Eukanuba za pse

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Eukanuba hrani, poznati i nekoć popularni, zapravo su bili usmjereni na pružanje potpune prehrane, no budući da je tvrtka postala prva u vlasništvu PG-a, a zatim je kupila Marsa, hrana je postala više komercijalna, što je uvelike utjecalo na kvalitetu. Danas su Eukanuba feedovi širok raspon medijskih kvaliteta.

Mi smo spašavali eukanuba dermatoza. Pas je kineska kestena pasmina, a svi su skloni alergijama, pa ne možemo pronaći odgovarajuću hranu. Ta iritacija, onda, crvenilo, i ovdje nedavno i Wen po cijelom tijelu. Eukanuba je vrlo brzo padao u ruke, izvana ništa nije jako drugačije, samo je miris oštar, sumnjičav. Ali pas pozitivno reagira na miris. Ja hranim psa već već tri tjedna, gotovo da su sva iritiranja prošla, izgled se pretvorio neposredno pred naše oči. No, jedan veliki, ali je nemoguće jesti ovu hranu dugo vremena, budući da pripada medicinskoj liniji, samo tijekom razdoblja liječenja. Stoga, iako je zagonetan nego da se hrani. Najvjerojatnije ću opet tražiti nešto od eukanuba.

Želim podijeliti recenziju o eukanubu, ona je hranila York. Odveli su psa, a onda se ispostavilo da je imala pretjerano osjetljivo gastrointestinalni sustav i osim toga je bila alergična na piletinu - oči su im bile svrab i zalijevanje. Pokušao sam sve što je moguće, naglasak je bio na skupe hrane.
Eukanuba je s njom došao s janjetinom za male i srednje pasmine. Naš je Yorik jeli ovu hranu godinu i pol, sve je bilo u redu, alergija je nestala, pas je bio zdrav, ali u jednom trenutku gastritis se pogoršao pa sam morao ići na veterinara. sastav, terapeutski eukanubu. Ali njezin pas odbio je jesti, to uopće nije poput okusa. Čak je i izgubila težinu na cijelu funtu. I ukupne težine od samo tri kilograma, bilo je katastrofa.
Prebacili smo se na prirodnu, tretiranu probavu. Trebalo nam je šest mjeseci. Ali naši probavni problemi nisu bili povezani s hranom, mislio sam da je York nešto pojelo u kućici ili za šetnju. Kad su problemi riješeni, ponovno su se odlučili vratiti u Eukanuba s janjetinom, ali ponavljanje gastritisa je jasno pokazalo da je crijevna opstrukcija u psu zbog hrane. Zato nam je veterinar rekao.

Imam štenad, s ulice. Ali to ne znači da ga morate hraniti ničim. Htjela sam izaći iz djeteta. Stoga je privukla posebne nade na eukanuba za štence od srednjih pasmina, to je kategorija težine od 10 do 25 kg, od dobi od mjeseca do 12 godina. Kupnja po visokoj cijeni, shvatila sam da je ovaj brand super premium. Cijena: 3 kilograma - 1.500 rubalja, 15 kilograma - 6.000 rubalja.
Stariji pas koji je već živio s nama prije nego što je dijete stiglo, hranilo se "našim brandom", ali kad se pojavila eukanuba, ona je također preferirala drugu. Za dva tjedna imamo veliku torbu.
U usporedbi s prethodnim hranom, ovaj je veličina veći od granula, manji su i aromatičniji. Čisto prirodno meso, naravno, psi jedu bolje, eukanuba ne može usporediti ovdje, ali ipak sastav je vrlo hranjiv. Nema kemikalija. aditiva i sintetika. Probavljanje oba kućnog ljubimca je normalno, kaput je također dobar, nema alergije. Mislim da probati ostale varijante ovog hrane, s drugim ukusima.

Ako kupujete hranu najvišeg razreda, onda smatrate da je krivnja sastava kritičnija. Tako sam pronašao malu minus u sastavu, to jest korištenje mesa, podvrgnut sušenju zamrzavanjem. To znači da su originalni proizvodi od mesa u početku zamrznuti, a tek tada su bili dehidrirani. Ali nitko ne zna u kojim uvjetima to meso je zadržao, temperatura skladištenja zamrzavanja ne bi trebala prelaziti 18 stupnjeva, inače mnoge korisne svojstva su izgubljeni. Za hranu takve visoke klase (a ne najisplativija cijena) može se koristiti svježe ili rashlađeno, a ne smrznute proizvode. Samo mi je ta nijansa izazvala pomutnju, sve ostalo potpuno je zadovoljeno. I moj pas, uključujući i.
Postoje Eukanuba i više alternativa u mogućnostima sastava, pri čemu je postotak mesa manji od 30. Vjerojatno, stoga, postoje mnoge nezadovoljne recenzije o hrani. Ali ja uvijek odabire one s puno životinjskih bjelančevina kako bi terijeri imali dobru prehranu. Miris poput hrane posebno, ali ako pas nije neugodno i hrana je slična, tada može doživjeti povremeni miris.

Obratila je pozornost na hranu zbog širokog raspona medicinskih hranjenja. Pustila je dva hranjenja sa linije Daily Kea. Prvo, u borbi protiv prekomjerne težine. Hrana Ekanubovsky u ovom smislu je jedinstvena, sadrži vrlo minimalne masti u usporedbi s većinom analoga, samo 7% u odnosu na 9-10%. Pas je brzo postao oblikovan. Također je hranila osjetljivu kožu za osjetljivu kožu. Srednji dijelovi su potrebni za zasićenje, nema problema s zdravljem i vunom na takvoj prehrani.
Paket težine 3 kg dovoljno je za gotovo 2 mjeseca. Ako usporedite ekanubu s analognim, tada će cijena biti veća. Ali sastav je bolji. Proizvođač stavlja najmanje 30% prirodnog mesa. Žitarice i kukuruzni proizvodi prisutni su, ali ne u kritičnim količinama. Postoji vrlo važan sastojak - sirka, pomaže normaliziranju razina šećera u krvi. Zdravstvene opasne sintetske komponente koje su zarazne, br. Širok raspon proizvoda, posebno za pasmine i bolesti.

Dobra vrhunska hrana, koja je odavno bila osnova moje prehrane Akita Inu. Samo želim reći da pokušavam kupiti hranu državne ili nizozemske proizvodnje, domaća se pristojno razlikuje. Yukanuba se temelji na prirodnom mesu (piletina, janjetina) i riba (neobična za prehranu pasa). Hrana se proizvodi na poseban način, u procesu prerade mesa ne gubi nutritivna svojstva.
Cijena je veća od većine analoga, ali je potpuno opravdana. Hrana je uravnotežena i potpuna, jer se koriste izvori minerala i vitamina prirodnih sastojaka. Osim toga, obogaćen je kompleksom vitamina i blagotvornim masnim kiselinama, nije potrebno dodati bilo što u prehranu. Hrana se dobro asimilirala, nakon što pas pijeni potrebnu količinu vode bez problema.
Najviše mi se svidjelo činjenica da apsolutno sva hrana djeluje kao preventivna sredstva protiv bolesti usne šupljine. Zubi su izvrsni, bijeli i sjajni, nema nikakvih mrlja i kamenja. Što se tiče vune, nema očitih promjena. Njegova je kvaliteta normalna, masti u normalnom rasponu. Nema problema s zdravljem na takvoj prehrani, nisam primijetio ovisnost o hrani. Općenito, pas je razigran, aktivan, energičan. Samo u WC-u na mali način počela sam ići mnogo češće, ponekad dolazi 7 puta dnevno.
Pojava i miris hrane su vrlo obični, ali granule su premale za psa ove veličine.

