Acana pas hrana: recenzije, sastav, cijena

Svježe meso piletina bez kosti (svježe bez kostiju piletina / Svježe pileće meso) - je čista, ne sadrži kosti, ne podliježe razgradnji sirovih mesa i kože trupova zaklanih kokoši (bez perja, glava, noge i iznutrice). U proizvodnji dobivenom bez toplinske obrade, nije zamrznuta niti obrađena s konzervansima.

Dehidrirani piletinski meso (pileći obrok) je suhi proizvod izrađen od sirovih polovica polovica ili njihovih dijelova (bez pera, glava, nogu i unutrašnjosti). Druga imena su dehidrirani / dehidrirani piletina. Ovo je dobar izvor životinjskih bjelančevina, pod uvjetom da su najkvalitetnije sirovine.

Meso (Turska suha) je suhi proizvod sirovog mesa i kože zaklanih purana (s kostima ili bez kostiju, ali bez pera, glava, nogu i unutrašnjosti). Sinonimi - "dehidrirani" ili "dehidrirani" purici.

Zeleni grašak (zelena grašak) - podvrsta mahunarki. To je dobar izvor željeza, vitamina A, C i K, kao i kalij, magnezij, fosfor, cink i selen. Osim toga, sadrži antioksidante-flavonoide (cetesin i epicatechin), karotenoid, lutein i polifenole.

Fresh Whole Arrowtooth Flounder je čista, svježa, razgrađujuća krma koja nikada nije bila zamrznuta i ne sadrži konzervanse. Manje obrađeni i stoga vrijedniji sastojak od sušenog krmača. Budući da riba ulazi u proizvodnju sirovog i već je pripremljena kao dio mase hrane, zadržava više hranjivih tvari.

Alfalfa (biljka lucerka) - biljka stočne hrane, u krmnoj smjesi za pse i mačke, služi kao jeftin izvor biljnih proteina i celuloze. Sadrži također kalcij, kalij, beta-karotin, vitamin K i vitamin B, kao i ostale mikro i makro elemente.

Zrnati grah (grah grah) - mahunarke, mlade grudice koje se mogu koristiti s ljuskom. Grah - priznati izvor biljnih bjelančevina, kao i brojne korisne tvari. Međutim, to je mnogo jeftinije od proizvoda životinjskog bjelančevina, dakle, u sastavu hrane (ako je među prvih pet komponenti) često zamjenjuje sastojke koji su vrijedniji za pse i mačke: meso, ribu i perad. Međutim, osnova prehrane mesojeda bi trebala biti visokokvalitetni izvor životinjskih bjelančevina.

Grašak celuloze (Pea Fiber) - prirodno povrće dijetalna vlakna, dobivena iz ljuske graška. Sadrži puno ugljikohidrata i vrlo malo povrća. Vjeruje se da graška vlakana uzrokuje manje plinova od ostalih vrsta vlakana. U velikim količinama, ovaj sastojak u ishrani mesojeda je nepoželjan, ali u malim dozama može pridonijeti regulaciji gastrointestinalnog trakta.

Smeđe alge (Brown Kelp / Kelp) - na prvom mjestu, to je fucus, predstavnik roda smeđe alge. Zbog osobitosti njezina izgleda, to se naziva i "morska grožđa" i "morska hrasta". U pravilu, u suhoj hrani za pse i mačke ove komponente malo, i koliko je učinkovit njegov utjecaj na organizam životinja ostaje u pitanju.

Butternut squash (Squash, Butternut Squash), također poznat kao Butternat tikva, je narančasto, lijepo, slatko povrće koje ima oblik kruške i vrhunski je okus svim biljkama obitelji bundeva.

Svježi parsnips (svježi cijeli pastrmci) ili peruanski mrkvi pripadaju obitelji celera. Ima debeli, mirisni korijen koji ima malo slatko poput mrkve. Ova biljka je izvor vlakana, ugljikohidrata i proteina povrća. Ima ih i vitamine s mineralima. Pasternak je rijedak sastojak hrane, obično ima vrlo malo toga.

Svježi kale je zeleno povrće koje pripada istoj Cruciferous obitelji kao što su brokula, cvjetača i redoviti bijeli kupus. Boja listova ovog kupusa može varirati od svijetlo crvene ili ružičaste do tamno zelene. Kale je bogat izvor vitamina A, K, C, karotenoida, flavonoida, vlakana, u velikoj mjeri sačuvanim korištenjem svježih sirovina.

Svježi špinat (svježi špinat, svježi špinat zelenih) dodaje se u hranu svježom, bez prethodne obrade. U prehrani pasa i mačaka ovo osigurava najbolje očuvanje hranjivih tvari i svojstava prirodnog špinata.

Svježe senf lišće (svježe Senf Zeleni) - rijetko jedu zeleno bilje obitelji Brassica, sadrži još više vitamina A, karoten, vitamin K i flavonoida, antioksidansa od neke više nam poznate voća i povrća. Najvjerojatnije, u suhoj hrani ove komponente je vrlo mala, i koliko stvarno može pozitivno utjecati na zdravlje pasa i mačaka, ostaje samo pogoditi.

Svježe repa (svježa repa) - lišće zeljasta biljka kupus obitelji (krstašica), u skladu s drugom klasifikacijom - križonosan (Cruciferae). Pored brojnih vitamina i minerala, "rep" korijenskog usjeva sadrži mnogo vlakana, koja potiče probavu i daje osjećaj sitosti. To se obično koristi kod proizvođača hrane za dodavanje repa u hranu za životinje.

Ime "Fresh Carrots" (Svježe mrkve) znači, prema proizvođaču, da povrće nije bilo zamrznuto ili očuvano prije kuhanja.

Svježi krušni kruškovi (svježi Bartlett kruške) razlikuju se od sastojaka "svježih krušaka" jer u ovom slučaju zasigurno znamo kakvo se kruške koriste za pripremu hrane. Kruške Bartlett imaju gustu strukturu i vrlo sladak, sočan okus. Njihova boja varira od zelene do svijetlo žute i duboke crvene boje.

Sublimirajuća puretina jetre (zamrzavanjem sušene tikvice jetre) - liofilizirani jetreni puretina. manje obrađenom i stoga vrijednijim sastojkom od brašna od purana, što je dvaput (prvo tijekom sušenja, a zatim tijekom pripreme hrane) podvrgava se visokotemperaturnoj obradi.

Kurkuma (kurkuma) - kuhana, sušena i usitnjena korijena biljke Curcuma longa. Od davnina je korištena kao kulinarski začin, ali i kao lijek sa snažnim protuupalno i antiseptičkim spektrom djelovanja. Glavni aktivni sastojak kurkuma je kurkumin, pripisuje se širokom terapeutskom učinku.

Mlijeko čičak je ljekovito bilje obitelji Astrov, također nazvano mlijeko čičak. Svi dijelovi mlijeka čička su korisni, ali naročito njihova sjemena koja su dokazivana bez zaštitne i antioksidativne efekte. U nekim se stočnim hranama dodaju male količine u preventivne svrhe.

Čičak korijen (čičak korijen) je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima, ima nizak sadržaj kalorija sadrži mnogo neškrobne polisaharide poput inulina i Lappin-glukozida koji imaju blago laksativno djelovanje. Inulin je također prebiotik (hrana za korisnu crijevnu mikroflora) i pomaže u smanjenju razine šećera u krvi.

Lavanda (Lavanda) je poznata aromatična aromatična biljka koja doseže visinu od 60 do 70 cm. Svi dijelovi lavande i naročito njezini delikatni purpurni cvjetovi ugodno su mirisali zbog sadržaja eteričnih ulja, koji također imaju korisna svojstva. Glavni učinak lavande - sedativ, jer nije bez razloga da je dio mnogih biljnih lijekova protiv stresa kod pasa i mačaka. U suhim dozama za životinje, ova biljka se rijetko koristi.

Althaea Root je podzemni dio višegodišnjeg herbacejskog ljekovitog bilja Althaea officinalis. U medicini nanesite debeli, "zreli" korijen Althea, ne mlađi od dvije godine. Korijen Althea obuhvaća sluzavne tvari, koje opskrbljuju biljku s analgetičkim svojstvima. Ova ista "sluz" - vrijedan alat za probavni trakt. Zbog blage učinke Althaea officinalis, vjerojatnost upale i iritacije na sluznici probavnih organa je smanjena.

Ružičasti kukovi (ružičasti kukovi, ružičasti pupoljci) - plodovi divlje biljke obitelji Rose pod nazivom ružičasti kukovi (rođena Rose). Zapisničar za sadržaj vitamina C, izvor drugih vitamina i antioksidansa. U pravilu, ovaj sastojak se dodaje u hranu u malim količinama.

Enterococcus faecium (Enterokoki Fetium) je vrsta prijateljskih bakterija koja živi u crijevima mačaka i pasa. Prihvaćajući hranjive tvari od životinjskog tijela, enterokoki, tijekom svoje vitalne aktivnosti, sudjeluju u metaboličkim procesima u crijevu, pomažu probavu, asimiliraju vitamini itd. Osim toga, uspješno se bore za mjesto pod suncem s patogenim bakterijama, sprečavajući ih da koloniziraju crijeva. To je zbog toga da se koriste u hrani za kućne ljubimce.

Životinjski izvori proteina

U proizvodnji hrane Acana Heritage Puppy Junior je koristio čak pet sastojaka svježeg mesa:

  1. Svježe meso od piletine (16%);
  2. Svježi dio mesa (jetra, srce, bubrezi) - 6%;
  3. Svježa cjelovita jaja (4%);
  4. Svježa koko kokošinjac (4%);
  5. