. Činilo mi se da pas uopće nije primijetio razliku. Granule su prilično velike, pas ih mora slomiti, samo nema mogućnosti gutanja. No hrana ima jednu zanimljivu značajku. Uobičajeno za odrasle pse, ljubimac zimi počne pojačavati težinu uslijed smanjene aktivnosti, potrebno je prebaciti se na laganu verziju.
Raspon je odličan, ima mnogo izbora. Razvijene su posebne mogućnosti za različite pasmine i različite dobne kategorije. U liniji je da ne postoji premium medicinska hrana.

Psi hrana Brit Premium: recenzije i analiza sastava

Brit Premium Dog Food Review

Suha i mokra psa hrana Brit Premium ("Brit Premium") proizvodi VAFO PRAHA s.r.o. u Češkoj Republici. Službena stranica https://brit-petfood.com/ (na engleskom) sadrži informacije o cijeloj liniji feeda (formulacije, preporučene stope hranjenja itd.). Ova hrana pripada vrhunskoj klasi.

Brit Premium također proizvodi mačka hranu. Ista tvrtka proizvodi i hranu Brit Care, Profine, Carnilove.

Sastav hrane Brit Premium

Razmislite o sastavu hrane "Brit Premium" na primjeru varijante odraslih M (za odrasle pse iz srednjeg uzgoja). Možete ga vidjeti na donjoj slici (radi lakšeg čitanja, kliknite sliku da biste je povećali):

Na vrhu - fotografija sastava iz paketa, ispod - podatke s službene stranice.

Na prvom mjestu je piletina (41%), izvor proteina. Imajte na umu da je prijevod na ruski "piletina brašno", ali na engleskom je jednostavno "piletina". Takav sastojak može uključivati ​​i druge dijelove peradi, a ne samo meso.

U feedu nema drugih izvora bjelančevina. Kukuruz, pšenica i riža, koji su izvor ugljikohidrata, sadrže samo malo proteina. Tako je glavni dio 25% proteina u analizi životinjskog podrijetla.

Piletina masnoća i lososovo ulje su izvori masnih kiselina. Pojašnjava da se pileća mast pohranjuje uz pomoć tokoferola (prirodni konzervans, vitamin E).

Pivski kvasac - sadrži B-skupine vitamina. Prirodni okusi - nije navedeno koje. Osušene jabuke su izvor vlakana. Minerali - mineralni dodatak prehrani.

Ekstrakt od bilja i voća - nije jasno od onoga što nije poznato. Manano-ologosaharidi i frukto-oligosaharidi su dobri za probavu. Ekstrakt Yucca Schiediger - smanjuje miris izmeta. Organski bakar, organski cink, organski selen su korisni prehrambeni dodaci.

Pro i kontra

  • glavni izvor proteina je sastojak mesa;
  • koristi se prirodni konzervans;
  • dobar dodatak vitamina i minerala;
  • širok raspon, tu je suha hrana, konzervirana hrana;
  • relativno niska cijena.

Nedostaci Brit Premium feeda:

  • koriste se sastojci poput "piletina" (nusproizvod takvih općih formulacija može se skrivati), a ne "piletina";
  • koristi pšenicu, kukuruz (tipičan za premium klase).

Brit Premium Dog Food - recenzije

Među vlasnicima pasa, suhe i vlažne hrane, Brit Premium su vrlo popularni. Stoga, o njima postoji mnogo recenzija na Internetu, u nastavku smo prikupili neke od najnovijih.

Veterinarski pregled

Recenzije kupaca

Imamo 3 poluproizvoda, jedan 25 kg, dva 15 kg svaki, posjetili smo super premium hranu, premium različitih brandova naselili na Brit Premium M, po mom mišljenju ovo je najoptimalniji feed u kategoriji cijena / kvalitetu.

Mjesto proizvodnje Češka, 41% mesa. Dobro je pakiran, idealan omjer proporcionalnosti, promatramo sve prema tablici s normama hranjenja. Psi su tanki i aktivni. Tijekom hodanja nemamo problema, stolica je lijepa, ukrašena.

Moj pas je pokušao hraniti različite marke (Mongie, Eukanubu, itd.), Ali posljednjih nekoliko godina uglavnom jesti Brit Premium. U ovom hrani, najbolji omjer cijene i kvalitete, prvo mjesto sastav mesa od 40%. U formuli Sport, koju pas sada jede, meso je ukupno 45%. Cijena za 15 kg vreća je samo 2600 rubalja. Istu torbu Royal Canina je tisuću skuplje, a manje je mesa.

Pas je vrlo aktivan, idem s njim dva puta dnevno 30-60 minuta. Često se trči po štapiću, voli, za dobar razlog imam lovnu pasminu. Izgled je izvrsan, vuna sja, izmet normalno. Općenito, ja sam zadovoljan svime, mislim da je Brit Premium bolji od mnogih super premium feedova. Preporučujem pokušati.

Preporučili smo ovog veterinara za hranjenje. liječnik, kao dobra premija hrana po pristupačnoj cijeni. Naš je njemački ovčar volio, jede tri mjeseca. Kaput je sjajan, probava je normalna. Preporučujem Brit Premium za vlasnike njemačkih pastira, cijena je niska, a kvaliteta je izvrsna.

Cijena i gdje kupiti

Ovaj se feed može kupiti u trgovinama za kućne ljubimce:

  1. "Stara farma" (link):
    • Brit Premium suha hrana 8 kg - od 1344 rubalja;
    • Brit Premium 15 kg suhe hrane - od 2105 rub;
    • Brit Premium konzervirana hrana 0,85 kg x 12 kom - od 1186 rub.

  • "Le'Murrr" (link):
    • Pakiranje 1 kg - od 245 rubalja;
    • Pakiranje 3 kg - od 705 rubalja;
    • Konzervirana hrana 850 g - od 110 rubalja.
  • "ZooPassage" (link)
  • Te su cijene aktualne krajem studenog 2017., a vrijeme može varirati. Za točan trošak pogledajte web lokacije za trgovine kućnim ljubimcima na gore navedenim vezama.

    Zaključci o hrani "Brit Premium"

    O Brit Premium cat food recenzije uglavnom su pozitivni, iako postoje i negativni. Kompozicija nije loša za premium klase, ali još uvijek, ako je moguće, web stranica PetObzor preporučuje odabir bolje kvalitete hrane (čak i od istog proizvođača, Brit Care, Carnilove).

    feed birt. Može li itko reći kakva je to hrana, a koja je njegova kvaliteta?

    kupio suhom hranom BIRT za svoj francuski buldog. Molim vas, recite mi da je to dobra hrana, i vrijedi ga dati vašem ljubimcu?

    Ispričavam =) točan naziv je BRIT premije

    Koliko ja znam, ova hrana nije prva godina na tržištu. Tko je zadovoljan, tko nije jako zadovoljan. Općenito sam zagovornik prehrane samo prirodne hrane, a ne suhe hrane. U nekima, nema promjena u izgledu i dobrobiti pasa, u drugima - vuna nije jako. Feed, a zatim vidjeti što i kako, jednom već kupili. Ali ja, istina, jednom sam kupila susjeda i hranio me tri mjeseca. Loše nije ništa rekao. Rekla je da je hrana kao hrana. U bližnjem susjeda jeo.

    Odgovorio sam ti u PM - ali možda će netko ovdje doći u ruci. Nazvao sam vlasnika američkog buldoga, ova hrana nije joj odgovarala. Općenito se žale da je protein slabo apsorbiran.

    S druge strane, hrana koju ste već počeli. To se događa pojedinačno da je pas prikladan. A Česi nisu najgori proizvođači na svijetu.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    i prodavatelj je tvrdio da je poljska hrana.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Moj pas je sada na krmenom britanskom hipoalergenskom, već nekoliko mjeseci. To uistinu čine, u Češkoj Republici, što mi, primjerice, odgovara. U svakom slučaju, to je bolje od poznatijeg brenda, ali proizvedeno u našoj zemlji. Ova je hrana dobro došla do nas, ona je prošla od Akana hypoallergenic. Sastav je sličan, ali, naravno, Akana je bogatiji i bolji sastav, ali Brit je sasvim ništa. Cijena je znatno niža. Ne vidim nikakve promjene na gore, moj kaput je u redu, moja je probava normalna. I to je osjetljivo na hranu, alergičnu. Zaključujem da je hrana dobra. Preporuča mi prijatelju veterinara kao dobar hranjenje u smislu omjera cijene i kvalitete.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Moj pas nije volio hranu, ona je odbila jesti, čak i kad je isparila i poloila je u kaši. Čak i kada je pomiješana s Royal Caninom, izabrala je Royal, a Brit za ne. Brit je mnogo jeftiniji ako uzmete veliki paket. Moja sestra je hranila Shar-Pei, normalno je jeli, nije bilo nikakvih problema. Razgovarao sam s prijateljima, oni su također pokušali dati je svojim psima - odgovori nisu jasni, a ne svi psi jedu s užitkom.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Moj labrador je Brit Brit Kare za šest mjeseci i bio je vrlo tanak, dao sam alergiju Brit Premium, moj prijatelj Labradorsha također izgubio težinu. Tada se stolica mnogo promijenila. Općenito, ostavili smo ga, razočarani.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    A mi to jako sviđa. Samo mi smo jedan superpremium (Brit Care). Slažem se da je optimalan u odnosu na omjer cijene i kvalitete, a to se odnosi i na premiju. U sastavu za takvu cijenu je vrlo pristojan. Ono što je došlo / nije došlo je vrlo individualno, trebate ga iskušati.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Pokušavam ne hraniti pse sa suhom hranom, ali ponekad moram. Imali smo i ovu hranu, moj pas je započeo neku vrstu alergije. Gospodin je povraćao, siromašan, a onda se voda nije mogla piti. Stoga ne savjetujem.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Dobar dan! Sjedili smo dugo na rubu Brit Car (super premium klasa) i jednom smo pokušali uobičajeni Britanac
    Treba napomenuti da je hrana posve drukčija, čak iu izgledu granula, ako je britanski automobil krenuo s praskom, onda je jednostavno odbila jesti Brit. A činjenica da je ona sama gurnula bez apetita, a zatim je izazvala vrlo žestoki gasni napad na psa. Kao rezultat toga, cijela je torba dana OZZH-u. Moguće je napisati prednosti hrane koja je relativno jeftina - 15 kg cijene 1800 (barem koštaju pola godine) i ako odaberete marke poput "pedigreje" i "chappi", onda je Brit svakako bolji. Štetno nije bilo ništa, ali dovoljno korisno. Jeftini i ljuti.
    Brit Car za velike štenad je nekoliko mjeseci uživao, a zatim bez apetita. Ali nije bilo problema s probavom, alergijske reakcije, kosa i oči su u redu, izlaz je prosječan. Akana joj se jako sviđalo, ali perut je otišao od nje (ili jednostavno otmringovali nije uspio, ali djevojka je izgubila tjedan dana). Brit auto za odrasle velike pasmine je bio odbijen (bilo je duboko odvratan od nje ili se još uvijek osjeća kao štene). Također sam morao dati torbu od 3 kg sve do OZZH. Dok sam uzimala novu hranu, s gozbom sjedila na kašiku (s malim djetetom u rukama nema vremena neredu s sirovim mesom), ali po mom mišljenju postalo je previše masnoće tjedan dana, problemi s stvaranjem plina i stolicom ponovno su počeli, a općenito ta hrana bila je neophodna mjera, mislim da je suho još uvijek uravnoteženije. Sada pokušavamo GO! - ona nije oduševljena, još uvijek zahtijeva gulaš, ali nisam sklon. Ne znam koliko dugo imam dovoljno.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Pokušali smo za vrhunsku Brit S. Svi smo bili uređeni, bez bočnih strana. Sve granule jednog p-rah, miris je prirodan, a ne kiriezhek!