Mačja hrana Eukanuba: recenzije i analiza sastava

Eukanuba cat food review

Suha dnevna i veterinarska mačka hrana koju proizvodi Mars u tvornici u Rusiji. Kada je proizvodnja bila u inozemstvu, ti feedovi bili su blizu vrhunske klase, sada pripadaju vrhunskoj klasi. Službena stranica je https://eukanuba.ru/, međutim, nema informacija o liniji za mačke na njemu, postoji samo o pasu hrane, što je prilično čudno.

Mars, pored Eukanuba, također proizvodi hranu za kućne ljubimce za Royal Canin, Whiskas, Roj, Cesar, KiteKat, Perfect Fit, Cappi, Sheba, Dreamies, Nutro. Ovaj popis ne završava tamo, jer još uvijek postoje različiti ispuni za toaletne i druge proizvode za pse i mačke iz Mars Petcarea (podjela tvrtke na "zo-proizvodnju").

Sastav hrane Eukanuba

Proučavamo sastav hrane Eukanuba na primjer varijacije Adult Top Condition (za odrasle mačke od jednogodišnjeg, s piletinom). Budući da službena web stranica ne sadrži podatke o sastavu linije mačje hrane, priložimo samo fotografiju stražnje strane paketa. Za prikladnije čitanje kliknite sliku s lijevom tipkom miša:

Navedeno na sastavu pakiranja, fotografije iz 2017. godine.

Prvi sastojak je životinjski protein, a 41% tih proteina od peradi. Međutim, nije poznata kvaliteta inicijalnih komponenti iz kojih se dobivaju ti proteini - možda to meso, možda nusproizvodi poput jetre, buraga, možda ostataka od prerade mesa. Od drugih izvora proteina, dalje u sastavu postoji "hidrolizirani životinjski protein" i sušeno cijelo jaje.

Na drugom mjestu je riža, dobar izvor ugljikohidrata. Životinjska mast i riblje ulje smješteni na samom kraju su izvori zasićenih masnih kiselina, vitamin D. Pšenica je izvor ugljikohidrata, a ne najbolji jer ponekad uzrokuje alergije. "Vlakna od povrća" (koje nisu jasne) i šećerne pulpe su izvori vlakana.

Voćni oligo-saharidi su pribiotici (oni pridonose razvoju korisnih bakterija u probavnom sustavu). Minerali su oni minerali koji su navedeni u dodatku. Osušeni pivski kvasac bogat je vitaminima B-skupine.

Pro i kontra

Među prednostima praćenja hrane:

  • glavni dio proteina je životinjskog podrijetla;
  • dovoljna količina vitamina i minerala;
  • osim suhog, tu je i mokra hrana (pauchi);
  • rasprostranjen, postoji u većini trgovina kućnim ljubimcima.

Nedostaci uključuju:

  • nije meso koje se koristi, već "životinjske bjelančevine" nepoznate kakvoće;
  • ne koriste konzervanse, antioksidanse;
  • relativno visoka cijena (na primjer, Brit Care super premium hrana košta isto).

Mačja hrana Eukanuba - recenzije

Eukanuba suha hrana za mačke prodavana je na ruskom tržištu dugo, tako da već postoji mnogo recenzija vlasnika četiriju kućnih ljubimaca o njima na internetu. Osim toga, u trgovinama za kućne ljubimce dostupne su medicinske linije tih feedova, stoga recenzije veterinara o njima nisu neuobičajene. Ispod su neki od njih.

Veterinarski pregled

Piše Julia Olegovna, na jednom od foruma kao odgovor na pitanje o hrani Eukanuba:

Dobar dan Eukanuba suha hrana je prilično dobra. Ako je vaš ljubimac volio i pristupio, možete ostati na tome. Moguće je ne prebaciti se na posebnu opciju za neuterirane mačke, to bi trebalo biti učinjeno samo u slučaju kada ljubimac zaista dobiva dodatnu težinu.

Iz osobnog iskustva reći ću da ovo nije uvijek slučaj. Stoga, u mnogim slučajevima, možete nastaviti hraniti mačku potpunim hranom bez ugrožavanja njegovog zdravlja. Samo preporučujem praćenje stanja urogenitalnog sustava, redovito provode laboratorijske pretrage u veterinarskoj ordinaciji.

Recenzije kupaca

Imamo tajlandski mač, nakon što je kastracija počela boljeti, postala je poput kolača. Na forumu, veterinar je preporučio promjenu hrane za poseban način za sterilizirane mačke, prijedlog za probanje Eukanuba ili Eminent. Drugi nije vidio u trgovinama za kućne ljubimce pa su kupili prvu. Cijena je iznosila oko 250 rubalja za 400 grama i manje od 800 rubalja za 1,5 kilograma.

Počeo se hraniti, dajući strogo u skladu s navedenim normama. Mali paket je dovoljno tjedan dana, mačka jede s užitkom, klancima. Za mjesec dana hranjenja, rezultat je već bio vidljiv, težina se počela vratiti u normalu. Sada to uopće ne izgleda kao kolač, snažno, nema više problema. Zato svakako preporučujemo ovu hranu onima koji trebaju rasti.

Pozdrav svima Naša je mačka postala trudna i odlučila promijeniti hranu na odgovarajuću, za mačiće i trudne mačke. U online trgovini Ozon pronašao prikladan, Eukanuba Kitten zdravi početak pile Jetra. Bilo je to samo cool 1 + 1 promocija, uzeli su paket od 0,4 kg za 260 rubalja, a drugi je dobio kao dar. Odmah ću reći da su se takvi paketi pokazali nezgodnim, nemaju zatvarač, a za čuvanje potrebno je uliti u spremnik nakon otvaranja.

Paket sadrži puno informacija, pokazalo je da je 86% ukupne razine proteina kvalitetna životinjska bjelančevina. Čini se da je kompozicija pristojna. Drago mi je što nema kukuruza, 43% ptica, iako nije jasno koji su dijelovi ptice. Ako sam točno shvatio, hrana se proizvodi u istoj tvornici, gdje se Royal Canin (obično mačka jede) - piše "Made: Royal Canin Russia (Ruskan CJSC)".

Krokete hrane su vrlo male, a to je razumljivo jer su namijenjene mačići, ali nije prikladno za odrasle mačke da ih mrvljaju, ispadaju iz usta. Stoga je drugo pakiranje ostavljeno za mačiće, a mačka se vratila u uobičajenu hranu. Kad su se mačići rodili i odrasli, dali su im da isprobaju Eukanuba. Isprva sam malo natopila, jesti vrlo voljno, nešto manje od norme. Ali još sam ih hranio konzerviranom hranom i kuhanom pilećom.

