Bosch hrana za pse (Bosch)

Odabir suhe hrane za kućne ljubimce, vlasnici se često nalaze na raskrižju... Što tražiti, kako ugoditi vašem ljubimcu i ne overpay samo za poznati brand? Stručnjaci u ovom slučaju preporučuju da se obratite pozornost na kvalitetne proizvode iz cijelog svijeta, na primjer, njemačke marke Bosch. Već više od pola stoljeća povijesti, obroci ovog proizvođača već su bili cijenjeni diljem svijeta, uključujući i Rusiju, ovdje Boschova hrana za pse je zauzela svoju nišu među super-premium hranom.

Pojedinosti o proizvođaču

S činjenicom da Nijemci proizvode dobre kvalitete i kvalitetne proizvode, mnogi će se složiti. To se odnosi na mnoge aspekte, uključujući hranu za životinje. Vođa na ovom području je tvrtka "Bosch Tiernarung", uspješno se natječe s drugim, a ne manje poznatim europskim brandovima.

Bosch je poznat po visokotehnološkoj proizvodnji, koji se nalazi na području Njemačke, kao i stroga pravila za praćenje kvalitete. Proizvođač ne odstupa od utvrđenih pravila - od razvoja formule u prehrani i završava s njezinom pošiljkom na kupca.

Sve sirovine koje se koriste za proizvodnju hrane za životinje imaju potvrde o potvrđivanju da ih ljudi mogu koristiti u hrani. Meso, koja je osnova svih dijeta, podvrgnuta je pažljivoj obradi u specijaliziranim radionicama gdje se poštuju brojna pravila koja se prihvaćaju u svim europskim zemljama.

Svi proizvodi od mesa dobivaju se od farme i tvornica u Njemačkoj, kao i iz susjednih zemalja. Jedina iznimka je janjetina, a njezini dobavljači su Australija i Novi Zeland. Ovim pristupom, ne čudi da su ti proizvodi zaslužili povjerenje uzgajivača i uzgajivača pasa u 35 zemalja, a proizvodi se isporučuju redovito.

Sredinom 2010, uprava tvrtke uvela brojne promjene. Dotaknuli su se na ažuriranju pakiranja proizvoda - postao je privlačniji, kao i sastav obroka koji pripadaju super premium klasi.

Dijetetičari su sudjelovali u razvoju ažurirane formulacije, koji imaju predodžbu o tome koliko bi masti i proteini trebali biti u hrani za životinje kako bi životinjski probavni sustav savršeno radio. Dodatno, u pripravak su dodani izvorni sastojci kako bi se obogatio pripravak obroka, na primjer, ekstrakti školjkaša i mješavina praškastih prašaka.

Bosch Asortiman hrane

Proizvođač uzima u obzir potrebe pasa različitih kategorija - starih, mladih, ogromnih i malih, tako da asortiman ima puno obroka pogodnih za svaku od njih.

Linija hrane pogodna za odrasle pse

Prilično velika grupa suhog hrane, čiji su proizvodi podijeljeni u nekoliko kategorija. Obroci za pse od 12 mjeseci do 7 godina starosti:

 1. Mini Edalt - prikladna za hranjenje kućnih ljubimaca čija masa ne prelazi 15 kg. Ova serija uključuje 2 proizvoda s različitim ukusima - janjetinu i meso peradi, proso. Ovaj sastav smanjuje broj alergena.
 2. Edalt - odgovara većini prstiju - srednje veličine i srednje mobilnosti. Za kućne ljubimce s osjetljivim probavnim procesima preporučuje se kupiti jelovnik s rižom i janjetom, a za lijepu vunu i zdravu kožu, bolje je odabrati ribu i krumpir.
 3. Edalt Maxi - hrana, pružajući sve potrebne kućne ljubimce velikih dimenzija. Njegove komponente su usmjerene na održavanje kostiju i zglobnih struktura.
 4. Edalt Menu je dijeta dizajnirana za pse koji se kreću puno ili puno i intenzivno troše energiju. Dodatni izvor korisnih tvari je kompleks od desetak ljekovitih biljaka, osim toga, oni imaju pozitivan učinak na probavne procese. Međutim, vlasnici alergenskih životinja moraju biti vrlo pažljivi.
 5. Osjetljiva - uravnotežena prehrana za kućne ljubimce s povećanom osjetljivošću hrane i probavnim poremećajima.
 6. Posebna svjetlost - sastavljena od manje proteina i minerala, što pomaže smanjiti opterećenje rada bubrega.
 7. Reprodukcija - potpuni izbornik za buduće ili skrbničke četveronožne mame. Formula je dizajnirana na takav način da proizvod zadovoljava potrebe ženke i njezinih potomaka.

Obroci za starije životinje, čija starost prelazi liniju od 7 godina:

 1. Mini Senor - hrana obogaćena vitaminima i kiselinama, potporom zdravlju i djelovanju predstavnika malih pasmina.
 2. Senior - dijeta slična onoj prethodnoj, ali njegov sastav je pogodan za kućne ljubimce srednje pasmine.

Obroci iz Boscha za djecu iz serije Junior

Štenad hranjenja zahtijeva poseban pristup, jer vrlo brzo rastu, razvijaju se, a bez ikakvih elemenata zdravlje se može pogoršati. Stoga je važno odabrati hranu za ovu kategoriju kućnih ljubimaca.

 1. Pappy je dijeta za hranjenje bebe do 4 mjeseca.
 2. Mini Junior - izbornik za štence malih pasmina.
 3. Junior Medium - pogodan za juniore koji pripadaju medijskim pasminama. U istoj seriji postoji posebna dijeta za bebe koje imaju osjetljivu želuca.
 4. Junior Maxi - zadovoljava potrebe štenaca velike veličine.

Posebna linija prehrane

Hrana ove serije postigla je popularnost kod mnogih veterinara, a uključuje 4 dijete:

 1. Mini Light - niskokalorična formula suhe hrane za male pse.
 2. Svjetlo - dijeta za kućne ljubimce s tendencijom povećanja težine.
 3. Aktivno - pruža potrebama pasa s povećanom aktivnošću.
 4. Dodatna energija - ova vrsta hrane preporučuje se lovcima i sportašima, odlikuje se visokom energetskom vrijednošću.

Osim toga, proizvođač proizvodi posebnu seriju proizvoda namijenjenih za rasadnike. Naravno, govorimo o velikom pakiranju i odvojenom trošku.

Analiza sastava doziranja Bosch

Vlasnici i uzgajivači zainteresirani su za pitanje što je hrana, i dovoljno je uravnotežena? Zbog toga je vrijedno proučiti sastav i omjer sastojaka bliže. Na primjer, možete uzeti odgajateljice "Breeder Pappi", prikladne za djecu i juniore do godine:

 • 28,5% proteina;
 • 13% masti;
 • 2.5 vlakno;
 • 6,5% minerala;
 • 1,3% kalcija;
 • nešto manje od 1% fosfora;
 • vlažnost proizvoda - 10%.

Uzgajivač Pappy je uravnotežena formulacija pogodna za rastući organizam. Ima pravilno odabran omjer proteina, ugljikohidratnih sastojaka i masti, koji omogućava životinjama da rastu i razvijaju:

 1. Protein. Izvor hrane životinjskog bjelančevina je meso i njegovi derivati ​​- u ovom slučaju dehidrirani pileći meso - 21% i 5% janjetine, uz dodatak ribljih prerađevina i derivata tih proizvoda.
 2. Masti. Sastav je pokazao - životinjske masti, bez navođenja izvora. Također su riblje komponente bogate polinezasićenim kiselinama.
 3. Vlakna. Njegovu dostatnu količinu osigurava prisutnost riže, ječma i pšenice. Prve dvije komponente su veće u kvaliteti od pšenice, ali ne štete zdravlju psa.
 4. Dodatni sastojci. Tijelo štene koje se kreće, raste i nemirno, zahtijeva puno više od odraslog psa. Stoga su proizvođači razvili višekomponentnu formulu. U pripravak se dodaje biljno ulje, školjkaši i rakovi, vitamin-mineralni kompleks, kvasac, pulpa. Dodavanje flaxseeda poboljšava strukturu vune. Također, prehrana je obogaćena antioksidansima.

O prednostima i nedostatcima feeda Bosch

Iako je ovaj brand zaslužio povjerenje mnogih, ali i njegovi proizvodi, kao i drugi, imaju i prednosti i nedostatke. Naravno, neki od njih mogu se tvrditi, međutim, neki od njih imaju mjesto za biti. Štoviše, riječ je o super-premium proizvodu, kojemu se nameću stroži zahtjevi.

Nedvojbene prednosti su sljedeće:

 • osim toga, njegov se postotak smatra dostatnim;
 • dijete je bogato životinjskim proteinima - više od 50% ukupnih proteina;
 • Sastav uključuje niz vitamina i minerala;
 • u rasponu velikog broja obroka za različite kategorije životinja;
 • Boschova hrana sadrži posebne dodatke koji podržavaju zglobove, probavni trakt, kožu i kaput;
 • među sastojcima nema nusproizvoda i umjetnih aditiva;
 • postoji posebna hrana namijenjena za trudnice i laktativne kuje - nisu svi brendovi takvi recepti;
 • Boschovi obroci su široko rasprostranjeni, što znači da neće biti poteškoća pri stjecanju poteškoća.

Nedostaci uključuju sljedeće točke:

 • hrana sadrži mnogo žitarica, uključujući pšenicu - slabo probavljivu i alergensku kulturu;
 • u nekim hranama slične klase druge marke, postotak sadržaja mesa je viši od Boscheva;
 • proizvođač ne u potpunosti otkriva sastav svojih proizvoda, na primjer, nije navedeno koje je specifično biljno ulje bilo korišteno, životinjske masti itd.

Mišljenje vlasnika pasa i veterinara

Veterinari ocjenjuju porcije za pse prema posebnim kriterijima, uzimajući u obzir životinju koja mu je došla na recepciji. Vlasnici imaju svoje interese - hraniti kućne ljubimce ukusnim, zadovoljavajućim, korisnim i istodobno, bez da svoju krv daju samo za popularnu marku.

Što pas uzgajivači kažu o Boschovim dozama?

Galina: "Hrana Bosh Mini Edalt savršena je za našeg Tsverga, koji je već 8 godina. Uživa ga s užitkom, pas je još uvijek vrlo okretan, vedar i pozitivan. Još jedan bonus je da kad su se prebacili s druge hrane na Bosch, nestalo je neugodan miris iz ustima. Stoga, ovaj brand definitivno preporučuje. "

Andrew: "U našoj obitelji, sve životinje sjedaju na krmi Boscha - mačka, mačka i dva labradorska retrivera. Nekako, nakon čitanja raznih recenzija o činjenici da ova marka nije baš dobra i da su se mnogi već prebacili na drugu, inovativniju hranu, odlučili su pratiti i početi s psima. "Novo" smo krenuli u stranu - moje ljepotice imale su proljev već sljedećeg dana, djevojka je povraćala i nekoliko puta. U eksperimentima sam se jako zbunio, nakon svega, nije bilo posebnog razloga za promjenu prehrane. Stoga naručujem u online trgovini 15 kg Boscha. Dakle, ako hrana odgovara vašim kućnim ljubimcima, ne biste ga trebali promijeniti bez dobrog razloga. "

Elizabeth: "Imam lijep Malteški krilni pas - snježno bijelo čudo koje je na izložbama već osvojilo više od jednog naslova. Naravno, dotjerivanje u ovom slučaju zahtijeva vrlo temeljitu njegu, a to sam uzeo u obzir kad sam odlučio uzeti malteški štene. Ali ono za što nisam bio spreman bio je česta alergija - kosa se smanjuje, iritacije pojavljuju na koži, što moja princeza češlja krvlju, a također i vodene oči, koje kosu na ovom mjestu prljave žute boje. Hranio sam suhu hranu, koju mi ​​je uzgajivač preporučio, međutim, veterinar je rekao da u njoj ima mnogo alergena i imenovao Bosch Biot - bez alergenskih žitarica, s rižom i janjetinom. Promjene su postale vidljive nakon tjedan dana - svi neugodni simptomi postupno su nestali, a kosa je postala svilenkasta. "

Veterinari se slažu s nekim točkama, jer nisu svi brendovi posjeduju posebne terapeutsko obroke, a Bosch dobro pokriva taj segment. Uostalom, kućni ljubimac u različitim trenucima života - u prisutnosti kroničnih ili akutnih bolesti, nakon ozljeda, operacija, sa zdravstvenim značajkama, zahtijeva određenu prehranu. Još jedna točka je u tome što njemački proizvodi još uvijek potiču povjerenje, a europski proizvođači imaju više iskustva na ovom području od onih domaćih.

Glavna stvar je odabrati pravu hranu, najprikladniji specifičan pas. A ako postoje poteškoće, uvijek možete dobiti profesionalni savjet.

Koliko koštaju Boschovi obroci?

Trošak super premium klase hrane je vrlo visok, međutim, ovaj nedostatak je opravdan dobrim sastavom i ekonomičnom potrošnjom:

 • Pakiranje 1000 g prehrane Bosch košta oko 500-600 rubalja;
 • za paket od 3 funti će morati platiti 1100-1300 rubalja;
 • cijena paketa od 7,5 kg iznosi 3100-3300 rubalja;
 • najisplativiji paketi su vrećice od 15 kg - košta oko 4.300 rubalja i 20 kg - cijena je 5.000 rubalja.

Cijene se razlikuju ovisno o različitim faktorima - težini, vrsti prehrane - ljekovita i specijalna hrana nešto skuplja (15 kg hrane za pse koji pate od alergija, košta oko 7.000 rubalja), kao i pravila prodavatelja. Osim toga, na vrijednost utječe dolar kada se radi o uvoznim proizvodima.

Bosch suha hrana za štenad velikih i malih pasmina

Kućni ljubimci, osobito psi, vole svi, ali nedostatak vremena ne dopušta nam da provodimo nekoliko sati pripremajući jela za njih. Stoga, morate hraniti svoje kućne ljubimce gotove obroke u obliku suhe hrane. Međutim, ne biste trebali brinuti o činjenici da će zdravlje vaših kućnih ljubimaca patiti od toga. Sastav kvalitetne suhe hrane sadrži sve elemente i vitamine potrebne za potpuni razvoj životinja. Sve vrste takvih hranjenja izrađuju se uzimajući u obzir potrebe i osobine životinje. Poznate tvrtke koje proizvode suhu hranu imaju svoje istraživačke laboratorije na raspolaganju, a kvaliteta njihovih proizvoda podliježe stalnoj i strogoj kontroli.

Bosh hrana preporučuje se za velike pasmine štenaca

Bosch suha hrana za štenad je hrana koju možete vjerovati. Glavni sastojak je meso. Režim hranjenja i ravnoteža sastojaka hrane vrlo su važni za pravilan rast, posebno kod velikih pasmina pasa. Njihov razvoj ne bi trebao biti prebrzan da bi se izbjegao oštećeni razvoj kostura. Stoga, ako vam je stalo do izlaska iz zdravog i snažnog psa iz vašeg štene, preporučujemo Boschovu hranu za štence. Ova tvrtka proizvodi hranu za štence, uzimajući u obzir veličinu njihove pasmine. Preporučuje se velika pasmina štenaca da ih hrani Bosch Junior Maxi, koji sadrži optimalnu količinu kondroitinskog sulfata i glukozamina, koji su odgovorni za formiranje hrskavice tkiva zglobova, kao i sprečavanje negativnih promjena u zglobovima tijekom prekomjerne težinske opterećenja. Boschova hrana za štenad velikih pasmina je takva kompozicija koja čak i ako štene jede malo, još uvijek dobiva količinu tvari koje je potrebno za aktivan način života i pravilan rast.

Za štence malih pasmina psi trebaju vašu hranu Bosch

Energetski metabolizam u malim štencima intenzivniji je od onih njihovih velikih kolega. Oni su aktivniji, obnova energetske rezerve nastaje samo na račun prehrane. Dakle, glavna zadaća proizvođača suhe hrane je da konzumacijom malog dijela hrane štene dobivaju punu količinu hranjivih tvari. Hrana Bosch za štence malih pasmina Mini Junior sastoji se od malih granula, ali svaki od njih je ispunjen optimalnom količinom masti, proteina, ugljikohidrata i minerala. Važan sastojak ove hrane je ekstrakt novozelandske zelene duljine mekušaca, zbog čega su vezivna tkiva i zglobovi štene pravilno oblikovani.

Hrana Bosch za štenad je zaradila puno pozitivnih povratnih informacija

Bosch suha hrana nije najjeftiniji, ali cijena je opravdana. Koji je glavni argument za opravdanje cijene? Naravno, kvaliteta koju korisnici govore na brojnim forumima, ostavljajući njihove povratne informacije. O Boschovoj hrani za štence govori kao dobar proizvod. Procjenjuju ga i veterinari, čije mišljenje nije intuitivno ili neutemeljeno. Pažljivo su proučavali sastav hranjivih klasa i uspoređivali ga sa sastavom vrhunskih i vrhunskih klasa, nakon čega su zaključili da se samo oni potječu odličnim sastavom i imaju velika nutritivna svojstva.

Bosch hrana za pse (Bosch)

Hrana Bosch (Bosch) za pse je niz vrhunske hrane njemačke tvrtke Bosch Tiernahrung GmbH Co Danas ćemo detaljno analizirati sastav hrane, raspon, cijene, kao i recenzije o tome od vlasnika pasa i veterinara.

O proizvođaču

Ovaj je proizvođač široko poznat europskim kupcima i zauzima vodeću poziciju na tržištu hrane za životinje u Njemačkoj. Bosch pas hrana osvojila je najbolje recenzije i visoku povjerenje mnogih poznatih uzgajivačnica, te je stalno nagrađena za izvrsne proizvode.

Cijeli raspon hrane Bosch (Bosch) za pse proizvodi se na postrojenjima smještenom samo u Njemačkoj.

Sirovine koje se koriste u proizvodnji hrane za domaće životinje također se uzgajaju izravno u ovoj zemlji, osim za meso od janjetine koje se kupuje na Novom Zelandu ili Australiji.

To vam omogućuje da koristite samo svježe proizvode za proizvodnju hrane. Uz modernu i visoko tehnološku opremu biljaka, ova tvrtka posjeduje vlastite laboratorije u kojima se razvijaju nove obroke i kontinuirano se poboljšavaju formulacije već postojećih Bosh hrane za pse.

Druga prednost ove tvrtke je najstroža kontrola korak po korak svojih proizvoda, počevši od provjere kvalitete sirovina i završetka gotovog proizvoda. Nagrada za takav visokokvalitetni proizvod je sve veći broj potrošača i zahvalna povratna informacija o Boschovoj hrani za pse.

Asortiman obroka

Na tržištu naše zemlje ovaj brand zastupa tri varijante koncepta - Bosch High Premium, Bosch Life Protection i Bosch Bio.

Niz obroka Bosch High Premium podijeljen je na dijete koje odgovaraju dobi kućnog ljubimca i njegovoj veličini. Na primjer, Bosh Junior Maxi je hrana za štenad velikih pasmina, Bosch Mini Adult je hrana za pse malih pasmina. Ovdje su također i dijete:

 • Bosch Senior - za starije kućne ljubimce;
 • Bosch reprodukcija - za trudnice i dojenje;
 • Bosch štene - štenci do 4 mjeseca;
 • Bosch Active - za kućne ljubimce s povećanom aktivnošću;
 • Bosch Extra Energy - za životinje koje doživljavaju intenzivan stres.

Bosch Life Protection kategorija pasa dobiva besprijekorne recenzije - to su izvrsni recepti koji ne sadrže žitarice, što znači da su oni bez glutena. Idealne su za četveročlane prijatelje s alergijama na hranu i dobro se apsorbiraju zbog velike količine životinjskih bjelančevina. Uloga ugljikohidrata ovdje izvodi bijeli i žuti melj, krumpir i sirak.

Bosch (Bosch) prirodna organska hrana za pse je organska hrana proizvedena od svježih proizvoda uzgojenih na ekološki čistim područjima (Baden-Württemberg, Hohenloe-Franconia). Poljoprivredna gospodarstva u kojima se uzgajaju meso, povrće, voće i žitarice za te prehrane, izabrala je udruga Ecoland koja jamči odsutnost kemijskih aditiva, GMO-a i uporabe potencijalno štetnih životinjskih gnojiva.