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    To je češka hrana s dobro zaštićenim sastavom. Oko godinu dana na njemu, u početku su sumnjali, prebacili su se s jednog pro-plana, koji je prestao s uređivanjem cijene.
    Vrlo smo zastarjeli.
    1) Prikladan za psa (pod uvjetom da u načelu imamo izbirljivu poluprozu sa slobodnim rasponom na lokalnom području).
    2) Cijena.
    3) Prodano u Auchan, stoga nemojte zanemariti isporuku iz online trgovina ili putovati posebno za hranu do trgovine za kućne ljubimce.
    Mislim da ako hrana odgovara određenom psu, vlasnici su dobili sretnu kartu.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Moja pas britanska premium hrana zadovoljna je s njom. Kupila sam prije skupe Pro Plan, tako da je pas počeo to odbiti. Miris spaljenog kroz nešto u proplanu bio je snažno osjećao. I Brit, naprotiv, miriše vrlo prirodno. Na tjelesno i emocionalno stanje pasa Britanac na gore nije utjecao, što se svidjelo. Već četiri mjeseca hranim ih.

    • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara.

    Izvrsna hrana za gotovo sve tipove pasa, poznata je za svog ljubimca - Brit Kare, janjetina i riža, stvorena posebno za velike pasmine pasa, zaista se pokazala vrlo ukusnom hranom ne samo za pse nego i za ljude. Pas od prijatelja s užitkom jede ovu hranu. Kad sam došao kući, saznao sam o ovoj hrani i shvatio da je tvrtka pouzdana i proizvodnja se odvija u pouzdanim uvjetima. Hrana je ukusna s raznovrsnim korisnim supstancama koje su pogodne za gotovo sve tipove pasa, a glavna je posebna hrana njegova kvaliteta, to je do par, tako da možete sigurno kupiti ovu hranu, a pas će vam zahvaliti za takav ukusan dar.

    Chow Chow i tvrtke

    Izbornik za navigaciju

    Prilagođene veze

    Korisničke informacije

    Postovi 1 Stranica 20 od 23

    Share102-04-2014 23:16:43

    • Autor: Vještica
    • administrator
    • Mjesto: Leningradska regija
    • Registrirano: 15-01-2010
    • Poruke: 32082
    • Spol: žensko
    • Starost: 50 [1967-11-19]
    • Moji kućni ljubimci: Chow Chow, Chiff, Beetle i Zhejsi; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
    • Zadnji posjet:
      Danas 12:40:50

    Tu su i češki Britanci. Isto tako, kao i cijene su prosječne, a ljudi hvale.

    Share202-04-2014 23:18:16

    • Autor: Vještica
    • administrator
    • Mjesto: Leningradska regija
    • Registrirano: 15-01-2010
    • Poruke: 32082
    • Spol: žensko
    • Starost: 50 [1967-11-19]
    • Moji kućni ljubimci: Chow Chow, Chiff, Beetle i Zhejsi; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
    • Zadnji posjet:
      Danas 12:40:50

    Brit Adult Large Breed - hrana za odrasle pse velike pasmine od 2 do 7 godina 15 kg, cijena - 1650 rubalja (1kg - 110 rubalja)

    Protein 23%, masti 9%
    Potrošnja od 25 kg - 260, 50 - 430
    Sadrži glukozu i hodroitin za zdravu hrskavicu
    SASTOJCI:
    Pileće meso, meso peradi (min 30%), riža, kukuruz, pšenica, riža, kvasac, ptičja mast, lososovo ulje, minerali, DL-metionin, L-lizin, bakar sulfat pentahidrat, vitamin A, vitamin D3, vitamin E

    Brit Care za odrasle velike pasmine - hrana za pse velikih pasmina 12 kg, cijena - 2348,8 rubalja (1kg - 195 rubalja)

    Proteini 25%, masti 13%
    potrošnja od 25 kg - 220, 50 kg - 380
    SASTOJCI:
    Janje, pileći, riža, pileći Fat (očuvan od tokoferola), losos ulja, prirodne arome, rižine mekinje, osušeni repe celuloze, pivski kvasac, sušeni proizvodi od jaja, ekstrakt Yucca schidigera, Suhe jabuke, minerali, Glyukozoamin hidroklorid, hondroitin sulfat, DL-metionin, L-lizin, mannoligosaharid, frukto-oligosaharide, sulfat bakreni pentohidrat, niacin, kalcij pantotenat, folna kiselina, kolin klorid, biotin, vitamin A, vitamin D3, vitamin E.

    Share301-11-2014 10:03:32

    • Autor: Vještica
    • administrator
    • Mjesto: Leningradska regija
    • Registrirano: 15-01-2010
    • Poruke: 32082
    • Spol: žensko
    • Starost: 50 [1967-11-19]
    • Moji kućni ljubimci: Chow Chow, Chiff, Beetle i Zhejsi; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
    • Zadnji posjet:
      Danas 12:40:50

    I razmažio sam svoje pse), imala sam ih svejednako i nepretenciozan, odrezali su ono što su dali. I ovdje. Podigao je izbor, a zatim Bento, malo Akana. Osim toga, svaki dan Titbit i rustikalni tretira. Ali novac je istekao, kupio je Brit. 2 dana psi s lean lica tugovati preko puni zdjele. Nemojte grickati, gospodine. Sva četiri sata. Jedan Barsik rasprsne sve - sve je korisno, što je stiglo u usta. Porridge, Brit, Pronature. Da, čak i obrok, ako je samo više!))
    I Brit 5 vrećice! Kupljeno za mjesec dana, neće biti drugih mogućnosti.

    A s Britom, ispušni plin nije manji, a brzina hranjenja za njih je veća od Propak.

    u Propaku je norma za psa 25-30 kg - 250-290 g
    u obrijanim - na istom psu - 220 - 260 gr

    dakle, norma nije više) I imamo izlaz na njemu, barem otprilike, kao na Akane, tj. manje od pakiranog.

    Prerano je da razgovaramo o izlazu. Imat ćemo pitanje za ulazak na popravak. Treći dan je otišao, psi ne odustaju. A ja ih ne kupujem ništa ukusno za miješanje. Nadam se da će sljedeći tjedan dati unaprijed - kupit ću akanu, možda će biti mješavina.
    Uostalom, prokletstvo, deklarirani sastav Brit je bolji od Packaca! Ali psi, sve ostatke Propaka, koji su ležali u kutovima, skočili su, čak su i mrvice pokupili, objašnjavajući mi da su spremni jesti, a to u zdjelama - za ništa!

    Share401-11-2014 10:09:38

    • Autor: Vještica
    • administrator
    • Mjesto: Leningradska regija
    • Registrirano: 15-01-2010
    • Poruke: 32082
    • Spol: žensko
    • Starost: 50 [1967-11-19]
    • Moji kućni ljubimci: Chow Chow, Chiff, Beetle i Zhejsi; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
    • Zadnji posjet:
      Danas 12:40:50

    Sophia, i ako kupiti i kuhati paket pilića trbuha, a zatim fino zadržati i miješati u hrani? Ili jetra jetre - baš na isti način? Pa, to je ako nema alergije. I ove odjeće nisu tako skupe. I ako su izrezani na male dijelove (da, to je nejasno, razumijem), onda možete proširiti paket za nekoliko hranjenja, dok Akana ne može kupiti.
    PySy. Predlažem od osobnog iskustva da i ja nemam praznih britanskih skrbi za Kira, pa sam već četvrtu godinu hranio takvim "plesom s tamburama". Prošlog je tjedna za nju kuhala piletina, proširila je pet dana. Tako je postala gipka hranom od hrčaka - to je ono čarobno pileće

    Ništa, trošili smo tri dana kako smo sjedili nad zdjelama u žalosti, danas, ujutro, hrana je smanjena: glad nije teta. Ali, naravno, više neću odvesti Brit.

    Dakle, neću ga ponovno kupiti da završim 4 kg i natrag u Pro paket.

    Imate 4 kg. I imamo 80! Pa, bacit ću kćer mščovita (možda, jesti) i tražit ću financije kako bih kupio Propak za hranu. I Brit, polako, hrani Barsiku, dobro, slaže se))

    Pronašli smo popratni učinak primanja Brit-plina i što ga više jedemo, češće se taj fenomen počinje pojavljivati. Pa, to je na balkonu još uvijek puno Pro Pack vrijedi.