Kad su hranili ovu hranu, mačići su bili dobri, aktivni i šarmantni. Ali nisam ih hranio dugo, djeca su se prilično brzo razdvojila. Općenito, preporučujem Eukanuba Kitten feed samo za mačiće, jer je nezgodno za odrasle mačke zbog malih peleta.

Probao je Eukanuba hranu za starije mačke, Adult Top Condition 7+, s piletinom. Nakon otvaranja paketa sam bio iznenađen mirisom, kao da je čips, i osjećaj da postoji puno soli. Mačka je dobro jeli ovu hranu, ali nakon jela pio je više vode nego inače.

Neka vrsta ljepljive hrane, granule se drže zajedno, to se nije dogodilo s drugim hranom. Po cijeni od 960 rubalja za 2 kg, na neki način su nedostaci, unatoč naizgled dobrom sastavu. Više nećemo kupiti.

Cijena i gdje kupiti

Možete kupiti u online trgovinama za kućne ljubimce:

  1. "Stara farma" (link):
    • Pakiranje Eukanuba 2 kg - od 863 rubalja;
    • Pakiranje Eukanuba 10 kg - od 3234 rubalja.
  2. PetOnline (link):
    • Ambalaža Eukanuba 0,4 kg - od 290 rubalja;
    • Pakiranje Eukanuba 2 kg - od 1220 rubalja.
    • Pakiranje Eukanuba 10 kg - od 5160 rubalja;
    • Konzervirano 85 g - od 57 rubalja.

Navedene cijene vrijede za rujan 2017. Točan trošak u trenutku čitanja ovog teksta, pogledajte web-lokacije trgovina kućnim ljubimcima na gornjim vezama.

Zaključci o feedu eukanube

O maudskom hrani Eukanuba recenzije su pozitivne i negativne. Iako je prva, "PetObzor" neće preporučiti ovu suhu hranu za ulogu glavne hrane za vaše mačke i mačke. Razlog je precijenjena cijena, koja očito ne odgovara kvaliteti skladbe

U drugim stvarima, ako vam posljednja činjenica ne smeta i postoji želja da se nadoknadite, možete kupiti Eukanuba kao alternativu bilo kojoj vrhunskoj hrani.

Eukanuba hrana

Dobar dan. Ja hranim svoje mačke sa eukanuba hranom za sterilizirane mačke. Jedu normalno, čini se da ne dobivaju težinu (i imaju puno aktivnosti), no tada su saznali da je to proizvedeno od strane Marsa u Rusiji. I počeo sam mrziti sumnje o kvaliteti hrane. Možda mi možeš reći, zabrinut sam zbog toga, ili, ako ne, zašto, kakvu biste hranu preporučili?

Dobro došli! Eukanuba hrana nije proizvedena u Rusiji.

Re: Eukanuba Feed 08.08.16 15:03

Upravo sam danas kupio u trgovini za kućne ljubimce (zašto ga još uvijek kupujem, jer ne mogu odabrati koji će vam ponuditi). Dobro, ako sam pogriješio, a zapravo ga ne proizvodi, ali na ambalaži u stupcu proizvođač je Rusija. Postavljam fotografije:

Re: Re: Eukanuba Feed 16. kolovoza 17:10

Barkod bi trebao biti prikazan na slici kako bi odredio zemlju.

Re: Re: Eukanuba Feed 09.08.16 00:23

Barkod kasnije fotografije. A na pakiranju je napisano da se proizvodi u Rusiji. Napisala sam fotografiju iznad. Tamo je napisano. Da, a sam bar kod počinje na 460. A ovo je Rusija, ako se pravilno sjećam.

Re: Re: Re: Eukanuba Feed 16. kolovoza 16:30

Pa, jednom u Stupinu, a zatim upravo Ruskoj Federaciji. U tvornici Royal Kanin. 460, da RF

Re: Re: Re: Eukanuba feed 16. kolovoza 18:05

Pitanje se razlikuje s obzirom na mjesto proizvodnje, može li utjecati na kvalitetu hrane? I može li promijeniti hranu? Ako je tako, koji je bolji (za sterilizirane / sterilizirane mačke)? Zainteresirane klase su super premium, holistički.

Re: re: Re: Re: Re: Eukanuba feed 16. kolovoza 19:35

O kvaliteti hrane može se samo reći da ih hrani. I kako razumijete?
(Može odgovoriti za nekoliko godina)
Oni mogu pisati što je loše ako netko dogodi da ima problema, a oni ih odbaci na hranu.
RK je odavno napravljen u Ruskoj Federaciji, ima onih koji ih hrane dugi niz godina, a mačke su u redu. To je sve pojedinačno.
Moje mačke također su jele RK u svoje doba, a kad je prva mačka već imala više od 10 godina, kupila sam joj Ekanubu za mačke starije od sedam godina, definitivno nije bila iz Ruske federacije, mačka je uživala, odlučila sam kupiti za one koji su stariji od 10 godina već je mačka počela povraćati, dadoh ga opet za jedan dan, i opet povraćam, a zatim RK opet i bez problema, a tada bi se u to doba da je hrana već bila napravljena u tvornici, a onda bih mogla reći to je ono što jest, ali još je bio tamo, iz Nizozemske.

Re: Re: Re: Re: Eukanuba feed 20.08.16. 06:55

Eukanuba hrana napokon je poginula. Barem za nas ili s posljednjim paketom bili smo vrlo sretni. Ako hrana za sterilizirane mačke nije bila velika granula, onda su u zadnjem pakiranju bile različite veličine. A onda je došlo do promjene u repovima repova. Nedavno su dostavljene analize, nema parazita. Tako da griješim na hrani. Zamijeniti dok je pokupio hranu grandorf. Ali sumnje o njegovu računu glozat.

Re: Re: Re: Re: Re: Eukanuba feed 22.06.16. 17:12

Činjenica da granule različitih veličina, nije tako loše.
I što želiš o Grandorfu? Sada je posvuda na glasine, u mnogim prodavaonicama koje se savjetuje, kao hipoalergenskim. Hrana se smatra razvijenim od strane ruskih veterinara, temeljenih na stranim iskustvima, a biljke u Danskoj, čije mačke ne odbiju jesti, zadovoljni su.
Što se tiče kakvoće hrane, sve može biti tamo, također je važno skladištenje, a sve trgovine nemaju klima uređaje, a ljeti, ponekad se možete ugušiti u trgovinama, tako da sve može biti, a neki proizvođači hrane preporučuju ih pohranjivati ​​na hladnom mjestu. Moguće je da je pakiranje malo slomljeno, zrak je uhvaćen, kapi vlage i tako dalje. Sve se može dogoditi.