Bosch (Bosch) suhe hrane za pse receptima Prirodno organsko je podijeljeno u tri vrste:

 • Bosch Bio Puppy - za uzgoj životinja, do jedne godine;
 • Bosch Bio Adult - za sve kućne ljubimce stariji od 1 godine;
 • Bosch Bio Senior - za kućne ljubimce starijih osoba.

Ugodan bonus od stvaratelja proizvoda je činjenica da Bosch suhi pas hrana dolazi u nekoliko okusa: s janjetinom i rižom, s peradi i pićem, s ribom i krumpirom. Također se veselimo uvidom u ažuriranu liniju Boscheve pasne hrane u prozorima trgovina, čiji se sastav treba značajno poboljšati (prema službenoj web stranici).

Analiza sastava hrane

Hrana Bosch za pse predstavlja reprezentativne premium premije. Ta činjenica znači da nećemo tražiti takve sumnjive sastojke kao kemijski aditivi, umjetni pojačivači okusa ili miris, niskotemperaturni nusproizvodi - oni jednostavno nisu ovdje.

Budući da marka posebnu pažnju posvećuje obrocima za odrasle životinje svih pasmina, uzme se jedan od njih za detaljnu analizu i obavještavamo vas o ažuriranom sastavu Boscheve pasne hrane s pticom i pićem, au trenutnoj verziji perad za odrasle Bosch Millet (ptica i proso).

Ukupna slika izgleda prilično pristojno: proteini čine 21,5%, masnoće 10,5%, sadržaj vlakana 2,5%, a sirovo pepelje 5,8%. Općenito, dijeta je dobro uravnotežena, posebno zadovoljan pokazateljima pepela i masnoća.

Na prvi pogled izgleda da protein nije dovoljan, ali za kućne ljubimce koji žive u stanu to je dosta dovoljno. Ako je potrebno više, onda u varijanti prehrane za aktivne pse, indeks proteina je već 25%.

Pojedinosti o sastojcima

Popis prvih šest komponenti:

 • Svježe meso peradi - 25%;
 • Millet - 17,5%;
 • ječam;
 • kukuruza;
 • Brašno brašno od peradi;
 • riže;

proteini

Sastav Boscheva psa hrane započinje svježom peradi, zvuči sjajno, ali u stvari postoji nekoliko razjašnjenja u vezi s ovom komponentom. Svježi znači da će biti podvrgnut tretmanu, nakon čega će voda nestati, to jest njegova masena frakcija u hrani značajno će se smanjiti. Na petom mjestu je brašno od mesa peradi, kao dodatni izvor proteina, vrlo visoke kvalitete i savršeno probavljiv, ali sudeći prema niskoj poziciji nije toliko. Daleko deveto mjesto je riblji obrok - hranjivi proizvod koji također čini mali plus u ukupnom udjelu životinjskih bjelančevina.

Također je neugodno da nije posebno naznačeno, koje je određeno peradsko meso bilo korišteno? Pileći? Patke?

Takva formulacija također može značiti da se konzumira ne samo meso, već i koža, bez kostiju, glava, pera, šapa i organa.

Iste sumnje u vezi s riječima "fishmeal", nije poznato kakve vrste riba su u pitanju.

Međutim, proizvođač uvjerava da Boschova suhi pas hrana sadrži najmanje 38,6% životinjskih proteina.

ugljikohidrati

U novoj verziji sastava hrane za pse Bosch ugljikohidrati sastoje se od pšenice, ječma, kukuruza, kao i mali udio riže. U prethodnoj verziji prehrane vidimo i pšenicu, pšenično brašno i mekinje iz pšenice, kao i pisoar (što je u biti jedna od sorti pšenice) i ječam i kukuruz.

U stvari, proizvođač je zamijenio značajan udio pšenice s proso, što je znatno poboljšalo sastav hrane.

 • Millet se bolje apsorbira, također je bogat kalijem koji štiti tijelo od bolesti kardiovaskularnog sustava.
 • Ječam je dobar izvor ugljikohidrata i sadrži vitamin B.
 • Kukuruz nije vrlo vrijedna komponenta, prema kriteriju nutritivne vrijednosti, ona je inferiorna od prva dva sastojka. Često se dodaje kako bi se smanjio trošak proizvoda.
 • Riža pomaže ojačati stolicu životinja, lako je naučiti i ima najnižu alergeničnost žitarica.

Sastav psa hrane Bosch uključuje životinjsku mast, koja zauzima deseto mjesto, kao i riblje ulje (nalazi se na broj 13). Nema točnog naznaka podrijetla životinjske masti. Stoga je moguće sumnjati u lošu kvalitetu ovog sastojka.

Riblje ulje je odličan sastojak, bogat omega kiselina. Njegovu korist za zdravlje kućnog ljubimca teško je precijeniti - služi kao prevencija brojnih bolesti.

Zanimljive stvari

Lijepo je vidjeti između sastojaka i vrlo neobično, ali korisno za pse: ekstrakt dagnji, grašak, pulpa, sušena cikorija. Količina vitamina i mineralnih dodataka zaslužuje odobrenje.

Prednosti hrane

 • Dobar pokazatelj udjela životinjskih bjelančevina je 65% ukupnog proteina;
 • Poboljšana receptura, isključena pšenica;
 • Postoje aditivi za zglobove, kaput, potporu probavu;
 • Niska cijena;

Nedostatak hrane

 • Nesigurnost u podrijetlu sastojaka kao što su "peradsko meso" i "životinjska mast", sumnja u njihovu kvalitetu;
 • Ukupna količina žitarica donekle je precijenjena;
 • Nema dovoljno vlakana.

Recenzije feeda

Zanimljivo je znati što ljudi misle o ovoj marki koji su hranili ili pokušali hraniti svoje kućne ljubimce ovim dijetama. Slijedi kratki pritisak koji smo napravili nakon praćenja pregleda suhe hrane Boscha za pse na internetu:

Recenzije potrošača

 • U početku, kućni ljubimac je pojeo skuplje hrane, ali nakon smanjenja obiteljskog proračuna, odabrali su jeftinu ali prihvatljivu u sastavu prehrane. Probirala je Bosch pasnu hranu - jeftina, njemačka kvaliteta, normalni sastojci. Nakon promjene hrane, kućni ljubimac je također vedar i vedar, nema posebnih pritužbi.
 • U kućnim ljubimcima mini pasmina (Pekineški, Spitz) ponekad se pojavljuju alergije na kožu ili kidanje hrane. Navedite da postoji hrana za pse malih pasmina Bosch Mini s janjetinom i rižom, što značajno smanjuje mogućnost netolerancije hrane.

Mnogo je povratnih informacija o problemima s gastrointestinalnim traktom nakon prijelaza na Bosch pasu.