    Čitam vaše recenzije o britanskoj hrani ovdje i ne razumijem što govorim Brit, Brit Care?
    Upravo smo jeli ovu hranu (Brit Care) gotovo 2 godine. Veliko zadovoljstvo, nema problema i pritužbi. No, druga hrana ne jede i organizuje štrajk.
    Kad smo uzeli Santica, on je jeli uzgajivača iz RK. Odlučio sam ga prebaciti na drugu hranu i izabrati Brit Care jer je bio glukoza i kondroitin u hrani za štence. Bila je hrana za štence velikih pasmina. Kad se došlo vrijeme da se prebaci na hranu za odrasle pse, pokušala sam se prebaciti na drugu hranu, ali nije ništa jesti, samo puna posuda mogla bi ostati danima. Stoga smo se zaustavili na Brit Care (Brit Care Adult Medium Breed Lamb). Rice Hrana za odrasle pasa srednje pasmine uz janjetinu i rižu).
    Čini mi se da psi, poput ljudi, razvijaju naviku određene hrane. Stoga, kada se pokušavaju prebaciti na drugu hranu, prestrašuju štrajkove. Još jedna stvar, kada hrana nije prikladna. Više nećete tražiti mišljenje i ukuse vašeg psa.

    Share501-11-2014 10:13:35

    • Autor: Vještica
    • administrator
    • Mjesto: Leningradska regija
    • Registrirano: 15-01-2010
    • Poruke: 32082
    • Spol: žensko
    • Starost: 50 [1967-11-19]
    • Moji kućni ljubimci: Chow Chow, Chiff, Beetle i Zhejsi; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
    • Zadnji posjet:
      Danas 12:40:50

    Da, o njemu, kao)))
    Jedemo je također, niti promatranje plina niti odbijanje hrane. On jede s užitkom, granule su velike, udobne. Stolica je normalna. Jedina stvar koja me malo podnosi na krmi je zapah, što nije baš ugodno. Mačke dobro jedu, ali ovdje postoje nedostatci: jedu puno, a mlađi ima veliki izlaz od njega. I zapah i mačji - odvratno (

    Ne mogu reći da ja jedem puno, naprotiv. I izlaz nije velik. Stoga ne mogu imenovati nikakve pritužbe.
    Miris je da, pomalo specifičan, ali budući da jede s užitkom, neka jede.

    Dakle, Eva ga jede, tako da se pukla iza ušiju. Sve je kao što bi trebalo biti. Zdjela je ispražnjena za 3 minute i lizala se sjaji (također dodam kefir). Ali ispuh iz njega nismo bolesni ispada))) i sada plinovi su nestali. I tako jako voli Brit Kea.)) Naš kaput je krzno baršun, štene su aktivne.)))

    Imam Brit Premium za velike pasmine pasmina. Sastav je proglašen prilično pristojan, a ne lošiji od Propaka:

    (300 mg / kg), glukozamin hidroklorid (3), glukozamin hidroklorid (40 mg / kg), riža, kukuruz, pšenica, pileća mast (konzervirani tokoferoli), lososovo ulje, pivski kvasac, 260 mg / kg), kondroitin sulfat (160 mg / kg), mananooligosaharide (150 mg / kg), fruktooligosaharide (100 mg / kg), ekstrakt yucca schidiger (80 mg / kg), organski E4 bakar, organski E6 cink, selena.

    Ali. To užasno smrdi, ne žele svoje pse, ali su prisiljeni zbog toga ništa drugo. I oni "plin" iz ovog Brit - užas! Općenito, Trio's Meal bio je bolji. Feverishly tražeći novac za kupnju Propac. Nadam se da jesam. Naći ću u nadolazećim danima.

    Tako je to "psa koji je uništio"! Zato ih ne jede na vašem mjestu. Jednom sam kupio Kira Brit Premium - pas je pokušao jesti, shpotatala na prvog dana probavnog uzrujavanja + plinova (ne, ne tako - GAZYYY.), Nakon čega je vrećica bila sigurno pričvršćena za kustosice.

    Usput, nekoliko puta kupio sam Brit Care sa puretinom. Vrijedi malo skuplje od onog s janjetinom, ali Cyrus ga je objedovao objema obrazima, jako mu se svidjela. Također smo iskušali britansko drago meso / krumpir i brit kare s lososom. Dobro sam išao s divljači, a riba je tako strašno mirisala da sam također morao "ugurati u dobre ruke". Ali istodobno, u svim hranama britanske linije Caret, stolica je bila normalna, a apsolutno nema plina, vuna je bila sjajna, a oči nisu prolazile.

    Ne trebam Brit Car. Ovaj Britanac je kupljen zbog nedostatka novca i porasta cijena hrane. Tražio sam hranu malo jeftinije od Propac. Prema Britu, recenzije su dobre, sastav je prilično dobar, a ja sam ga uzeo. Međutim, nakon narudžbe saznala sam da sastav Brit Premium za velike pse ima 2 mogućnosti, a drugi uopće nije ni dobar. No, vreće su stigle, pokazale su da je potrebna kompozicija. I zapravo, ja čvrsto sumnjam da sastav nije isti.

    Share601-11-2014 10:24:18

    • Autor: Vještica
    • administrator
    • Mjesto: Leningradska regija
    • Registrirano: 15-01-2010
    • Poruke: 32082
    • Spol: žensko
    • Starost: 50 [1967-11-19]
    • Moji kućni ljubimci: Chow Chow, Chiff, Beetle i Zhejsi; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
    • Zadnji posjet:
      Danas 12:40:50

    Do tada, da, jesti vrećicu od Brite. 18 kg. Otvorim sljedeću, 15 kg, a oblik granula je drugačiji. Usporediti sam sastav na oba vrećica, a on, kažemo, nije točno riječ za riječ identična. Je li problem prijevoda, ili nešto drugo. I općenito, s sastavom Brit Premium za velike pse, promatra se čudnost. Već u ovoj niti postoje dva različita skladanja, napisao je jedan Trizzelka, drugi I. I treći je! Sve to ne uzrokuje povjerenje.
    Moji psi prilagodili su se krmi. Istina, postojao je trenutak kad su me užasno plašili: plinovi, mučnina i letargija. Sada je sve prošlo. Međutim, ispušni sustav je super. I psi, istodobno, gladni! Barsik jede Brit normalno, ali ako je na Propaku (da ne spominje Akane i Choice), moglo je jesti zec - zec - nekoliko dana, onda je doslovce požurio u drugi kunić u Briti i pojela ga za pola sata.

    Share701-11-2014 12:15:37

    • Autor: Magarych
    • posrednik
    • Registrirano: 30-04-2010
    • Poruke: 15255
    • Spol: žensko
    • Dob: 41 [1976-09-27]
    • Moji kućni ljubimci :: favorite: Chavez Zhorikovich, Nitka Lyudmilovna, Gavrila Gusta, Matryona-edryona Shustra
    • Zadnji posjet:
      Danas 12:42:09

    i moj Chava ovdje marljivo je napustio zdjelu britanskog automobila pažljivo ga razdvaja od druge hrane.

    MirTesen

    Sve o psima i štencima

    Brit Care hrana za pse: recenzije i pregled kompozicije, British care Labrador.

    mekana igračka pudla to učiniti sami

    Suha pseća hrana Brit Care pripada super premium klasi (ne smije se miješati s Brit Premium, koja pripada vrhunskoj klasi) i proizvodi češku tvrtku Brit Pet Food. Hrana se proizvodi u nekoliko redaka, od kojih svaka uzima u obzir obilježja određene kategorije pasa (dob, veličina, posebni zahtjevi, itd.). S obzirom na europsko stvaralaštvo i vrhunsku klasi, hrana bi trebala biti dobra, ali provjerimo je malo pregledavajući sastav.

    Kavkaski pastir cnfylfhns

    Budući da nismo uspjeli naći ovu hranu u lokalnim dućanima za kućne ljubimce, morali smo posjetiti britansku službenu web stranicu www.brit-petfood.com/ru/ kako bismo pogledali njegov sastav i odabrali, na primjer, opciju za štence svih pasmina. I tako, pogledajmo sadržaj feeda Brit Care pomoću varijante Puppy All Breed:

    Moskovski Watchdog i njemački ovčar

    Na prvom mjestu je janje od janjetine, možete upotrijebiti mozak da razgovara o mesu (naposljetku, janjeće meso se zove meso od janjetine), ali budući da takva specifikacija ne postoji, to je moguće ne samo od mesa. U drugim stvarima, ako se čak i nusproizvodi (srce, jetra, itd.) Koriste za dobivanje ovog brašna, to nije ništa odvratno, također su korisni. No, u drugom sastojku već je pojasnio da je brašno izrađeno od mesa, ali nije jasno od kojeg određene ptice. Treće mjesto pic.

    cane corso forum po prirodi

    Naime, prve tri komponente čine osnovu hrane, a budući da prvenstveno sastojci od mesa možete biti sigurni da je naznačeno 32% životinjskih bjelančevina, a ne iz kukuruza (kao u slučaju hrane za hranu u jeftinoj ekonomiji). Dalje u sastavu vidimo sastojke odgovorne za prisutnost vitamina, minerala i ostalih potrebnih tvari u hrani.
    tečaj basenji

    Pekinški pomiješan s pudlom

    • veliki postotak sastojaka mesa;
    • vitamini, minerali, ostali korisni elementi;
    • bez umjetnih aditiva za okus;
    • nema kemijskih konzervansa (tokoferoli su zapravo vitamin E);
    • prilično niske cijene (niže od mnogih analoga).
    • nepotpuna "transparentnost" sastava (ne pokazuje kakav je meso peradi, postotak prvih sastojaka);
    • Ne postoji u svim kućnim ljubimcima (ali bez problema se mogu kupiti na webu).

    ako Akita ima stražnje noge, što to znači

    Povratne informacije o britanskoj hrani za pse. piše Alice. Kad se mali kućni ljubimac pojavio u kući dugo vremena, odlučili smo što da ga hranimo. Konačno smo odabrali dobru hranu, ali ispostavilo se da je u psu alergičan na piletinu, a prisutan je u mnogim hranilicama. Veterinar je savjetovao da pokušamo Brit Care All Breed Salmon Krumpir, pomno smo pogledali i kupili. Na prvom mjestu sastava je losos, kao što bi trebao biti u dobrom stanju (prvo meso, a zatim ostalo).

    collie Natasha lapinina

    Potrošnja sirovina je sasvim demokratska, sada s težinom od 16 kg, potrebno je manje od 200 grama dnevno, tj. Veliki paket od 12 kg dovoljno je dulje od dva mjeseca. Pelleti su srednje veličine, beagle gnjavaža s njima lako. Sveukupno, feed score od 5 od 5! Jedino što mi se ne sviđa miris, ne sviđa mi se miris ribe. Također je loše da u našem gradu postoji hrana samo u jednom vetapteku, ali ako išta odvedem na Internet.