Re: Re: Re: Re: Re: Eukanuba feed 08.22.16 19:57

Mačka ima bolesni trbuh, a izbor hrane, mislim, stresan je za njih. I za probavni trakt na prvom mjestu. Naravno, želim misliti da maca byyaku neće biti pametna mačka. Ali ja još uvijek brinem da ako hrana nije byaka, ali neće raditi za njegovu želudac ?! Koliko će uskoro biti primjetno, i da li je neophodno ponovno ga tretirati iz njegovih "eksperimenata" u izboru prikladne hrane. Da, i voljela bih da se mačka također hrani. A onda će se nositi jedni s drugima. Unatoč prehrani.
I ne mogu ga shvatiti s njegovom analizom (grandorf). Nema dovoljno znanja. Ima li ovdje nešto što bi bilo sasvim kritično (osobito za mačku s bolnim trbuščićem):
% Analiza
Protein: 37, 0
Masnoće: 11, 0
Omega-6: 1, 5
Omega-3: 1, 2
Ash: 7, 0
Celuloza: 2, 5
Vlažnost: 6, 0
Kalcij (Ca): 1, 4
Fosfor (P): 1, 1
Magnezij (Mg): 0, 1
pH: 6-6, 5
Vitamini (mg / kg)
Vitamin A (IU / kg): 20.000
Vitamin D3 (IU / kg): 1.500
Vitamin E (a-tokoferol): 600
Vitamin B1: 10.0; B2: 8,0; B6: 8,0; B12 (mcg / kg): 180,0
Kolin: 1250.0
Biotin (μg / kg): 250, 0
Elementi u tragovima (mg / kg)
Željezo (E1): 150, 0
Bakar (E4): 10, 0
Cink (E6): 105, 0
Mangan (E5): 50, 0
Jod (E2): 1, 6
Selen (E8): 0, 2
Stabilizator crijevne flore:
Enterococcus faecium (CFU / kg): 109

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eukanuba feed 08.22.16 22:05

Ako mačka ima bolesni trbuh, vjerojatno trebate podići hranu za osjetljivu probavu.
Vaša mačka imala je Giardia, sjećam se, izliječeno, ali kako ste razumjeli trbuh?
Jeste li opisali hranu koju Grandorf mora razumjeti da su to 4 vrste mesa?
Da, uobičajeni sastav, pokušao sam kupiti svoje, moj ne jede. Vjerojatno zato što im se činilo da ima malo masti)) Jer moja jesti s 18% masti.
I kako su reagirali na Grandorf? Jeste li vam se svidjeli?
Općenito, prema pravilima mačaka, potrebno je postupno prenijeti na novu hranu, miješati novu u staru i svesti svaki dan staru, povećavajući malo novu.
Kad sam pokupila hranu za mačku, jer kategorički nije htjela jesti na svim sušenjem, također sam mislio da je Brit bio prilično dobar, za castrats je 12% masti, a ostatak je 20%. na ulici, to je nevjerojatno čak)
Zašto ste odlučili da hrana za mačku ne funkcionira? Obje su sterilizirane, a ako je hrana za osjetljivu probavu, to će raditi za sve. Kupio sam mačku za hranu s mršavljenjem, zbog malog sadržaja masnoće, vjeruje se da je za osjetljivu probavu Moja mačka ima želudac, to nije ljekovita hrana, ali svakodnevno.
I kako ih sada hranite, ako imate proljev? Ekanibu je potpuno uklonjen?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eukanuba hrane 23.03.16. 13:13

Ekanubu je morao potpuno ukloniti. Znam o miješanju, ali nisam se usuđivao miješati u hranu s kojom imaju proljev i novu hranu. Netko bi, naravno, mogao kupiti novi paket ekanuba. Naravno, nije činjenica da bi novi paket također bio razmažen, ali to je moguće. U blizini je trgovina za kućne ljubimce (gdje postoji ekanuba), a ako kažu da se jedan paket ne pohranjuje. Tamo je jamstvo da ostatak pohranjuju kako treba.
Feed za osjetljivu probavu, gledali smo preko početkom nekolicina, kada je u potrazi za što ide nakon zdrave hrane (je mačka gastritis - ažurirani dijagnoze i puno sumnje) tko nije. Ali ušao je u zdjelicu za mačke i odlučio da će jesti ekanubu.
Da, sada su Grandorf 4 vrste mesa prehrane (jer ekanuby ljudi umiru malo, dobro, sljedeći dan sam ih malo hraniti čelik). Nemojte još odbiti. Čak i malo tanji (mačka 300 g, oko mačka 200g), dobro, onda postoji svibanj biti proljev i igrao ulogu. Iz ekanube su stekli težinu, iako se žurbe poput saigasa. Mačka ima značajku - čini zalihe hrane (to je stres od nje jer je veterinar klinici, kad ju je ne hraniti (analize predati nekoliko puta, a kad sterilizirana), jer čini dionice.). Tako je Ekanubu, koja se sakrila, povukla sve natrag. A Grandorf čak jede manje. I vuna za uspon, iznenađujuće (tako brzo), gotovo je prestala. Iz usta nema miris, poput stolica, previše guši smrad ne širi.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eukanuba feed 23.08.16. 21:39

O Grandorfu, čuo sam da neki gube na težini, vjerojatno je manje ugljikohidrata.
U strukturi Ekanuba, pored pšenice, tu je i pšenično brašno, naravno, nećete izgubiti težinu na tome.
Glavna stvar je da oni nemaju dehidraciju zbog proljeva. Je li to normalno? Sada nemoj proljev?
Kada sam prenio vlastite feedove na novu hranu, također nisam pridržavao takav strog prijenos. Nismo imali nikakvih problema, najvjerojatnije zato što su skladbe bile slične.
I tako se smatra općenito za hranjenje, što je manje od preporučene stope hranjenja, to je bolja hrana)
Budući da nema smisla sumnjati, sama hrana je dokazana)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eukanuba feed 23. kolovoza 11:26

Nema proljeva. Ovdje na račun kako piju teško je odgovoriti. Kad su se hranili Ekanuboyom, pili su više, ali vrijeme je bilo toplije. I liječili su ih. Tako su pili puno. Ne mogu reći da je u potpunosti povezana s hranom. Pijte manje sada. Pa, ili manje glasno, da ne vidim.

Eukanuba cat food: recenzije i pregled sastava

Pregled eukanuba mačje hrane

Eukanuba mačka hrana pripada vrhunskoj klasi, koju proizvodi Mars Corporation u tvornicama u SAD-u, Nizozemskoj i Rusiji (za rusko tržište). Službena stranica je http://eukanuba.com/. Da bismo shvatili da je to dobra ili loša hrana, recimo njegov sastav.

Ostali dobri super-premium feedovi:

Sastav mačje hrane Eukanuba

Razmislite o sastavu hrane Eukanuba na primjeru opcije Kitten Healthy Start Chicken Jetra (za mačiće, piletinu i jetru). Prvi sastojak - životinjski protein (perad 43%) malo dalje postoji cijeli osuši i hidrolizirani jaje životinjski protein - svi bogat izvor proteina. Treba napomenuti da, iako životinjske bjelančevine i njihova kvaliteta nije poznata (jer se ne navode se dobiva od mesa ili iznutrica).

Izvori masnih kiselina su životinjska mast i riblje ulje; ugljikohidrati - ječam, pšenica, pšenično brašno i riža; Puloviti vlaknasti šećerna repa. Pivski kvasac bogat je vitaminima B, frukto-oligo-saharidi su prebiotički i zaslađivači. Među dodatke su vitamini i minerali.