Evo samo nekoliko primjera, najlošije od njih:

Pregled Boscheva hrane (Bosch) za pse ostavlja se na forumima za kućne ljubimce i profesionalnim uzgajivačima. Nakon čitanja nekoliko desetaka mišljenja, istaknuli smo glavne aspekte:

 • Vrlo je teško odabrati alergiju hrane za pse, ali nakon Boscha alergija je nestala kao ruka, a nekoliko godina nije bilo problema.
 • Svi psi u uzgajivačnici jedu samo hranu ove marke, pa čak i finicky pasmine koji jednostavno ignoriraju dijete poznatih marki. Istodobno, kućni ljubimci aktivno sudjeluju na izložbama, imaju lijepe prekrasne vune i osvajaju nagrade. Štenci ga jedu za oba obraza, dobro rastu i razvijaju se.

Mišljenje veterinara

O Boschovoj hrani za pse, a tu su i recenzije veterinara, koje smo proučavali i, sumirajući, pokazalo se sljedeće:

 • Cijela linija hrane ove marke zaslužuje pohvale. Pogodno za hranjenje apsolutno zdravih pasa i onih koji su imali bolest. Rijetko, ali još uvijek postoje slučajevi (1 od 50), kada se kućni ljubimac ne uklapa u hranu, to su individualne osobine kućnog ljubimca.
 • U super premium kategoriji, ovaj proizvod nije najprikladniji, ali za mnoge životinje to je sjajno: imaju stabilnu težinu, izvrsne stolice i normalan apetit.
 • Ako je osoba koja je kupila Bosch hranu za pse, zbunjena je cijenom (sumnjivo niska), a muče mu sumnja - morate pokazati kućnog ljubimca veterinaru i testirati ga. Ovo je najbolji način da provjerite je li takva prehrana pogodna za svog ljubimca.

Napominjemo da su sve recenzije Boscheve suhe pasne hrane vezane za staru liniju, a očekivana je promjena.

Sve o hrani za odrasle pse i štence "Bosch" (Bosch)

Pravilna prehrana - jamstvo dobrog zdravlja i dugog životnog vijeka. Dijeta svake životinje treba popuniti s puno esencijalnih vitamina i minerala. Ako želite da vaš pas dobije sve potrebne tvari zajedno s hranom, da bude stalno aktivan i zabavan, kupite joj super-premium hranu njemačke tvrtke Bosch. U ovom ćemo članku govoriti o suhoj hrani za pse "Bosch", kao i njegovu sastav, prednosti i nedostatke.

Kratak opis i proizvođač

Svaki vlasnik želi vidjeti svog psa zdravo, dobro razvijen u smislu mišića i aktivnih. Kako bi takva želja postala stvarnost, ljubimac mora biti pravilno hranjen. Ponešto je teško pripremiti jela na svoj dnevni list, osobito s obzirom da moderna osoba provodi veći dio svog vremena u uredu.

O normalnoj hrani, bogatoj svim potrebnim vitaminima, makro i mikronutrijentima, brinuo se za njemačku tvrtku Bosch, koja je jedan od lidera na globalnom tržištu pasnih hrane. Proizvodi Nijemaca odavno su cijenjeni u Rusiji, Ukrajini, Bjelorusiji i ostalim zemljama ZND-a.

U riječima "njemačka kvaliteta" svaki građanin naše zemlje vidi nešto prekrasno i pouzdano. A ovo je istinska istina, jer su mnoge njemačke tvrtke poznate diljem svijeta zbog visoke kvalitete svojih proizvoda. Tvrtka Bosch razvija hranu za štence, odrasle pse, psi malih i velikih pasmina, kao i za pse koji imaju problema s probavom i gastrointestinalnim funkcijama.

Glavna svrha proizvodnje takvih proizvoda je visoka kontrola kvalitete, uporaba samo ekološki prihvatljivih i prirodnih sastojaka. Važno je napomenuti da hrane njemačke tvrtke ne sadrže kemijske konzervanse i boje, dodatke soje i jeftini zaslađivači okusa. Proizvodi tvrtke Bosch imaju sve potvrde visoke komercijalne kvalitete, čak su prikladne za ljudsku potrošnju.

Analiza sastava

Bosch proizvodi visoko cijenjeni širom svijeta, jer su super premium hrana. Klasa hrane za sebe govori. Takvi proizvodi su potpuno slobodni od svih umjetnih i štetnih dodataka hrani, ali su bogati proteinima životinja, vitaminima i mineralima. Kao što znate, psi su grabežljivci pa im je potrebna dnevna konzumacija mesa.

Na proizvođaču ambalaže navodi se da je ukupna razina prirodnog mesa u hrani 20%. To su relativno veliki brojevi u odnosu na domaću hranu, u kojem se jedva desetina prirodnog životinjskog mesa teško može naći. No, neki potrošači i dalje ostavljaju negativne recenzije, ističući da, primjerice, tvrtka Hills obogaćuje svoje proizvode prirodnim mesom za 35%. Ovo je pojedinačna stvar, a svatko je stručnjak za pseće hrane.

Bosch proizvodi sadrže oko 24% prirodnih životinjskih bjelančevina, kao i oko 26% proteina koje psa mora redovito primati s hranom kako bi održao svoj normalni životni ciklus. Također je važno napomenuti da se laneno ulje, glavni izvor biljnih polinezasićenih masnih kiselina (VLS), nalazi u proizvodima njemačke tvrtke.

Raznolikost vladara

Bosch hrani također su poznati po svojoj raznolikosti i velikom izboru. Proizvođač je osigurao da vlasnik pasa apsolutno bilo koje pasmine može odabrati pravi proizvod. Osim toga, linija predstavlja posebnu prehranu.

Za štence

U ovoj liniji možete pokupiti hranu za štence koje su dosegle mjesec dana. Osim toga, postoji izbor ovisno o veličini pasmine:

 • Štene - namijenjene najmanjim psima koji još nisu stigli do četiri mjeseca.
 • Mini Junior - ukusna hrana za male pasmine vaših baleenskih drugova. Uglavnom namijenjen za zatvorene i ručne pasmine pasa.
 • Medium Junior - ukusni proizvodi za štence od srednje veličine. Na policama trgovine postoje dvije varijacije: okus riže i janjetine.
 • Maxi Junior - za velike pasmine pasa koji su već okončani mjesec dana. Pogodan za pastirski pas, Dirhaunda, argentinski mastif i ostali.

Za odrasle pse

U ovoj liniji postoje i podjele na dob i veličinu kućnog ljubimca. Sve četiri hrane za kućne ljubimce su hipoalergijska i ne uzrokuju štetne reakcije kod pasa.