    Njemački Spitz u slikama

    O pasji hrane Brit Care ocjenjuje Ulianu iz Moskve. Dobar dan Moj pas je hranio Acanu gotovo cijeli život. ali zbog povećanja cijena, morala sam tražiti jeftiniju opciju. U potrazi za prikladnim, sjetio sam se kad je Simba još bila štene, uzgajatelj mu je hranio britansku hranu. Što se tiče sastava, volio sam samo Brit Care, a Brit Premium je već gore. Odlučio sam pokušati uzeti kilo paket Brit Care Venison Krumpir.

    U usporedbi s hranom Acana, Brit Care ima nižu razinu proteina i masnoća, ali hrana je također bez zrna. Također ne sadrži govedinu, svinjetinu, soje i druge proizvode koji nisu korisni za psa. Brzina hranjenja za moju jagodicu iznosi 113 grama po danu, malo, što znači da je hrana hranjiva. Da ne kažem da je hrana savršena, ali je dobra i po razumnoj cijeni sada je tek nešto više od tisuću rubalja po kilogramu.

    Chihuahua u Tomsk i Novosibirsk

    S obzirom da je većina recenzija o britanskoj njezi hrane za pse pozitivna, a sastav hrane je prilično dobar, stranica "Dai Lapu" hrabro preporučuje za ulogu osnovne prehrane vašeg ljubimca. Međutim, ako postoji mogućnost bolje kupiti holistički feed za pse. i ako je Brit Care previše skupo za vas, obratite pozornost na njemački Bosch hranu.

    razlika između pug i francuskog buldoga

    • Brit Care suhe hrane 1 kg oko 390-420 rubalja (115-230 UAH);
    • Brit Care suhe hrane 3 kg oko 1065-1155 rubalja (320-360 UAH);
    • Brit Care suhe hrane 7.5 kg oko 2550 rubalja (750 UAH);
    • Brit Care suhe hrane 12 kg oko 3525-4350 rubalja (1160-1550 UAH).
    • Kućna hrana Dukes Farm (sastav, recenzije, cijena)
    • Eukanuba hrana za pse (super premium klasa)
    • Suha hrana za pse Grandorf (pregled kompozicije, recenzije)

    Na našoj internetskoj stranici naći ćete informacije o pasmama pasa, liječenju bolesti, preporukama za njegu, pregledima gotovih hranjenja i pregledima o njima, kao i mnogim drugim korisnim i zanimljivim!

    yorkshire terrier yoshkar ola Pročitajte također


    • glavni gospodar njemački minijaturni špijun pas hrane "Za prijatelja": recenzije i pregled kompozicije

    • hranjenje i briga za igračku Terijer Hrana Probalans za pse: pregled i pregled sastava

    • od Minsk jeftini Chihuahuas ili kao poklon Savarra pas hrana: recenzije i pregled kompozicije

    • Razglednice Shih Tzu Feed Grandorf za pse: recenzije i pregled kompozicije

    Brit Care je hranjen za štence malih pasmina, prije toga Akana i naturalka (uglavnom meso). Na Akane, pas je postala hiperaktivna :) pa su odlučili pokušati s drugom hranom. Prva stvar koja nije voljela miris nakon otkrića bio je pogledati sastav prirodnih okusa.

    igračka terijer za uzgoj u Arkhangelskom kraju

    Kao dio 45% brašna od janjetine, 30% riže, poput lako probavljivih proizvoda, ali za veću količinu izmeta (bez proljeva), mnogo više nego na naturalku i Akaneu, imam pitanja o tome kako je napisana kompozicija. Psi su jeli, dijelovi su se trebali povećati. Plinovi svaki put nakon davanja hrane, prije no što nije bilo. Vuna je dva tjedna postala znatno lošija. Preostao je samo paket od pola kilograma, ali ga nećemo završiti.

    pekinges care

    Dobro došli! Imamo takvu situaciju: Sjedenje Organixa s janjetinom i rižom (imam pug od 9 mjeseci), ali je počeo oslobađati puno plinova iz crijeva (Mislimo da ćete prevesti, koju ćete hranu preporučiti?

    yorkshire terijer pri parenju

    Pogledajte odjeljak recenzije. Ako je feed primio najmanje četiri zvjezdice i dostupan je u vašem gradu, možete pokušati. Prirodne opcije bez piletine)

    Brit jela za pse i mačke: opis komponenata britanskih proizvoda recenzije veterinara i vlasnika

    Brit za pse

    U britanskom feedu postoje dvije linije: Brit Premium (premium) i Brit Care (super premium). U prvoj liniji Brit Premium - piletina se hrani 40-45%, u hipoalergenskoj janjetini 31% - što govori u korist ovog proizvođača. Budući da čak i mnogi poznati brendovi u sastavu hrane nisu uvijek matični sastojak broj 1.

    Cijela crta podijeljena je na veličinu i dobne karakteristike pasa. Postoje hrane za životinje s posebnim potrebama: aktivni (Brit Sport), za pse s prekomjernom tjelesnom težinom (Light), hipoalergenskim (janjetina i rižom), za uzgoj štence do 3 mjeseca i štene (Pappi).

    U drugom redu Brit Care (superpremium) - je hipoalergenski zbog ograničenog broja sastojaka. Jedan izvor živih bjelančevina (bez pileće janjetine ili lososa) i jedan izvor ugljikohidrata Riža ili krumpir. Brit Care sastojci od mesa do 45%.

    (hrana ne sadrži piletinu, onima koji su alergični na piletinu) - to je mesni obrok od janjetine, jelena od mesa, kunića, patke, lososa i haringa. Brit Care Podijeljena na janjetinu / rižu i losos / krmne smjese - također podijeljena po veličini i dobi pasa.

    Posebna linija Brit Carea uključuje pasmine za aktivne pse (Duck / Rice) s osjetljivom probavom (lubenica / krumpir), za pse s dugom kosom (losos / herring), za pse s viškom težine (zec / riža). Ja sam u mojoj veterinarskoj praksi Preporučujem Britu hranu kao zdravo jelo.

    2018.01.23 u 12:16 napisao: Irina Selivanova (veterinar)

    Sve britanske linije za proizvodnju hrane proizvedene su u Europi i zadovoljavaju visoke standarde kvalitete. Na mnoge načine, hrana je rangirana kao univerzalna. Prvo, razina proteina u 80% obroka je na razini od 30%, što je optimalno za sve životinje. Drugo, hrana je obogaćena kompleksom vitamina i minerala.

    To je osobito potrebno za štenad (za pravilno formiranje kostura i funkcioniranje živčanog sustava) i starijih pasa (za održavanje normalnog funkcioniranja i visoku razinu aktivnosti). Treće, među sastojcima, istodobno su prisutni kondroitin i glukozamin, radeći kao kondroprotektori. Zglobovi ostaju zdravi dulje vrijeme.

    Takva hrana je neophodna za pse velikih pasmina i male "krhke". Četvrto, među uzorcima postoji mnogo vrsta bez zrna. Možete dati bilo koju životinju i ne bojati se alergijske reakcije ili problema s probavom. Primijetio sam da Brit ima seriju Dog Show Champion hrane za životinje koje sudjeluju na izložbama. Brzo je vratio izgled u normalu.

    Drugi proizvođači nemaju analogije za brzinu transformacije.

    2017.12.05 u 13:06 napisao: Pavlovskaya Ekaterina Viktorovna (veterinar)

    U suhoj hrani ne može biti dio mesa. Bit će samo brašno od mesa. U svakom slučaju.

    Kako želiš sirovog mesa u suhe granule? Hdya napisana u sastavu mesa - ovo je marketinški trik. Brit vrlo pristojna hrana. Cijena je kvaliteta.

    I Brit premija, tako da je cijena po kilogramu uopće slična Chappiju, ali kvaliteta hrane i mesa je nekoliko puta veća.

    Oba moja psi jedu jedino Britanac dugo vremena. Jedan kupi zrna hrana za divovske pasmine s visokim sadržajem bjelančevina (osigurava dobru zasićenost, dobro apsorbira i pruža potrebnu energiju za cijeli dan), a drugo uzimam Endurance za vrlo aktivne životinje (46% padne na patku, riža je odgovorna za ugljikohidratni dio).

    Uobičajeno, peleti u hrani odgovaraju veličini životinja, oni ih normalno mrvljaju, a ne gutljaju ih u cjelinu.
    Primijetio sam da Brit Kea ima zanimljivu vrstu hrane - Dog Show Champion, namijenjen pasima koji sudjeluju na izložbama. Pokušao sam ga dati svojim psovkama, kvaliteta vune i kože poboljšana značajno i vrlo brzo.

    Svi se okusi jedu s apetitom, psi se na kraju ne naviknu na njih i ne odbiju.

    Brit ima dvije linije - Premium i Kea. Drugi je mnogo bolji u kvaliteti, pripada super-premium klasi, pa sam samo kupiti. Ali prva verzija pomogla je vrlo dobro pri prelasku s prirodne hrane na sušenje, u početku je pas voljnije volio.

    Ne mogu reći da je raspon dnevnih hrane vrlo raznolik, ali postoji sve što vam treba za pse različite dobi, veličine i različite potrebe. Proizvedena hrana u Europi, kao bez sumnje. Temelji se na mesnim obrocima (nažalost, proizvođač nije smatrala potrebnim navesti što je to točno napravljeno) i brašna od peradi.

    Bjelančevine životinja čine oko 30%, takva hrana može se smatrati univerzalnom. Osim toga, sve su prehrane obogaćene kompleksom vitamina i minerala. Veliki plus je prisutnost glukozamina i kondroitina. Oni pomažu u održavanju zdravih zglobova, jer je takva hrana jednostavno potrebna za odrasle životinje i pse iz velikih pasmina. Cijena hrane je niža od one većine analoga.