Pro i kontra od feeda Eukanuba

Prednosti feeda Eukanuba uključuju:

  • proteina u hrani za životinje, a ne povrća;
  • prisutnost veterinarske linije;
  • relativno niska cijena (niža od mnogih analoga).

Među nedostatcima hrane ove marke:

  • točno podrijetlo proteina (od mesa ili od obroka) nije poznato;
  • nije navedeno što se koristi kao konzervans.

Eukanuba mačka hrana - recenzije

Povratne informacije o eukanuba hrani za mačke, piše Marina. Sada moja mačka ima pet godina, a posljednje tri ga hranim s Eukanuba hranom. Iako je hrana i nije jeftin, ali s obzirom Whiskas mačka uštedjeti novac nije opcija. Osim suhe hrane ponekad kupiti konzervirana hrana (različite marke, ali i samo kvalitativni) kako bi ih dati ako zaboravite ispuniti sušenje (to se ponekad događa da rad će se vratiti kasnije ili zaboraviti polako sipati). Naravno, ovo nije dobro, ali se to događa. Što se tiče hrane Eukanuba - preporučujem.

Povratne informacije o hrani Eukanuba Cat Mače, piše Leonid. Pokušali smo nekoliko marki za našu mačku, odbila sam od nekih od njih, drugi su ga jeli, ali nekako voljno. Svidio mu se da Eukanuba najviše hrani, on se zaustavlja, hranimo ga više od 8 mjeseci. Mačka je zdrava, snažna, kaput je sjajan, općenito - bez pritužbi. Pakiranje ukazuje na proizvodnju u Nizozemskoj. Hrana bez umjetnih boja, okusa, konzervansa. Iako je još uvijek daleko od idealnog u sastavu, ali u usporedbi s popularnim feedovima klasične ekonomije, to je solidan pet.

  • Imena za dječake mačke (velika zbirka lijepih i cool imena);
  • Ringworm u mačaka (kućno liječenje);
  • Neva Masquerade mačka fotografija i cijena (kao i video i popis vrtića).

Povratne informacije o eukanuba hrani za sterilizirane mačke i neuterirane mačke, piše Elena Unknowingly fed Kitik na njezinu mačku. Nakon dvije godine takvog hranjenja započeli su problemi s probavom (mačka je često "vratila" sve što je jeli, a uvijek je došlo do opstipacije). Veterinar je rekao o klasi suhe hrane za mačke i preporučio uzimanje barem superpremija. Na internetu sam pročitao kakve hrane pripadaju ovoj klasi, naredio sam Eukanubu za neuterirane mačke (moje neutered). Rezultat mijenjanja hrane je redoviti WC, lijepa vuna i zadovoljna mačka!

Zaključci o ovom feedu

O mačje hrane Eukanuba pregled veterinara i potrošača u velikoj većini samo dobro, ali postoje i negativne (ne postoji hrana koja će odgovarati svim mačke i mačke). Njegov sastav je relativno dobar, ali ako je moguće, bolje je kupiti hranu u kojoj je navedeno da se koristi meso, nego „životinjskih proteina”.

  • Eukanuba suha hrana za mačke 400 g - od 235 do 395 rubalja;
  • Suha hrana za mačke Eukanuba 2 kg - od 950 do 1750 rubalja;
  • Eukanuba suha hrana za mačke 10 kg - od 3150 rubalja.

Te cijene vrijede za proljeće 2017., mogu se razlikovati ovisno o trgovini i opciji, kao i značajno promijeniti s vremenom.

  • Hrana Brit Care za mačke - recenzije (+ analiza sastava, cijena)
  • Probalance za mačke - recenzije, sastav i cijena
  • Mačka hrane Gina Elite (sastav, recenzije, cijena)

Na našim stranicama možete pronaći informacije o vrstama mačaka, liječenje raznih bolesti, smjernice za pregled sadržaja suhih Krmiva i mišljenja o njima, kao i mnoge druge zanimljive i korisne!

Eukanuba mačka hrana (Eukanuba): pregled, povratne informacije, preporuke

Eukanuba je vrhunska klasična mačja hrana, predstavljena dnevnom i veterinarskom (medicinskom) linijom. Razlikuje se uporaba kvalitetnih sastojaka, ravnoteža, sadržaj svih potrebnih tvari, vitamina i minerala. Ovaj hrani sadrži dovoljnu količinu životinjskih bjelančevina i najmanje balastnih tvari. Sastav medicinske suhe hrane proizvedene u ovoj marki ovisi o bolesti koja se preporučuje.

Recenzije vlasnika mačaka o ovoj hrani uglavnom su pozitivni, iako sve ovisi o određenoj životinji - pristup prilikom odabira suhe hrane treba biti individualan, a ne svi sviđaju Eukanuba. Međutim, većina mačaka jede s užitkom i ne žali se zbog zdravlja.

Od vrhunskih klasičnih eukanuba hrane, a ne najboljih, postoje bolje kvalitete i više opcija koja sadrže meso (i zasigurno nije dobra kao holistika). No, ipak, možete biti sigurni da vam je stalo do zdravlja životinja i nemojte je hraniti ničim.

Neki vlasnici izjavljuju da njihovi kućni ljubimci, koji su prebačeni u Eukanubu, počeo konzumirati više vode (i to je vrlo korisno za mačke jedu suhu hranu, zbog nedostatka unosa vode tijekom ove prehrane daje snažan naglasak na bubrege).

Treba napomenuti da je u liniji za punjenje Eukanuba nema Spider (mokro konzervirana hrana), koji mnogi vlasnici vole maziti svoje ljubimce. Iz ove situacije je vrlo jednostavan: činjenica da tvrtka koja proizvodi hrane Eukanuba, također proizvodi nadaleko poznat po Iams mačje hrane, predstavljen je kao suhi „hrustyashkami” i mokro konzervirane hrane.

Budući da je proizvođač isti, možete sigurno ponuditi svoje omiljene kućne ljubimce IAMS uz suhu hranu Eukanuba.

Medicinska linija ove marke također ne uzrokuje cenzure, iako mnogi veterinari stavljaju medicinsku hranu Royal Canin veću od Eukanubua.

Prednosti hrane

  • Vrijedna kvaliteta.
  • Dostupnost dnevnih i veterinarskih linija.
  • Zgodna veličina granula.
  • Dnevna stopa koju mačka treba jesti relativno je mala, jer je hrana hranjiva - štedi vam novac.
  • To ima veliki utjecaj na životinjsku kosu, što je posebno važno za mačke izlaganja.

Cons Eukanuba

  • Relativno visoka cijena (međutim, to sve ovisi o regiji i trgovinama gdje se kupuje hrana).
  • Nema vrećica, samo suha hrana.
  • U sastavu hrane za odrasle mačke posljednjih godina, sadržaj mesa se smanjio za pola (od 40 do 20%).
  • Ne sadrži samo životinjsku, već i biljne proteine.
  • Nije previše raznolik raspon.

Koji od Eukanuba hrane će odgovarati mojoj mački?

Za mačiće: Eukanuba Cat Kitten (za mačiće s piletinom i jetre), a hrana je super za trudnice i dojilje mačkama koje je potrebno više hranjivih tvari.