 • Bosch Adult - hrana za prosječne pse koji vode umjereno aktivan način života. Možete odabrati proizvode koji će imati koristi od vune ili probavnog trakta. Postoji i varijanta hrane s povećanom količinom proteina.
 • Bosch Mini Adult - proizvodi za kućne ljubimce, čija se težina kreće od 5 do 15 kg. Na policama trgovina nalaze se dva okusa: janjetina i riža, perad i proso.
 • Adult Maxi - proizvodi za hranu za velike pasmine pasa. Sadrži povećanu količinu vitamina i minerala. Ova hrana je u stanju aktivno ojačati koštanu i hrskavicu tkiva.
 • Adult Menue - proizvod sadrži 12 različitih biljnih dodataka koji ojačavaju imunološki sustav životinje i poboljšavaju funkcije gastrointestinalnog trakta. U nekim kućnim ljubimcima, takva hrana može uzrokovati alergijske reakcije, stoga je bolje da se posavjetujte s veterinarom prije kupnje.
 • Posebno svjetlo je izvrstan izbor za pse s bubrezima. Proizvod sadrži minimalnu količinu minerala i životinjskih bjelančevina.
 • Osjetljivo - dizajnirano posebno za životinje čije tijelo je posebno osjetljivo na različite vrste hrane. Pomaže u brzim uvjetima da se nosi s probavnim problemima.
 • Reprodukcija - posebno razvijena hrana za trudne pse. Također bi trebalo biti dano tijekom dojenja, kada tijelo majke za njegu treba zdrave minerale.
 • Viša hrana za pse srednje i velike pasmine. Pomaže eliminirati nedostatak svih bitnih vitamina i minerala. Održava zdravlje životinje na optimalnoj razini do velike dobi.
 • Senior Mini - opće karakteristike potpuno se podudaraju s gore opisanim proizvodima. Međutim, Mini serija namijenjena je starijim psima malih pasmina.

Dijetalna hrana

Tvrtka "Bosch" poznata je po svojim prehrambenim proizvodima za pse. U ovom retku postoje četiri vrste feeda:

 • Bosch Light je hrana dizajnirana za odrasle pse koji imaju prekomjernu težinu.
 • Mini Light - prehrambeni proizvodi za pse malih pasmina.
 • Bosch Active - hrana za najaktivnije kućne ljubimce. Ova hrana je obogaćena prirodnim životinjskim mastima koje svaki pas treba.
 • Bosch Extra Energy je visoko kalorična hrana namijenjena za trčanje i lovačke pse.

Savjeti za hranjenje

Prije svega, trebate odabrati optimalni feed za vašeg ljubimca. Pažljivo proučite čitav niz Bosch proizvoda i odaberite feed koji će odgovarati dobi i težini vašeg ljubimca. Treba uzeti u obzir i njegovo zdravstveno stanje, posebno ako postoji predispozicija za alergijske reakcije i probleme s gastrointestinalnim traktom. Ako sami teško mogu napraviti izbor, potražite pomoć stručnjaka.

Prije kupnje proizvoda, trebali biste također proučiti mišljenja kupaca, bilo bi lijepo konzultirati se s veterinarom. Dajte hranu vašeg psa strogo prema standardima koji su navedeni na svakoj liniji za pakiranje. Svaka vrsta proizvoda ima neke razlike u kalorijama. Također ne zaboravite da mlade pse treba dati više kaloričnu hranu, bogatu vitaminima, makro i mikronutrijentima.

Prednosti i nedostaci Boschevih proizvoda

Kao i svaka druga vrsta hrane, Bosch ima svoje pozitivne i negativne kvalitete.

Stvarčice

Među prednostima njemačkih proizvoda su sljedeće:

 • Koristi se samo pravi meso, čiji je izvor dokumentiran.
 • Zbog velike popularnosti tvrtke, njegovi su proizvodi predstavljeni na policama mnogih trgovina i supermarketa.
 • Svaki proizvod iz linije sadrži veliki broj bitnih makro, mikronutrijenata i vitamina.
 • Prihvatljiva i pristupačna politika cijena tvrtke za proizvode.
 • Prirodni i ekološki prihvatljivi sastojci, osim toga, proizvodi se proizvode bez umjetnih dodataka hrani.

kontra

Među nedostatcima proizvoda treba istaknuti sljedeće stavke:

 • Ukupna količina prirodnog mesa nije tako velika u usporedbi s drugim stranim kolegama.
 • Neke vrste hrane za životinje imaju puno više žitarica u njihovom sastavu, osobito rižu i proso, a ne mesu.

Sada znate sve o proizvodima njemačke tvrtke Bosch. Samo trebate napraviti pravi izbor iz dostupne linije, a vaš će ljubimac uvijek biti zdravi, aktivni i veseli.

Moj stražar

Pas Blog - Moj Watchdog

Recenzije o feedu Bosch (Bosch) za pse

Da biste osigurali aktivnost vašeg psa, dobro raspoloženje i dobro zdravlje, važno je odabrati pravilnu prehranu. Bosch suhi pas hrana odnosi se na vrhunsku hranu koja koristi samo prirodne sastojke. Zbog korištenja najnovijih proizvodnih tehnologija, prijelaz međunarodne verifikacije, većina veterinara preporučuje kupnju takve hrane za vašeg kućnog ljubimca.

Vrste psa hrane Bosch (Bosch)

Boschova hrana za pse proizvodi Njemačka, tako da su glavni sastojci također iz ove zemlje. Samo se meso i neke od obroka uvoze iz Austrije i Novog Zelanda. Za pse postoji nekoliko vrsta hrane:

 • suhe hrane od 1, 3 i 15 kg;
 • mokro konzervirano 400 g

Zatim, hrana se podijeli na vladare pasmine (male, srednje i velike) i prema svojstvima životinje.

Najpopularniji su primjeri:

 • Bosh Senor - prehrana za starije pse;
 • Bosch Reproduction - dijeta za njegu i trudne kuje;
 • Bosh Pappi - štene za štence;
 • Bosh Active je pogodan za aktivne životinje;
 • Bosch Extra Energy - za pse s velikim fizičkim naporom.

Važno je da je seriju Life Protection prikladna za sve pse, jer hrana pripada bez žita, brzo se apsorbira, ne uzrokuje alergije i čini kućnog ljubimca aktivnijima.

Sastav prehrane Bosch je prilično raznolik, ali gotovo svugdje postoje takvi proizvodi:

 • prirodno meso najmanje 25%;
 • javor ili ječam;
 • kukuruza;
 • brašno od mesa;
 • riže;
 • povrće;
 • vitamini;
 • biljnih ekstrakata.

Zapamtite da za normalni razvoj štene, meso treba biti barem 20%, ali u redu za više kućnih ljubimaca, ovaj pokazatelj je više - 25-30%.

Prednosti Boscheva hrane

Glavne prednosti Boscheva pasna hrana su:

 • veliki postotak proteina i proteina - od 60%;
 • gotovo potpuni odsutnost žitarica, kukuruza;
 • prisutnost prehrambenih dodataka, vitamina;
 • prosječna cijena;
 • nema okusa.

Vidi također:

Nedostaci Boscheva hrane

Nedostaci suhe hrane Bosch za pse gotovo da nisu, ali uključuju:

 • udio brašna od mesa ili od obroka nije uvijek naznačen;
 • ukupan broj žitarica iznad normalne stope;
 • ne previše vlakana, što može loše utjecati na razvoj štene.