    To je zato što je protein u njemu još uvijek manji od ostalih hranjenja iste klase. Kupnja feeda je jednostavna, posebno u online trgovinama. Brit Kea je predstavljena u različitim količinama, vrećicu od 12 kg za psa od 16 kg traje u prosjeku za 1,5-2 mjeseca, a ne više od 200 grama dnevno.

    Granule su standardne, ali izlučuju vrlo jak miris ribe. Općenito, za alergične bolesnike mnogo vrsta bez zrna, svi ne sadrže piletinu, kukuruz i sve sintetske.

    Brit tvrde da su određene kvalitete, njihova hrana se održava kao premium i super premija. No, s cijenom od više od tisuću rubalja za tri kilograma, sastav bi mogao biti puno bolji. Govorim o Brit Kei s janjetinom i rižom. U sastavu nema ni mesa, samo brašna. Takav sastav za superpremium potpuno je neprihvatljiv.

    Šteta što je hrana sama po sebi dobra, volim činjenicu da u svom prirodnom obliku - hrskavice i ljuske školjaka, ali bez konzervansa - glukozamin i kondroitin. Uz količinu proteina i masnoća, situacija nije loša. Ali nedostatak mesa plijeni dojam. Nježno brašno od prirodnog mesa, obično su nusproizvodi, kosti, itd. Ispada da uopće nema mesa u hrani.

    Da biste platili takav novac za to ili ne, neka svatko odluči za sebe i tražit ću nešto bolje.

    Slučajno sam kupio britanski Caret s janjetinom i rižom za velike pse. Volio je ambalažu, a velika torba bila je po pravoj cijeni. Imam tanku, težinu je 30 kg, pa se tretiramo velikom pasminom.

    Kad sam otvorio torbu kod kuće, doista mi se svidjelo miris, nježan i ugodan, koji podsjeća na okus janje. Psi su u početku voljeli lud. Apetit bi se mogao zavidjeti, a nakon nekoliko dana bila je zadovoljna i ponovno počela mirno jesti. Ona uvijek ima veliku stolicu.

    Ne nadilazim psa, dajem hranu po satu. Iz stola, nema pokusa, domaća hrana nije razrijeđena. Samo suhe komade, vode i kaša u konzervi. Brit nije odmah sipao zdjelu, pomiješanu s starom hranom. Prvo, malo, a zatim 80%, dobro, onda posve.

    Vuna blista, veselo raspoloženje, aktivno se kreće. Pas je uvijek razigran, treba baciti štap ili kuglu, nosit će se dva sata bez odmora.

    Za moju pasminu ovo je veliki plus, jer u naravi Husky sve povlači u usta. Sve će lizati, ugristi, a bolan problem je nestabilna stolica zbog toga. Sada nemamo takvih problema. U WC-u ide dobro.

    Moja Corsa jede sušenje Brit Kea, ali s vremena na vrijeme također sam razmažila djevojku konzerviranom hranom iste robne marke, ovo je jedna od najjeftinijih vlažnih namirnica - limenka od 850 grama. košta samo 110-130 rubalja, pas je uživao.

    Ali imam dojam da se u posljednje vrijeme pogoršava kvaliteta proizvoda, jelo u konzerviranoj hrani postaje sve više, a ima manje mesa, ako otopite sadržaj limenke u mikrovalnoj pećnici, tada će obično biti jedna juha, čak i komadi koji izgledaju kao meso, otopljeni, samo mrkva i neka vrsta žitarica.

    To može biti pogodno za one koji dodaju konzerviranu hranu u kašu, ali vjerujem da ako je proizvod meso, onda bi trebalo biti meso u njoj, iako možda želim puno za takav novac, tako da u zadnje vrijeme kupujem staklenke skuplje.

    Brit Kea nedavno je prenesena na britansku Premium, odmah je osjetila razliku u kvaliteti hrane i dobrobiti kućnog ljubimca.

    Prva od Kee je uzela hranu s janjetinom, janje - jedan od najboljih izvora proteina za pse, lako probavljiv i praktički ne uzrokuje alergije, isto vrijedi i za rižu, ova žitarica sadrži složene ugljikohidrate dobre kvalitete, proteina i vlakana, također smanjuje kolesterola u životinji.

    Ne vidim nikakve vidljive nedostatke u feedovima Brit Kea, ali nemaju očite prednosti za super premije.

    Gotovo svi izvori ove marke temelje se na dva sastojka - janjetini i riži, iako je nedavno nadomješteno još 2 vrste - losos + krumpir i srna jelena, ali njihov sastav je sličan onima prethodnih.

    Prva stvar koja vas zanima jest da britanski Kea feedovi imaju vrlo malu kompoziciju, čak i u usporedbi s nekim feedovima premium klase.

    I u seriji super premija jedna je od najučinkovitijih dijaloga: jedna vrsta životinjskih bjelančevina, jedna povrća (žitarice), jedan plod i manju količinu vitamina i minerala, nije određen postotak sastava komponenata na pakiranju hrane.

    Naravno, zbog tako malog broja sastojaka, vjerojatnost izazivanja alergija u tim hranama je niska, ali dijete s takvim sastavom ne može pružiti psu pravilnu prehranu. Možda je ta hrana prikladna za starije ili neaktivne pse jer sadrže malo masti, prosječnu količinu proteina i neće uzrokovati debljanje kod tih životinja, ali opet, čak i za ove pse, bolje je dati hranu Brit Kea kada se nadopunjuju vitaminima. Za aktivne pse, a posebno štence, britka Kea hrana za životinje je vrlo loša.

    Ja hranim psa s Brit Kea hranom iz serije za odrasle pse velike pasmine s janjetinom i rižom. Proizvođač nudi mnoge linije za životinje s različitim potrebama. Sve britanske hrane su antialergijske i dobro podnose životinje.

    Hrana je obogaćena posebnim komponentama koje sprečavaju razvoj srčanih bolesti, poremećaja gastrointestinalnog trakta i urolitijaze. Hrana pogodna za dnevnu prehranu. Sastav je dobar. Sastojci: brašno od janjetine - 38%, riža 38%, piljevina, riblje ulje 2%.

    Dodatno obogaćen vitaminima i mineralima bitnim za veliki pas za normalan život. Udio sirovog proteina je 27%. U bilo kojem hranom, trebate obratiti pozornost na ovaj pokazatelj, jer životinje trebaju čisto meso. Dnevna stopa ovisi o težini životinje. Moj pas teži 27 kg.

    Stopa hrane za ovu masu iznosi 275 grama dnevno. Cijena pakiranja od 3 kg do 1100 rubalja. Ispada da dnevni trošak hrane = 100 rubalja. Za takav veliki pas mislim da je to malo. Glavna stvar je da pas osjeća sjajno. On je aktivan, zdrav. Služi za hranu.

    Pijte puno tekućina, kao što je potrebno pri hranjenju suhe hrane.

    Nedostaci u hrani, u ovom trenutku, ne vidim.

    Do danas, češka tvrtka Brit Pet Food, proizvodi 2 različite klase hrane - Brit Premium (plava ambalaža) i Brit Care (bijela ambalaža). Prva pripada skupini premija premium klase, drugi je postavljen kao super premija, razlikuju se i po cijeni; Četiri je vrste dvostruko skuplje.

    Brit Premium se također prodaje u gotovo svim supermarketima i hipermarketima, a Kars se može kupiti samo u trgovinama za kućne ljubimce.

    Postoje razlike u sastavu, u hrani iz serije Kare ima više sastojaka od mesa, vitamina i drugih korisnih aditiva, s druge strane, oba su hrana od mesa i ribljeg brašna, a kako se suprotno ne navodi, vjeruje se da se meso i riba ulijevaju u ovaj brašno s kostima, kožom i usnama.

    Taj je sastojak prilično prihvatljiv za premium hranu, ali ne i za super premium. Također, u nekoj vrhunskoj hrani ne sadrži vrlo korisno kukuruz i pšenicu, au relativno velikoj količini. Kara je u srcu riže, što nije tako loše, ali je i značajna količina.

    Samo Brit Kare ima bezgrešnu hranu - losos s krumpirom i divljači s krumpirom, prvo mi se čini najdragocjenijim od svih hrane ove marke, sadrži gotovo 47% lososa u raznim vrstama, ima dobru nutritivnu vrijednost i dovoljni sadržaj zdravih Omega masti, ako a ne visok sadržaj krumpira u 34%, hrana bi se mogla nazvati idealnom.

    Imam psa pas Amstafford. Kućni ljubimci puno jedu, ima dobar apetit i zdravlje. Pokušavam ga hraniti kvalitetnom hranom. U početku je hranio proplan. Sada sam se prebacio na Brit, budući da je ovo ekonomičnija opcija u usporedbi s prvim. Prilikom prijenosa s jednog feeda u drugi, to se mora učiniti postupno.

    Približna shema prijenosa: 1. dan - 75% početne hrane, 25% novog. Drugi dan - 50% do 50% itd. U tom razdoblju morate pratiti životinju tako da nema nikakvih reakcija i problema s probavom. Ako je sve u redu, onda za 5-6 dana možete potpuno zamijeniti feed sa novim.

    Brit, usput, je hrana pristupačna, ali njegova je značajka antialergijska. Često sam čuo da je prikladan za životinje kod kojih drugi brandovi izazivaju alergijsku reakciju. Nemamo problema s tim. Pas normalno jede hranu. Nema problema s apetitom.

    Proizvođač naznačuje da sastav sadrži 45-50% sastojaka mesa. Također u sastavu je kukuruz i riža. Ovaj postotak mesa označava kvalitetnu hranu. Mnogi skuplji proizvođači pokazuju niži postotak.

    Usput, uzimam Brit za pse s povećanom aktivnošću, budući da živimo u privatnoj kući, a pas već dugo šetnje u dvorištu.

    Mačka hrana

    Mačke su odavno ljudski pratitelji. Ljudi cijeniti njihovu neovisnost i ponos. Međutim, ova sloboda-ljubavi i nezavisnih stvorenja imaju krhko zdravlje i zahtijevaju pažljivi tretman. Vlasnici ljepota znaju da je prehrana od najveće važnosti za dobrobit i izgled mačke.