Za odrasle mačke: Eukanuba Mačka odraslih (s različitim okusima - piletina, janjetina), mačke Eukanuba Mačka Odrasli su skloni stvaranju nakupina dlaka u želucu; mačke Eukanuba Mačka Odrasli su skloni debljanju, kao i za sterilizirani / steriliziranih mačaka.

Za starije mačke: Eukanuba Cat Senior (za starije mačke s piletinom i jetrom).

Za mačke s bolesti (Veterinarska linija): Eukanuba intestinalnom (intestinalnih poremećaja), Eukanuba bubrežnih (bolesti bubrega), Eukanuba mokraćnog oksalat (oksalat urolitijaze tip), Eukanuba mokraćnog Struvite (urolitijaze tip struvite), Eukanuba Ograničeni kalorija (za pretilost).

Zahvaljujemo na pretplati, provjerite svoj poštanski sandučić: trebali biste primiti pismo koje traži potvrdu pretplate

Recenzije na Eukanuba (Eukanuba)

Svaki vlasnik kućnog ljubimca pokušava dati svom ljubimcu sve najbolje. Njega i hranjenje smatraju se prioritetnim aspektima u uzgoju zdrave i lijepe životinje. Da biste to učinili, odaberite dobar feed koji bi zadovoljio sve međunarodne zahtjeve veterinarskih stručnjaka. Postoji mali broj takvih tvrtki na tržištu hrane za kućne ljubimce. Jedna od ovih vrsta hrane je Eukanuba hrana. Sastoji se od prirodnih sastojaka, vitamina i minerala. Proizvođači ove hrane, kada je stvoren, uzeli su u obzir sve potrebe mačaka i pasa različitih vrsta, bolesti i dobnih skupina. Ova hrana se proizvodi u različitim ukusima: piletina, janjetina, som. Postoji hrana za uzgoj i starije životinje. Postoje hrane za pojedine pasmine životinja, što ukazuje na visoku profesionalnu razinu ovog proizvođača.

Eukanuba dijeta za sterilizirane pseće pasuse i pretilosti

Ja sam hranio svongo pugs s ovom hranom za 6 mjeseci, ali onda sam morao ostaviti hitno. Krvni test pokazao je odstupanje u bubrezima. pas vomiti svako jutro Veterinar je rekao da su neki njegovi klijenti također "pobjegli" s njim nakon 6 mjeseci.

Ja sam hranio svongo pugs kako bi ih hranio za 6 mjeseci, ali onda sam morao ostaviti previše. Krvni test pokazao je odstupanje u bubrezima. pas vomiti svako jutro Veterinar je rekao da su neki njegovi klijenti također "pobjegli" s njim nakon 6 mjeseci.

Eukanuba Dog Special Care (Prekomjerna tjelesna težina) izvrsna je hrana za one pse koji imaju tendenciju da brzo dobiju težinu. Vrlo zadovoljavajuće, što vam omogućuje da hranite životinju. Istodobno je niskokalorična, što ne pridonosi povećanju težine. U zoo-coffeu ova hrana je 10% niža nego bilo gdje drugdje. Stoga, preporučujem.

Eukanuba Rottweiler Feed za Rottweilere

Pucamo s užitkom! Samo sada nije osobito zadovoljan, sudeći po gladnom psu. Iako se hranimo čak i malo više od norme..

Moj Jeffy jako je volio ovu hranu nakon što je postala majka. I jede to velikom apetita.
Njezina su djeca odrasla i paziti da im se sviđa ova hrana.

Eukanuba Njemački ovčar za njemačke ovčari

kao što je prikladno za nekoga.. Volim suhu hranu, ali ne svatko je prikladan ovdje jer je piletina često alergijska, ali janje je hipoalergensko, ali vaše poslovanje, ali budite oprezni.

preko
Za pola godine, za 4 godine, želimo prenijeti na suhu hranu. Prije toga, oni su kuhali cijelo vrijeme, recite mi je li potrebno prevođenje ili ne.

Nije izravno znao hraniti ovčara. Ta hrana ne sviđa, iz ovog hrane dolazi do nosa.
Zahvaljujući životinjskom zoološkom vrtu, preporučio je Eukanuba German Shepherd, posebno dizajniran za ovčare.
Više od godinu dana nije bilo problema s hranjenjem kućnog ljubimca.

kitten food - Eukanuba ili Arden Grange?

u redu, odustao sam. Prebacit ću se na hranu, do godine dana, sve dok ne odrastem. načela su načela, ali teško je liječiti mačku na naturalki.

izbor u našem gradu dva hranjenja - Eukanuba i Arden Grange. prvo je želio prvi, jer čuo je više o tome. No, prema ocjenama, čini se da je druga bolja. Tko zna što da poduzme? sutra morate kupiti.

Mnogi veterinari savjetuju Hills, ali mi zalihe na domaću hranu mjesec dana nakon bolesti, pokušali su, to je zgodan. Nemojte se micati, prirodna hrana, koju znamo o tome što je napravljeno (ne hranu iz stola)

20% povrća (uzimamo mrkve)

20% žitarica (imamo zobene pahuljice, jer naša mačka ne jede rižu i druge žitarice)

Prema receptu, nema potrebe kuhati meso, ali kuhamo, jer smokve znaju kakvu vrstu peradi pođoše za mljeveno meso (želim reći da obični ljudi to rade za sebe, za kolače). Zatim dodamo malo vode i kuhamo, dodamo zobene pahuljice, kuhamo dok ne završimo, tri mrkve i pomiješamo sve, a zatim skupimo jednokratne šalice, prije nego što je količina bila 60 g, zatim 90, a zatim 30, a sada svaki od 90 dvije mačke. mi zamrznuti i mi se pakiraju na pakete, zgodan shaybochka ispasti. Da ne odmrzavate svaki put u mikrovalnoj pećnici, ostavite unaprijed 1 posluživanje u tanjuriću u hladnjaku, sve do sljedećeg obroka, dio ima vremena za odmrzavanje. Ekonomski to ispada, nego kupiti vlažnu hranu, a mi ne uzimamo suhu mačku nakon bolesti, jer zbog njega je imala gingivitis - komad je došao pod gumu i počeo je gnjaviti.

Recenzije feeda Eukanuba (Eukanuba)

Saznajte više o prednostima i nedostacima Eukanuba mačje hrane i vlastitoj recenziji. Ostavite svoju recenziju ovog proizvoda.

Ako ste zabrinuti za pitanje kako pravilno hraniti svog ljubimca, obratite pozornost iskusnim stručnjacima. Ono što je ispravno za vašu mačku teško je reći. Ali, ako se usredotočite na brojna iskustva mnogih vlasnika kućnih ljubimaca, trebate obratiti pozornost na suhu hranu za mačke Eukanuba i recenzije o njemu vlasnika mačića i veterinara.

O maukornoj hrani Eukanuba

Stručnjaci, kada su pisali recenzije, bili su naša manja braća same.

Mačja hrana Eukanuba se dugo pojavila na tržištu. Tijekom svog postojanja osvojio je povjerenje i ljubav mnogih kućnih ljubimaca. Potražnja za ovom hranom stalno raste i zato što se pod tom markom hrana proizvodi za mačiće, mačke i mačke raznih dobnih skupina i s nekim problemima.