Važno je da se u prehranu dodaju neobični ali korisni sastojci poput dagnje, repe, cikorije, omega-kiseline i minerala.

Kakvu hranu odabrati svog ljubimca?

Proizvođač je razvio konzervirane i suhe krokete za sve uzraste životinja kako bi riješio probleme poput osjetljive probave ili rehabilitacije nakon kastracije. Ali glavna podjela je pasmina. Budući da veliki psi trebaju više ugljikohidrata i proteina, a minijaturne pasmine zahtijevaju bjelančevine, vlakna i masne kiseline.

Odrasli psi

Hrana Bosch za odrasle pse razvijaju se uzimajući u obzir dob, veličinu i aktivnost životinje. Postoji i nekoliko mogućnosti za hipoalergensku hranu. I takve linije su najpopularnije:

 • Bosch Mini Edalt koji je prikladan za pse do 15 kg i do sedam godina života. Postoji nekoliko ukusa, pogodniji za male stijene s visokom pokretljivošću;
 • Bosh Edalt je namijenjen srednjim psima, do sedam godina, koji sadrže puno proteina i vlakana;
 • Edalt Maxi je namijenjen velikim pasminama, sadrži mnogo vitamina i minerala, tako da se mišići i kosti potpuno razviju;
 • Edalt Menu je bogat dodatkom vitamina, ljekovitim biljem. No, nećemo svi osušiti zbog neobičnog okusa i učinaka na probavu;
 • Osjetljiva je stvorena za pse s osjetljivom probavom i alergijama;
 • Posebna svjetlost sadrži minimalne proteine, maksimalne minerale, poboljšava funkciju bubrega;
 • Reprodukcija je stvorena za žene za njegu, poboljšava laktaciju, bogata vitaminima;
 • Senor - hrana za starije životinje, ima uravnoteženu kompoziciju, dobro se apsorbira i podupire energiju.

Važno je da u Boschu konzervirane i suhe krokete nedostaju kemikalije, ostali dijelovi od hrskavice, kostiju i kože.

Za štence

Hrana za štenad može se dati od jednog mjeseca života, cijela linija se zove "Junior", ali sastav je drugačiji:

 • Pappy za štence do četiri mjeseca;
 • Mini Junior je stvoren za štence malih i ukrasnih pasmina. Recenzije veterinarima o ovoj seriji, uglavnom pozitivne;
 • Junior Medium - hrana za mlade pasa srednje pasmine, može se dati za alergije i probavne smetnje;
 • Junior Maxi podržava energiju, omogućuje štenadima velikih pasmina da se normalno razvijaju.

Dijetornu i zdravu hranu

Dijetna i zdravstvena hrana uključuje četiri vrste proizvoda, ali se može koristiti samo prema režiji liječnika:

 • Mini Light - hrana za male pasmine, koja se koristi za kontrolu težine, sprječava pretilost;
 • Bosch Light je namijenjen velikim psima s pretilošću;
 • Bosch Asset normalizira rad crijeva, ima hipoalergenski i uravnotežen sastav;
 • Bosch Extra Energy prikladan je samo za vrlo aktivne kućne ljubimce, lovačke i stražarske pse.

Malo ljudi zna, ali i Bosch ima liniju za rasadnike i s potpuno prirodnim sastavom, gdje se koriste samo povrće i voće.

Recenzije o feedu Bosch (Bosch) za pse

Gleb: Već godinama koristimo Bosch proizvode, i do sada nismo primijetili ništa loše. Što se tiče super premium hrane, razumnu cijenu, osim toga, postoji hrana u svim trgovinama. Imamo japanski hin, hranimo medij. Alergije, gubitak kose i druge bolesti do sada nisu ozlijeđene. Usporedbe sa sličnim feedovima, idealne.

Tanya: Već ste pokušali podrijetlo, eakubu i drugi. Svaka hrana je dobra na svoj način, ali naš Tom voli ovu. Posebno zakačen da je kompozicija potpuno prirodna, veliki postotak mesa, tu su ljekovito bilje i povrće. S obzirom da svi proizvodi iz Njemačke i Austrije - to je vrlo privlačan. Cijena je malo visoka, ali zbog očeva nema šale.

Dasha: Kad se Chihuahua štene prvi put pojavio, odmah su ga kupili Bosch Pappi. Od tada su se prebacili na Edalt mini. Sviđa nam se činjenica da pas ima krokete sa zadovoljstvom, nema bolesti (i nadamo se da neće biti), cijena je relativno mala. A u analogijama nema tako bogate i raznolike kompozicije.

Trošak

Cijena hrane Bosch (Bosch) ne ovisi o sastavu, već o opcijama pakiranja:

 • za 1 kg će morati platiti 300 rubalja u Moskvi (150 UAH u Kijevu);
 • za 3 kg - 1300 rubalja (650 UAH);
 • za 15 kg - 4000 rubalja (2000 UAH).
Kupiti

Kompletna prehrana za vašeg psa - Boschova hrana

Zdrava ishrana je osnova svakog sretnog života. I životinje u ovom - bez izuzetka. Da bi se aktivno kretao i razvio, ljubimac treba pojesti uravnotežene i pravilno odabrane hrane visoke klase. Danas gledamo na Bosch super premium pseće hrane.

Opis feeda Boscha

Suhi feedovi njemačkog proizvođača Bosch Tiernahrung su super premium feedovi. To znači da bi trebalo sadržavati samo visoko kvalitetne komponente. Osim prirodnog mesa, može sadržavati žitarice, vitamine i prehrambene dodatke.
Bosch je zastupljen u nekoliko proizvodnih linija: od štene hrane do prehrane za velike pasmine. Ambalaža za hranu također je drugačija. Ispod su paketi opcija s približnim troškovima.

 • Bosch suha hrana 1 kg - 600 rubalja.
 • Bosch suha hrana 3 kg - 1500 rubalja.
 • Bosch suha hrana 15 kg - 6500 rubalja

Zatim ćemo više razgovarati o sastavu proizvoda.

Analiza sastava

Proizvodi Bosch Tiernahrung proizvedeni su u Njemačkoj, što može reći kupcu o usklađenosti sa svim tehničkim zahtjevima i visokokvalitetnom hranom. Vrlo klasa ovog proizvoda podrazumijeva odsutnost boja i pojačivača okusa u svom sastavu, što je također vrlo važno. Međutim, daleko važniji pokazatelj kvalitete hrane jest sadržaj mesa. To ne čudi: pas, kao i svaki grabežljivac, treba konzumirati dovoljno proteina da bi održao normalnu funkciju tijela.

S videozapisa "Bosch Production" saznat ćete mnogo zanimljivih stvari o ovoj marki.