    Kako odabrati feed

    Naravno, prirodna hrana je najkorisnija za krzneni kućni ljubimci, ali na žalost, kod kuće je prilično teško ponovno stvoriti prirodnu prehranu životinje.

    Stoga iskusni vlasnici i stručnjaci preporučuju liječenje vašeg kućnog ljubimca gotovom hranom industrijske proizvodnje, kao što je napravljeno s obzirom na potrebe mačke.

    Danas je tržište hrane za kućne ljubimce u izobilju. Shvaćanje ovog asortimana je vrlo teško, posebno za vlasnika novaka.

    Prvo se morate upoznati sa sastavom pripremljene hrane. Mačka je grabežljiva zvijer, a meso bi trebalo činiti veliki dio prehrane. Granule i konzervirana hrana bogata bjelančevinama prikladna su za pahuljaste kućne ljubimce.

    Vlasnici znaju da su njihove ljepote vrlo izbirljive oko hrane. Stoga, pri kupnji tvornice hrane, važno je uzeti u obzir okus okusa Murke. Ako se ona pojavi iz purana, onda će odbiti od gotove hrane na temelju toga.

    Neće biti suvišno konzultirati veterinara koji će vam reći kakva je hrana najbolja za vašeg ljubimca. Mnogi stručnjaci savjetuju vam da kupite britansku hranu za mačke. Recenzije o njima su vrlo različite, ali većina liječnika i uzgajivača radije liječi njihove odjele.

    O proizvođaču

    Češka tvrtka VAFO Praha proizvodi konzervirane hrane i granule od 1994. Proizvodi se isporučuju u četrdeset osam zemalja svijeta i vrlo su popularni zbog njihovog prirodnog sastava i visoke kvalitete.

    Raspon omogućuje odabir pravih kućnih ljubimaca svih pasmina i uzrasta.

    Proizvođač ne provodi ispitivanja na laboratorijskim životinjama i podupire akcije zaštite životinja, što govori o odgovornosti prema potrošaču i ljubavi prema našoj manjoj braći. Stoga, mnogi recenzije o britanskoj hrani za mačke pozitivne su jer kupci cijene da njihova Murka jede hranu koju druge životinje nisu testirale po cijeni njihovog zdravlja.

    Hrana "Brit Care"

    Ove granule pripadaju vrsti superpremija i imaju bogat izbor raznovrsnih okusa za glatku glupost. Njihova osnova je prirodno meso purice, piletine, patke, janjetine u različitim varijantama, nadopunjeno povrćem i vlaknima, potrebnim za normalnu probavu.

    Proizvođač jamči punu prirodnost hrane i nedostatak različitih aditiva i aroma okusa u Brit Brit hrani za mačke. Recenzije potrošača kažu da je ta hrana hipoalergenska i idealna za kućne ljubimce koji nemaju kroničnih bolesti.

    "Brit Premium"

    Ova hrana je jednostavnija u sastavu, a ne skupo kao što pripada jednostavnijem razredu.

    Međutim, to ne znači da je lošiji i može naštetiti ljubimcu. Također nema kemikalija i okusa i neće uzrokovati alergije u kućanstvu. Glavne komponente granula su piletina, riža, kao i povrće i voće.

    No, recenzije o mačjoj hrani "Brit Premium" upozoravaju da proizvođač doda komponente granula koje mogu biti opasne za kućne ljubimce koji pate od kroničnih bolesti. Stoga, prije nego što počnete liječiti kućni grabežljivac "Britom" u ovoj klasi, trebali biste se posavjetovati sa stručnjakom.

    Raznolikost izbora

    Vlasnici znaju da su njihovi krzneni i ne vrlo kućni ljubimci vrlo različiti. A njihove potrebe mogu varirati. Tvrtka to razumije i nudi kupcima veliki izbor proizvoda za bilo koji zahtjev. Dakle, u obje linije prikazane su sljedeće vrste:

    1. Hrana za neuterirane mačke i sterilizirane mačke.

    2. Za sjedeće životinje koje žive kod kuće.

    3. Za dugotrajne pasmine.

    4. Univerzalna hrana za sve pasmine i vrste mačaka.

    5. Za mačiće i trudne mačke.

    Te granule su prikladne za zdrave životinje. Veterini u recenzijama o hrani "Brit" za mačke preporučuju da ih ne liječe Muroku, koji su skloni bolestima ili već pate od njih.

    Brit konzervirana hrana

    Osim suhe hrane, tvrtka proizvodi i konzervirano meso. Ukusna i zdrava delicija pripremljena je samo od prirodnih sastojaka i ne sadrži tvari koje mogu naštetiti mačiću. Oni također imaju specijalizaciju: za male mačiće, odrasle životinje i sterilizirane osobe.

    Zbog svog kvalitativnog sastava, konzervirana hrana pomoći će očuvati ljepotu vune i održavati zdravlje mačke dugi niz godina, a raznolikost okusa omogućit će vam da odaberete poslasticu za najveću fancy.

    Vlasnici, u pregledima suhe hrane za mačke "Brit" napisali su da su njihovi odjeli sretni jesti ove konzervirane hrane, što ne može biti sretno jer je Murka vrlo selektivna i hirovita.

    Pro i kontra

    Nedvojbena prednost peleta je kvalitativna komponenta koja hrani ne samo ukusno, nego i korisno.

    Važan čimbenik je činjenica da se hrana proizvodi samo u Češkoj, nema drugih poduzeća u drugim zemljama. Vlasnici znaju da se sastav hrane može promijeniti, a ne uvijek na bolje, ako se počne proizvoditi pod licencom u drugim državama.

    Također, kupci, u svojim recenzijama za britansku hranu za suhu hranu, pišu da, usprkos dosta dugoj povijesti postojanja, kvaliteta proizvoda nije se pogoršala i ostaje na odgovarajućoj visini.

    Mnoge note i pristupačne cijene za proizvode ove razine, te mogućnost odabira vrste granulata "novčanik".

    Ali postoje i nedostaci u hrani. To uključuje sljedeće:

    1. prisutnost kukuruza, što može uzrokovati probleme kod mačaka slabe probave.

    2. Ekstrakt valerijana, koji privlači mačke i čini ih jesti više granula nego što im je potrebno. To može dovesti do prejedanja i dalje pretilosti.

    3. Prema pregledima veterinara mačka hrana "Brit Premium", svibanj ne biti pogodan za životinje koje ne podnose pile i alergični. Proizvodi ove klase su napravljeni samo uz uporabu ovog mesa i ako je nemoguće za kućne ljubimce, tada će biti potrebno odbiti od granula na temelju nje.

    Stope hranjenja

    Mačke su posebno izbirljive u vezi s hranom, a u slučaju da im se ne sviđa ponuda, mogu ići na štrajk glađu nekoliko dana. Ali, ako hranu koju oni sviđaju, oni će ga uvijek moliti.

    Unatoč slatkoj lici "uvijek gladnoga", ti pokušaji bi trebali biti zaustavljeni i životinja bi trebala biti navikla na određeni hranidbeni režim. Za sve uzraste broj zalogaja je drugačiji. Na primjer, vrlo mladi ljudi jedu oko 6 puta dnevno, adolescenti - 4 puta, dobro, i odrasli - ne više od dva.

    Također treba definirati veličine dijela i ovisiti o klasi hrane. Jeftinija je hrana, više je količina potrebna da bi se životinja zasitila.

    Na mjestima ljubitelja životinja možete pronaći recenzije o mačjoj hrani "Brit" i saznajte potrebnu dozu za zasićenje životinje. Potrošači će podijeliti iskustvo korištenja proizvoda, davati savjete o pravilima i propisima hrane te preporučiti koju vrstu suhe hrane ili konzervirane hrane može ponuditi glupu znatiželju.

    Proizvođač također naznačuje na ambalaži potrebne standarde za svaku dob životinje. Važno je razumjeti da su dijelovi zdravih mačaka i pacijenata, kao i trudnica i tijekom dojenja različiti, a to se mora uzeti u obzir prilikom hranjenja.

    Recenzije

    Hrana "Brit" poznata je na ruskom tržištu. Mnogi vlasnici i uzgajivači preporučuju svojim prijateljima i rođacima dobar proizvod po prihvatljivoj cijeni. Mnogi su zadovoljni što možete odabrati prikladan proizvod za ljubimca bilo koje dobi i pasmine, što je ono što pišu u svojim recenzijama. Mačka hrana "Brit", po njihovom mišljenju, pomaže očuvanju prirodnih ljepota i zdravlja malih grabežljivaca.

    Međutim, u svojim preporukama, ljudi pišu da životinje podložne uzgoju bolesti, peleta i konzervirane hrane treba dati s oprezom i nakon konzultacija sa specijalistom.

    Također, neki ljudi zabilježiti su ovisnost mačke, što uzrokuje poteškoće s prenošenjem u drugu hranu u budućnosti.

    Netko iz vlasnika primijetio je pogoršanje stanja zdravlja kućnog ljubimca. To može biti posljedica individualne netolerancije nekih dijelova, tako da savjet veterina ne bi bio suvišan.

    Unatoč raznim pregledima, britanska hrana je u velikoj potražnji među potrošačima i njihovim odjelima. Vlasnici i uzgajivači također savjetuju da ga koriste, ali da li kupiti suhu hranu i konzerviranu hranu ili ne, to je do vlasnika i njegovog ljubimca odlučiti.

    Feed Brit - izvrsna vrijednost za novac

    Brit mačka hrana proizvodi Brit VAFO PRAHA s.p., Češka. Na ruskom tržištu pojavio u 2008, pod raspodjelom tvrtke Triol. Prirodni sastav, odsutnost štetnih aditiva i širok spektar proizvoda donijeli su britansku marku visoko mjesto na ljestvici hrane, prepoznavanju potrošača i profesionalaca.

    opis

    Brit Foods ima tri reda:

    1. Brit Premium (Brit Premium) - suhi i mokri feed premium klase;
    2. Brit Care (Super Carey) - suha i mokra hrana, super premium klasa;
    3. Brit Carnilave (Brit karneval) - suha hrana, vrhunska klasa. Neki od njih pripadaju holistici.

    Sva tri reda hrane ne sadrže umjetne boje, pojačivače okusa i okuse.

    Ako uspoređujemo sastav, a zatim njegovu kvalitetu, a time i cijenu hrane, povećava se od premiuma do karnevala.