Suhe hrane Eukanuba zastupljene su takvim vrstama kao što su:

  • za mačiće;
  • za odrasle mačke;
  • za povlačenje vune;
  • za starije mačke;
  • prehrambene proizvode u širokom rasponu, suhe i konzervirane.

Prednosti Eukanuba mačje hrane uključuju:

  • visok postotak prirodnih proizvoda od mesa;
  • visoki sadržaj prirodnih bjelančevina;
  • visoku kvalitetu sadržaja masti;
  • širok raspon koji uzima u obzir dob i osobine mačaka;
  • racionalna kombinacija elemenata koji čine hranu;
  • učinkovite u prevenciji raznih bolesti;
  • nedostatak boja i okusa;
  • nedostatak konzervansa;
  • dobra probavljivost.

Primjena Eukanuba mačke hrane kao hrane, vaš ljubimac će dobiti zdrav kaput, uvijek će biti pun i moći će izliječiti svoje bolesti ("urolith", pretilost...).

Bit će zanimljivo:

Prosječna cijena:

  • 10 kg suhe hrane za mačiće - od 2500 rubalja u Moskvi (625 UAH u Kijevu).
  • 4 kg za odrasle i starije mačke - od 1300 rubalja (325 UAH).
  • 1, 5 kg hrane za prehranu - od 550 rubalja (130 grivna).
  • 170 grama prehrane konzervirane hrane - od 80 rubalja (20 UAH).

Ako imate nešto za reći o ovom feedu ili imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas!

Eukanuba je jeli moju mačku - već je s radošću pjevao!

Recenzije na Eukanuba (Eukanuba)

Svaki vlasnik kućnog ljubimca pokušava dati svom ljubimcu sve najbolje. Njega i hranjenje smatraju se prioritetnim aspektima u uzgoju zdrave i lijepe životinje. Da biste to učinili, odaberite dobar feed koji bi zadovoljio sve međunarodne zahtjeve veterinarskih stručnjaka. Postoji mali broj takvih tvrtki na tržištu hrane za kućne ljubimce. Jedna od ovih vrsta hrane je Eukanuba hrana. Sastoji se od prirodnih sastojaka, vitamina i minerala. Proizvođači ove hrane, kada je stvoren, uzeli su u obzir sve potrebe mačaka i pasa različitih vrsta, bolesti i dobnih skupina. Ova hrana se proizvodi u različitim ukusima: piletina, janjetina, som. Postoji hrana za uzgoj i starije životinje. Postoje hrane za pojedine pasmine životinja, što ukazuje na visoku profesionalnu razinu ovog proizvođača.

Eukanuba dijeta za sterilizirane pseće pasuse i pretilosti

Ja sam hranio svongo pugs s ovom hranom za 6 mjeseci, ali onda sam morao ostaviti hitno. Krvni test pokazao je odstupanje u bubrezima. pas vomiti svako jutro Veterinar je rekao da su neki njegovi klijenti također "pobjegli" s njim nakon 6 mjeseci.

Ja sam hranio svongo pugs kako bi ih hranio za 6 mjeseci, ali onda sam morao ostaviti previše. Krvni test pokazao je odstupanje u bubrezima. pas vomiti svako jutro Veterinar je rekao da su neki njegovi klijenti također "pobjegli" s njim nakon 6 mjeseci.

Eukanuba Dog Special Care (Prekomjerna tjelesna težina) izvrsna je hrana za one pse koji imaju tendenciju da brzo dobiju težinu. Vrlo zadovoljavajuće, što vam omogućuje da hranite životinju. Istodobno je niskokalorična, što ne pridonosi povećanju težine. U zoo-coffeu ova hrana je 10% niža nego bilo gdje drugdje. Stoga, preporučujem.

Eukanuba Rottweiler Feed za Rottweilere

Pucamo s užitkom! Samo sada nije osobito zadovoljan, sudeći po gladnom psu. Iako se hranimo čak i malo više od norme..

Moj Jeffy jako je volio ovu hranu nakon što je postala majka. I jede to velikom apetita.
Njezina su djeca odrasla i paziti da im se sviđa ova hrana.

Eukanuba Njemački ovčar za njemačke ovčari

kao što je prikladno za nekoga.. Volim suhu hranu, ali ne svatko je prikladan ovdje jer je piletina često alergijska, ali janje je hipoalergensko, ali vaše poslovanje, ali budite oprezni.

preko
Za pola godine, za 4 godine, želimo prenijeti na suhu hranu. Prije toga, oni su kuhali cijelo vrijeme, recite mi je li potrebno prevođenje ili ne.

Nije izravno znao hraniti ovčara. Ta hrana ne sviđa, iz ovog hrane dolazi do nosa.
Zahvaljujući životinjskom zoološkom vrtu, preporučio je Eukanuba German Shepherd, posebno dizajniran za ovčare.
Više od godinu dana nije bilo problema s hranjenjem kućnog ljubimca.

Kako hraniti mačku? Suptilnosti izbora hrane Eukanuba

Ljubazan i pažljiv vlasnik mačke ili mačke iz prvih dana života jednog kućnog ljubimca u kući pokušava napraviti odgovarajuću prehranu. I ne čudi da su mnogi vlasnici mačića sretni odabrati Eukanuba mačka hranu zbog svoje izvrsne kvalitete i velikog broja pozitivnih recenzija.

Prednosti i nedostaci hrane

Svaki prehrambeni proizvod ima svoje prednosti i nedostatke, uključujući mačje hrane. S obzirom na činjenicu da se u trgovinama za kućne ljubimce i jednostavnim supermarketima nudi širok raspon hrane za kućne ljubimce, njihovi vlasnici ponekad teško odlučuju o odabiru.

Pakiranje hrane pored mačića

Pod markom Eukanuba (Nizozemska) proizveli su vrhunsku klasi za mačje hrane. Svaki iskusni uzgajivač mačke moći će navesti barem pet prednosti odabira slične opcije hrane za sve pasmine. Ako govorimo o ovoj marki, možemo razlikovati sljedeći broj prednosti:

  • prirodni sastav hrane, uključujući najmanje 20 (i u nekim slučajevima 40%) mesa;
  • potpunu odsutnost od obroka, što je u velikoj mjeri u klasi ekonomije hrane;
  • Eukanuba suha hrana se lako apsorbira u životinji;
  • sastav takve prehrane podrazumijeva detaljnu ravnotežu minerala i vitamina;
  • prisutnost linije za svakodnevnu uporabu, kao i za posebne uvjete (trudnoća, hranidba mačaka, bolest);
  • nutritivna vrijednost U usporedbi s nižim razrednim hranama, mačka treba manje količine kako bi se osjećala sitost.

Izbor u korist ove opcije je očigledan, što je posebno važno za lijepe uzgojene, koji predstavljaju svoje bližnje na izložbama. Čak i unatoč činjenici da su prirodne hrane dvorišnih mačaka miševi i ptice, kao dokaz njihove ljubavi i njege, bolje je hraniti vašeg ljubimca dobrom hranom.