Iz sastava Boscha vidimo da postotak sadržaja prirodnog mesa kreće od 20%. Ovo nije vrlo visok pokazatelj sadržaja tvari u hrani ove klase. Za usporedbu, iste brežuljke sadrže do 35% mesa. Mnogi negativni recenzije proizvoda temelje se upravo na ovom problemu. Postotak proteina također je nizak - oko 24%, a udio proteina je - 26%.

Od korisnih aditiva ovdje se može primijetiti flaxseed, koji sadrži korisne kiseline za vunu. Osim toga, hrana sadrži dobar sastav vitamina potrebnih za održavanje zdravlja oba štence i odraslih pasa.

asortiman

Bosch uključuje prilično širok raspon hrane, što se očituje u pregledima. Proizvođači uzimaju u obzir dob i veličinu psa, kao i prehrambene potrebe.

Linija za odrasle pse

Ova grana suhe hrane Bosch je podijeljena u nekoliko smjerova: starost, veličina pasa. Važno je napomenuti da prisutnost hipoalergenskih proizvoda ovdje bilježi u velikom broju dobrih pregleda. U pravilu, hrana sadrži janjetinu i rižu. Razmotrite proizvode zasebno.

Hrana za pse od 1 do 7 godina

 • Bosch MINI ADULT. Dizajniran za hranjenje životinja do 15 kg. Usredotočuje se na potrošnju energije malih pasmina pasa. Nalazi se u dva okusa: janjetina i riže (za kućne ljubimce s probavnim karakteristikama); ptica i proso (smanjeni udio alergena).
 • Bosch ADULT - suho hranjenje za prosječne pasmine ili za životinje s prosječnim udjelom aktivnosti. Nalazi se u tri kategorije okusa: janjetina i riže (osjetljivi probavni sustav); perad i piće (visoko bjelančevine); ribe i krumpira (za zdravlje kože i kaputa).
 • ADULT Maxi - hrana namijenjena velikim pasminama. Sadrži povećani postotak dodataka i vitamina s ciljem održavanja strukture kostiju tijela.
 • ADULT izbornik. Proizvod za hranjenje pasa s medijem i povećanom aktivnošću. Sadrži 12 bilja i biljke, čija upotreba omogućuje prilagodbu probavljanju životinje. Specifični sastav proizvoda može izazvati netoleranciju hrane, što naravno utječe i na recenzije.
 • Osjetljiva. Ovo je poseban proizvod koji konzumira životinje s preosjetljivosti i probavnim problemima.
 • SPECIJALNA SVJETLA je suha pasna hrana s niskim sadržajem proteina i minerala. Ova kompozicija pomaže regulirati opterećenje bubrega životinje.
 • REPRODUKCIJA - Prehrana za trudnice i dojilje. Značajka je pozitivan učinak na tijelo kuge i formiranje štenci.

Hrana za životinje od 7 godina

 • MINI SENIOR - suha hrana za starije kućne ljubimce malih pasmina. Omogućuje vam održavanje zdravlja kućnog ljubimca zbog visokog udjela vitamina i kiselina u hrani.
 • SENIOR - analogni prethodnom feedu, ali za standardne pasmine. Uravnoteženi sastav i visoka kvaliteta proizvoda odražavaju se u dobrim pregledima.

Štene linija

Feedovi u ovoj seriji namijenjeni su psima od jednog mjeseca. Ovdje se poštuje razdvajanje po veličini stijena. Moć ove linije je standardna oznaka - Junior.

 • PUPPY - suha hrana za najmanju (štenad do 4 mjeseca).
 • MINI JUNIOR - hrana za štence, koja se može pripisati mini-pasmini. Na internetu možete naći veliki broj različitih recenzija o ovom proizvodu.
 • JUNIOR MEDIUM - ova hrana oduševit će juniore srednjih pasmina. Sastajanje s okusom janjetine i riže, razvijeno je za štence s osjetljivim trbuhom.
 • JUNIOR MAXI - hrana za štence velikih pasmina. Ako odlučite započeti "junior-lyutovolka", onda je ova suha hrana posebno za vas.

Dijetarni vladar

Jedinstvena grana prehrambene hrane uključuje 4 vrste proizvoda i dobiva ogromnu količinu pozitivnih povratnih informacija.

 • MINI LIGHT - suha hrana nisko kalorija za pse malih pasmina.
 • Bosch LIGHT - hrana za odrasle pse sklone pretilosti.
 • Bosch ACTIVE - proizvod s visokim udjelom masti pomoći će održati zdravlje čak i najaktivnijeg psa.
 • Bosch EXTRA ENERGY. Ova grana proizvodnje je namijenjena sportskim i lovnim pasminama, jer je energetska vrijednost hrane vrlo visoka.

Tu je i linija za rasadnike - više ambalaže i po posebnoj cijeni.

Prednosti i nedostaci

Možda je glavna prednost Boschove linije za punjenje dobra ravnoteža između cijene i kvalitete. Zahvaljujući ovom pokazatelju, dobivaju mnogo dobrih recenzija. Uz relativno nisku cijenu ovog proizvoda, kvaliteta praktički nije niža od ostalih članova klase. Prisutnost svježeg mesa i vitamina u sastavu hrane također ga stavlja na razinu iznad prehrane koja sadrži žvale. Također je važno da je tvrtka za proizvodnju hrane Bosch široko rasprostranjena, što znači da vlasnik neće imati problema s pronalaženjem hrane za svog kućnog ljubimca.

Značajni nedostaci proizvoda uključuju nizak sadržaj bjelančevina i udio visoko kvalitetnog mesnog proizvoda. Za ovu kategoriju hrane, a mi govorimo o super premium klasi, to je ozbiljan nedostatak. To je često istaknuto u svojim pregledima vlasnika pasa koji pokušavaju hraniti na temelju tog feeda.

Preporuke za hranjenje

Prije svega, vlasnik mora ispravno pokupiti svoje ljubimce prikladnu hranu. Za to morate uzeti u obzir dob, veličinu i fizičko stanje psa. Dakle, nije potrebno hraniti maltešku hranu za velike pasmine. Pokušajte promatrati dobnu gradaciju prehrane. Ako vam je teško odrediti što vaš pas treba, kontaktirajte svog veterinara za pomoć.

Prilikom odabira hrane vlasnik također mora razmotriti povratne informacije o vrsti hrane koju im se sviđa. Osobe s alergijama na hranu mogu se hraniti visokim sadržajem janjetine.
Nemojte zloupotrijebiti veličinu dijelova životinje. Svaki paket hrane označava masu proizvoda kojeg bi trebao konzumirati. Imajte na umu da se ta brojka može razlikovati u nekoliko vrsta feedova.

Ne zaboravite također da štenci trebaju više kalorične hranjenja od starijih osoba. Tijelo štene još nije formirano i treba više vitamina i elemenata u tragovima. Zato slijedite preporuke za hranjenje štene posebno je pažljiva.

Video "Bosch - hrana za pse"

U ovom ćete videozapisu saznati koji su kućni ljubimci jeli s Boschevom hranom.