    Za usporedbu:

    • Cijena za paket od 6 kg, hrani Brit Karnilav za osjetljivu probavu i dugu kosu s lososom - 4095 rubalja;
    • Cijena za paket od 7 kg, hraniti Brit Carey za neuterirane mačke - 3625 rubalja;
    • Cijena za paket od 8 kg, hraniti Brit Premium za mačke koje žive u zatvorenom prostoru - 2813 rubalja.

    Rub suhe hrane Brit Premium sadrži, kao osnovu, pileće meso u suhom obliku, a u obliku brašna, žitarica - riža i kukuruz.

    Brit Carey hrani za jelo, janjetinu, puricu i patku kao glavni sastojak mesa, u raznim kombinacijama i omjerima. Pileće meso je prisutno kao dodatna vrsta mesa. Kukuruz u hrani ove linije je odsutan, samo se koristi riža, a to je malo alergeni i dobro probavljiva mesojeda, žitarice.

    I konačno, britanska Karnilavova linija zrna bez hrane, ne sadrži žitarice i piletino meso. Sastojci mesa - losos, puran, fazan, patka, janjetina, divlja svinja, sob. Osim toga, hrana je obogaćena glukozaminom i kondroitinom prirodnog podrijetla, koji osiguravaju zdravlje životinjskih zglobova.

    Hrana sadrži korisne dodatke (pivski kvasac - izvor vitamina B i dodatnih životinjskih bjelančevina, umak od piletine jetre - prirodni okus, suhe jabuke i pulpa - izvor vlakana, za uklanjanje dlaka iz probavnog trakta), lososovo ulje, mrkve, ekstrakt Yucca Schidigera, mnogo korisnih biljaka (plantaža, ružmarina, agruma, kurkuma, klinčića) i bobičastog voća (morska ptica, brusnice, maline, borovnice), alge.

    Svi suhi uvjeti su dobro uravnoteženi i potpuni su hrani.

    Radi jasnoće predstavljamo sastav Brit Premium linije za sterilizirane životinje:

    • brašno od mesnatog pilića 17;
    • dehidrirano meso od piletine - 15;
    • riže;
    • piletina protein hidrolizat-8;
    • kukuruza;
    • kukuruzni gluten;
    • masnoće pilića;
    • lososovo ulje;
    • jabuke;
    • pivo kvasac;
    • Yucca Shidiger;
    • minerala i vitamina.

    asortiman

    Vrlo širok i raznolik. Suha hrana podijeljena je prema dobi, uzimajući u obzir fiziološko stanje i aktivnost životinja. Mokra hrana je dostupna u obliku pauka i konzervirane hrane. Konzervirana hrana su mesni komadići u žele ili umaku i paste.

    Suha hrana

    1. Brit Premium linija uključuje 8 sorti obroka. Pored obroka, za različite dobi, neuterirane životinje koje se drže u sobi, postoje razredi za mačke s osjetljivom probavom i prekomjernom težinom.
    2. Brit Carey linija uključuje 11 obroka.

    Uz recepte namijenjene određenoj dobi, postoje obroci koji uzimaju u obzir rodovnik i pojedinačne osobine - za velike mačke, za mačke s dugom kosom, za izbirljivu prehranu, sklona prejedanju.

  • Brit Karnilav linija se sastoji od 12 vrsta suhog zrna bez hrane s poboljšanim pripravkom.
  • Mokra hrana

    • Brit Premium limenke se pakiraju u limenke od 340 g, a one, poput suhe hrane ove linije, potpuno su uravnotežene, tj. Mogu se koristiti kao neovisna hrana. Pauchi Brit Premium, imaju pakiranje, 100 g.
    • Materijalna hrana Brit Carey dolazi u obliku konzervirane 6 okusa i pauk, pakiranog u 80 g. Konzervirana hrana nije niža u kvaliteti od suhe hrane, a također pripada super-premium klase.

    Prednosti i nedostaci hrane

    Prednosti britanske linije za napajanje:

    1. Dostojanstven sastav koji u potpunosti zadovoljava zahtjeve za super-premijsku hranu.
    2. Raznolikost asortimana.
    3. Vrijednost za novac - kvaliteta je atraktivna od konkurentske hrane iste klase.
    4. Raspoloživost. Feed je raširen. Možete kupiti ne samo putem Interneta, već iu većini trgovina kućnim ljubimcima.
    5. Bogat skup dodatnih korisnih dodataka.
    6. Mali sadržaj ugljikohidrata.
    7. Jasna naznaka sastojaka pripravka.

    nedostaci:

    1. Pivski kvasac uzrokuje alergijsku reakciju u određenom dijelu životinja.
    2. Sastojci mesa mogu biti bolji.

    doza

    Stopa hrane za 2 mjeseca mlijeka s suhom hranom Brit Premium Premium iznosi 35 g. Do 4. mjeseca povećava se do 50 g, za 6 mjeseci - 85 g, u 12 - 115 g.

    Trajna mjera za odrasle mačke koje žive kod kuće je 50 g po 2 kg, 84 g - 4 kg, 113 - 6 kg, 141 - 8 kg.

    Brie Carey hrani zahtijevaju malo manje. Dakle, za mačke koje žive kod kuće, za 2-3 kg težine, 40-50 g, 3-5 kg ​​- 50-80 g, 5-7 kg - 80-100 g su potrebni.

    Navedena norma se unosi u dvije doze, ujutro i navečer.

    Doza konzervirane hrane dnevno iznosi 25 g / kg mase

    Veterinarski pregled

    Veterinarski stručnjaci zabilježili su uravnoteženu kompoziciju britanske markovske hrane koja ima pozitivan učinak na izgled mačke, stanje očiju, kožu i kaput, a ti indikatori kao pokazatelj odražavaju korisnost životinjske prehrane.

    Recenzije vlasnika mača

    Možete ostaviti svoje recenzije o britanskim feedovima, bit će korisne drugim korisnicima web mjesta!

    Mi hranimo mačića od samog početka, od dva mjeseca, Brit Carey. Sada je četvorica. Dojmovi su samo dobri, krzno je gusta i sjajna, pametna. Iako su svi sretni, nastavit ćemo hraniti ovaj feed.

    Kupujemo za vašu mačku suho Brit Premium. Mačka jede s užitkom. U svim supermarketima možete kupiti, i jeftiniji, u usporedbi s drugim super-premium markama. Također su uzimali konzerviranu hranu, ali nisu bili tako oduševljeni, ali su mu se svidjeli vrlo suhi.

    Brit jela za mačke sastav, cijena, recenzije

    Vlasnici kućnih ljubimaca koji žive u Rusiji već su bili upoznati s britanskom mačjom hranom. Ovo je jedan od zaštitnih znakova češke tvrtke Vafo Praha s.r.o.

    , sudjelovali u proizvodnji suhe i vlažne hrane za kućne ljubimce, tretira, pa čak i mačka legla.

    U portfelj proizvoda ove tvrtke ne postoji samo britanska mačja hrana, već i takvi brendovi kao što su Carnilove, Profine, Petit, Let's Bite delicije.

    Vafo Praha je prilično mlad, sa samo 20 godina. Međutim, ova obiteljska tvrtka već se glasno proglasila i ima nekoliko ozbiljnih nagrada u svojoj prasezi banci i nastavlja se aktivno razvijati. Sva proizvodnja koncentrirana je u Češkoj Republici, u tri moderne tvornice, godišnje oko 60 tisuća tona hrane, a izvoz obuhvaća 54 zemlje.

    Proizvođač ističe da u svojim formulacijama ne koristi GMO proizvode i soje.

    I odnosi se i na poboljšanje kvalitete dijetama svježeg mesa piletine i ribe, prošlosti kosti, odnosno uklanjanja kostiju.

    Ovi aspekti potvrđuju ne samo ISO 9001 certifikat kvalitete i HACCP standard (HACCP) koji Brit ima za mačke, već i recenzije zahvalnih vlasnika životinja koji kupuju ovu hranu.

    asortiman

    Sve britanske prehrambene formule su podijeljene u dvije linije: Brit Premium i Brit Care. Postoje temeljne razlike između njihovih formulacija i pripadaju različitim razredima.

    Brit Premium (u plavim vrećama) je vrhunska hrana, a Brit Care (bijela ambalaža) je super premium klasa.

    Glavna razlika Premium serije je u manjoj količini mesa u sastavu, kao iu prisutnosti kukuruza među sastojcima hrane.

    Hranjive formule linije Care uključuju korisnije dodatke, na primjer, za prevenciju tartara ili urolitijaze, kao i druge dodatne komponente koje ovise o usmjerenosti prehrane.

    Brit Premium - mačka hrana, koja se sastoji od 8 suhih rationa i mokrih pauka (vrećica) od 100 grama.

    Razlikuju se u dobnim kriterijima i prema individualnim potrebama (neuterirane mačke, osjetljivu probavu, održavanje kućanstva, prekomjernu tjelesnu težinu).

    Također u liniji su 6 vrsta konzervirane hrane u limenke od 340 gr, koje se mogu koristiti kao zasebni jelovnik ili u kombinaciji sa suhom hranom.

    Kao jedna od značajki ovih dijeta možemo primijetiti tehnologiju koja se koristi za poboljšanje mirisa i okusa hrane - to je dodatak umaku od jetre ili piletine. Ova inovacija se koristi u ažuriranom receptu (objavljenom od 2016.) Brit feed za mačke i recenzije na zooforumima kažu o pozitivnoj reakciji kućnih ljubimaca na ovu inovaciju.

    Brit Care line-up predstavljaju 11 različitih suhih namirnica, konzerviranu hranu u posudama od po 80 gr. šest različitih okusa i mokrih obroka u paukovima od 80 gr. Svi oni su vrhunska kvalitetna hrana.

    Suhe suhe mačje hrane Brit Care uzimaju u obzir doba kućnog ljubimca, kao i njegove karakteristike (dobitak na težini, dodatnu njegu, sterilizaciju, izbora hrane). Ova linija sadrži 3 vrste krmnih sirovina: Lilly - s janjetinom i lososom, Cocco - s patkom i lososom, te Tobby - s patkom i piletinom.