Međutim, nije sve tako savršeno. Govoreći o zaslugama, treba spomenuti i neke nedostatke suhog eukabana za mačke:

  • nije dovoljno širok raspon;
  • u sastavu bi moglo biti više mesa (u posljednjih nekoliko godina količina je prepolovljena);
  • u sastavu promatranog proteina biljnog podrijetla;
  • relativno visoke cijene proizvoda;
  • pod tim brandom konzervirana hrana (pauchi) nije proizvedena.

Može se tvrditi o vrijednosti ovog proizvoda. Pretpostavimo da hranite svoju mačku običnom hranom od suhog gospodarstva, koja se prodaje u bilo kojem supermarketu (ne obraćajte pozornost na negativne recenzije). Vjerojatno znate da ljubimac treba puno granula kako bi osjetio punu sitost.

Prehrana vrhunske klase znači značajnu uštedu u tom smislu zbog bogatog prehrambenog sastava.

Ako se odlučite za tu marku, pripremite se za činjenicu da je ovaj proizvod prilično teško pronaći na tržištu zooprodukcije. Ali to neće biti problem za suvremenog kupca, koji može kontaktirati bilo koji specijalizirani trgovina za kućne ljubimce, veterinarsku ljekarnu ili prodajnu mrežu na Internetu (možete pronaći na pregledima o hrani).

U cjelovitom katalogu proizvoda koji se prodaju pod markom Eukanuba, naći ćete sljedeće vrste hrane:

  • Kitten Half Star (mačića s piletinom) mačića hrana pogodna je za životinje u dobi od 1 do 12 mjeseci, kao i za trudnice, kao i za njegu mačaka. Sastav hrane uključuje meso (40%), vlakna, vitamine, antioksidanse. Ova uravnotežena kombinacija promiče zdrav rast kostiju i pravilan razvoj svih organa i sustava u tijelu. Hrana dostupna u masi 400 g, 2 kg, 4 kg i 10 kg;
  • Hrana za odrasle mačke Kat Edalt dostupna je u četiri varijante: piletina s jetrom, piletina s janjetinom, uklanjanje grudica vune iz trbuha, kao i hrana za sterilizirane i pretile osobe. Kombinacija sastojaka pridonosi optimalnom zdravlju vašeg ljubimca. Dostupne težine od 400 grama do 10 kg;
  • suha hrana za starije mačke Cat Senor uključuje u sastav tih proizvoda i vitamina koji su potrebni za mačke čvrste dobi (od sedam godina) da održe zdravu državu. Hrana je dostupna s okusom piletine i jetre u pakiranjima od 400 do 10 kg.

U međuvremenu, želio bih naglasiti liniju veterinarskih proizvoda namijenjenih nezdravim mačkama. To su suhe hrane s posebnim skladbama dizajnirane za održavanje i poboljšanje zdravlja životinja s lezijama različitih sustava i organa. Danas, veterinarska linija proizvoda uključuje sedam vrsta hrane:

  1. U poremećajima gastrointestinalnog trakta (Esenschl);
  2. U urolitijazu, tip oksalata (yuroric oxalate) i struvitni tip (Urinari Struvite);
    S bubrežnom bolesti (bubrega);
  3. U bolesti kože (Dermatoza);
  4. Uz živčani stres (Haight Calorie);
  5. Uz probleme s velikom težinom (Ograničena kalorija).

Nedvojbena prednost hrane Eukanuba su pozitivne ocjene o tome.

Gotovo svaki kupac ovog proizvoda ostaje zadovoljan sa svojom kvalitetom po relativno povoljnoj cijeni.

Ako usporedimo ovu marku s jednako popularnim Royal Caninom, možemo primijetiti nižu cijenu s visokim sadržajem mesnih proizvoda. Često je to čimbenik odlučujuće prilikom odabira hrane za kućne ljubimce, i unatoč pozitivnim pregledima dviju marki.

Odabir hrane prema individualnim parametrima mačaka

Svaka mačka je individualna, ne samo u izgledu, već iu razvoju. Kao i ljudski i mačji organizam mogu se razlikovati u nizu značajki koje zahtijevaju pozornost. A ako se osoba može brinuti za svoju hranu samu, a zatim za mačku, vlasnik je dužan napraviti prehranu.

Sudeći prema povratnim informacijama korisnika zoofora i drugih mjesta o životinjama, svi proizvodi Eukanuba marke dostojni su pozornosti. No, za određenu mačku može se uklopiti samo određena vrsta hrane koja mora biti pravilno odabrana.

Nažalost, trenutačno nema dostupnih anketa.

Dakle, prema kojim parametrima treba odabrati feed?

  1. Godine. Različite generacije zahtijevaju drugačiji sastav sastojaka. Ako odaberete najbolju opciju za svog kućnog ljubimca, hranjenje sigurno će utjecati na njegov izgled i ponašanje;
  2. Prisutnost bolesti. Ovo je najvažniji čimbenik koji određuje odabir prehrane. Životinje s bolestima trebaju dobiti posebnu prehranu s terapeutskim nagibom. Prije konačnog izbora je bolje konzultirati veterinara;
  3. Država. Mačka može biti zdrava, ali u isto vrijeme biti u posebnom stanju. To može biti trudnoća, stres, hranjenje mačića, prekomjerno povećanje težine;
  4. Alergija. Ako vidite reakciju vašeg ljubimca na bilo koji proizvod, onda je bolje odabrati hranu u kojoj neće biti sadržana. Ako u načelu ne postoji takav proizvod, onda je bolje odbiti suhu hranu u korist redovne hrane.

Važno: mačka alergija se manifestira u obliku rana i gubitka kose. Često ti žarišni mišići su obilježeni jakim svrbežom. O mogućnostima manifestacije alergija kod mačaka bolje je pročitati recenzije vlasnika.

Pokazatelj ispravnog izbora hrane je lijep, glatki i sjajni kaput, boja i ujednačenost izmeta, aktivnosti i pokretljivosti. Ako je to u redu s vašim ljubimcem, vjerojatno ste na dobrom putu.

Preporuke za upotrebu

Ako se odlučite za suhu hranu, onda u ovom slučaju trebate znati o pravilima i preporukama koje se odnose na njegovu upotrebu.

  1. Potrebno je odlučiti o prehrani. Pročitajte recenzije na internetu kako biste saznali kako najbolje hraniti članove svoje pasmine ili pitati svog veterinara.
  2. Danas postoje tri opcije hranjenja: slobodan pristup; hranjenje po satu; hranjenje na ograničenom broju peleta;
  3. Pri korištenju suhe hrane, vrlo je važno osigurati životinjama konstantan pristup vodi. Mačka treba redovito konzumirati dovoljno tekućine kako bi izbjegao nastanak bolesti urogenitalnog sustava.
  4. Nemojte miješati hranu s prirodnim proizvodima i suhom hranom. Činjenica je da proizvođač pažljivo razmišlja o prehrani, čineći ga s seta korisnih komponenti koje ne zahtijevaju dodatak. A zatim, hraniti životinju isključivo hrana je vrlo povoljno. Pa, koju marku odaberete vi i vaš ljubimac - to samo ovisi o vama!

Video "Hranjenje mačaka. Vet Savjeti

Ovdje veterinar daje korisne praktične savjete o pravilnom izboru gotovih suhih mačjih jela.