    Zamjena žitarica ovdje je krumpir i žuti grašak. Korištenje takvih proizvoda u hranjivim formulama umjesto žitarica je neosporna prednost, jer oni imaju nizak glikemijski indeks, što smanjuje rizik od pretilosti i rizik od dijabetesa.

    Osim toga, oni ne sadrže gluten, često uzrokuju alergijske reakcije kod mačaka.

    Izrada ove linije, proizvođač nije zaobišao velike životinje. Tobby Large Cat dijeta je hrana za britanske mačke, Maine Coon, norveške, sibirske pasmine i za ostatak "velikih težina" mačjeg svijeta. Granule su veće, radi praktičnosti drobljenja, a formula uključuje tvari za potporu i jačanje zglobova - kondondroprotektori.

    Evaluacija i analiza sastava

    Kao što je gore spomenuto, svi obroci britanskog zaštitnog znaka nedavno su prošli bolju promjenu, što je utjecalo ne samo na dizajn paketa, već i na sastav svih nutritivnih formula.

    Prema proizvođaču, sada Brit Premium dijeta sadrži 35-40% mesa, a ukupna komponenta životinjskih sastojaka (uključujući masti) je više od 50%. Među korisnim i neophodnim dodatcima su prebiotici, suhi lišaj, normaliziranje probave, kvasac, voće (citrusi, suhe jabuke) i ekstrakti iz bilja i biljaka (ružmarin, klinčići, kurkuma).

    Detaljan pregled našeg resursa izabrao je hranu iz kategorije Brit Care za odabrane mačke (Cocco), budući da to smatramo jednim od favorita među svim brendovima britanske marke.

    Ova dijeta je smještena kao dnevna dijeta za mačke i mačke koje su dostigle odraslu dob i imaju osjetljivu probavu, kao i za kućne ljubimce koji su izbirljivi oko njihove hrane.

    Osim toga, to je hipoalergensko i ne sadrži žitarice.

    Razmotrite zajamčeni sadržaj hranjivih tvari:

    • Protein - 40% - iznad prosjeka, dobar pokazatelj;
    • Masnoća - 19% - optimalan sadržaj;
    • Celuloza - 3,5% je normalna količina;
    • Ash - 6,2% - ispod prosjeka, unutar normalnih granica;
    • Vlažnost - 10% je normalni pokazatelj;

    Analizirajući gore navedene brojke, može se primijetiti da je količina ugljikohidrata ovdje plus ili minus 20%. Naravno, ovaj pokazatelj je vrlo dobar i nalazi se u visokokvalitetnim proizvodima.

    Može se pripisati prednostima ovog feeda.

    Ukupna slika ravnoteže svih prehrambenih komponenti također nije zadovoljavajuća - svi postotci su optimalni za dnevnu prehranu zdrave odrasle mačke.

    Cjelokupni popis sastojaka koji određuju sastav britinskog mesa za mačke sastoji se od 16 pozicija. Najvažnije od njih su prvih pet komponenti, oni predstavljaju temelj receptora. Dakle, sastav:

    • Dehidrirana patka - 25%;
    • Sušeni krumpir;
    • Brašno od lososa - 15%;
    • Brašno od krumpira;
    • Dehidrirana piletina - 10%;

    Sljedeća je pileća mast i hidrolizirani bjelanjak lososa (4%), zatim suhe jabuke, kao i lososovo ulje (3%) i piletina jetre (2%). Popunjavanje popisa sastojaka su pivski kvasac, MOS i FOS, te biljni dodatci u obliku ekstrakta yucca Shidiger, mačke i morskog psa.

    proteini

    Uloga životinjskih bjelančevina ovdje je dodijeljena komponentama pod rednim brojem 1, 3, 5, to jest dehidrirana patka i piletina, a brašno od lososa glavni su sastojci. Plus 7 i 9 - hidrolizirani lososni proteini i piletina jetre - aditivi u iznosu od 4% i 2%, koji ne nose puno vrijednosti, najvjerojatnije sadržani samo za poboljšanje okusa i privlačnosti hrane.

    U količini od mesa i ribljeg hranjivih tvari ovdje oko 55%, udio svake od njih je jasno označen i točno podrijetlo tih komponenti je naznačeno. Sami se smatraju visokokvalitetnim proizvodima i lako se digesti, sadrže puno proteina. Međutim, niti jedan od tih proizvoda nije dodan svježe, a sirovo svježe meso je uvijek više preferirano u životinjskim dijetama.

    Ovdje su dva izvora masnoće - pileća mast, pohranjena s tokoferolima i lososovim uljem.

    U ovom slučaju, imamo informacije o podrijetlu sastojaka, o načinu očuvanja piletine (tokoferoli - prirodni antioksidans, Vit. E).

    Oba su sastojka visokokvalitetni proizvodi, savršeno apsorbirani i zasićeni tijelu životinja s korisnim i esencijalnim Omega-kiselinama i arahidonskom kiselinom.

    ugljikohidrati

    Niska količina ugljikohidrata prvenstveno je posljedica nedostatka žitarica, umjesto njih u receptu korištenog krumpira. Prednost ovog proizvoda nije samo nizak glikemijski indeks, kao što je gore navedeno, ali i činjenica da se krumpirov škrob pretvara u meko vlakno tijekom pripreme hrane, što pomaže očistiti crijeva.

    Treba napomenuti da je sušeni krumpir i brašno od krumpira, naznačeno u sastavu pojedinih sastojaka, u suštini isti proizvod. Dakle, ako ih dodajemo zajedno, dobivamo ukupnu količinu koja prelazi 25%, prenoseći prvu komponentu (meso patka) na drugu poziciju.

    Preostale komponente hrane

    Popis dodatnih proizvoda sastoji se od vrlo poznatog skupa: prebiotika (MOC i FOS), ekstrakt jubuke, sušena jabuka, pivski kvasac.

    Uz to, osobito su zanimljivi aditivi: mačja, morska ptica, a među standardnim popisom vitamina i minerala vidimo neobičnu komponentu - natrij heksametafosfat.

    To su u svojim jedinstvenim sastavnim dijelovima u obrocima mačaka i mačaka, pa ih detaljnije razmotrimo:

    • Catnip privlači mačke sa svojim mirisom i pruža hranu apetit. Dodatak za osobito brze kućne ljubimce.
    • Natrijev heksametafosfat je dizajniran da spriječi stvaranje plaka i kamenca.
    • Morski pas je poznat po protuupalnim i antibakterijskim svojstvima, sadrži flavonoide i antioksidante koji sprječavaju rak i usporavaju proces starenja. Proizvođač hrane Brit kaže da to dodaje za prevenciju ICD i bolesti bubrega.

    Prednosti i nedostaci proizvoda

    Ako uzmemo u obzir britansku mačju hrane za Cocco kao cjelinu, nismo pronašli nikakve ozbiljne nedostatke. No, svaka dijeta, ako pogledate bliže, ima svoje prednosti i nedostatke, i zbrajanjem, naš resurs je otkrio neke od njih.

    • Kvalitativni izvori masnih i životinjskih bjelančevina;
    • Nedostatak žitarica;
    • Prisutnost korisnih funkcionalnih aditiva;
    • Nisko u ugljikohidratima;
    • Jasna i precizna indikacija sastojaka;
    • Nedostatak svježih (sirovih) mesnih sastojaka u hrani;
    • "Lukav" u određivanju broja krumpira (ukupno, to je više nego što se čini na prvi pogled);

    Brit recenzije feeda

    Vlasnici mačaka dragovoljno podijeliti svoja iskustva u prehrani ljubimci obrok ove marke. Postoje zasebne teme na forumima gdje ljudi mogu naučiti o britanskoj mačkoj hrani i ostaviti povratne informacije i dojmove o tim dijetama. Među njima, većina mišljenja su pozitivna, ali postoji i reakcija na te feedove:

    Larisa, Abyssinian cat, 1.2 godina:

    "Veterinar nam je rekao da mačka mora dobiti tjelesnu težinu, inače je tanka. Svidio mi se hrana za Brit Lily u sastavu, pročitala recenzije i odlučila naručiti mali paket za testiranje.

    Mačka je reagirala na njega u obliku neformirane stolice, pa je nastavila dok je hranio hranu. Nekoliko dana kasnije vratio sam se na staru verziju hrane, i sve se vraća na normalu već sljedeći dan.

    Mislim da to jednostavno ne odgovara takvoj hrani. "

    Galina, sterilizirana mačka s ICD:

    "Moja mačka mora odabrati dijetu vrlo skrupulozno zbog bolesti, mi skačemo iz nje s hranom na hranu cijelo vrijeme. Općenito, dugo sam tražio prikladnu hranu. Dakle, prema svim pokazateljima, britanska gospođa Missy bila je savršena za nju, za kastriranu, šest mjeseci smo "sjedili". Stalno za kontrolu prolaze testovi - pH je normalan i sve ostalo. Cijena / kvaliteta savršeno mi odgovara, preporučujem! "

    Mišljenje veterinara

    Recenzije veterinarima o mačjoj hrani Brit, općenito, leži u činjenici da je ova kvalitetna hrana super premija, koja je dobro uravnotežena i odgovara u osnovnim karakteristikama klase u kojoj je proglašena. No, među stručnjacima postoji mišljenje da je pokazatelj masti neznatno precijenjen, što može negativno utjecati na neaktivne mačke ili žive u stanu bez pristupa ulici.

    Trošak

    Možete kupiti britansku mačju hranu u gotovo bilo kojoj trgovini za kućne ljubimce ili ga naručiti na mreži. Prosječna cijena suhe hrane Brit Care suhe hrane za glatke Coco mačke je:

    • 0,4 kg - od 280 rubalja;
    • 2 kg - od 910 p;
    • 7 kg - od 2950 r.

    Hrana za sterilizirane i neuterirane mačke i mačke Missy će koštati:

    • 0,4 kg - od 260 p;
    • 2 kg - od 910 p;
    • 7 kg - od 3095 r.

    Zaključno, kažemo da, iako je ova hrana "nema dovoljno zvijezda s neba", to će dati izgledi mnogim obrocima iz super premium segmenta. Njegova je cjenovna kategorija sasvim u skladu s njezinom kvalitetom, a po našem mišljenju ovaj se izbornik može preporučiti za dnevnu prehranu vašeg ljubimca.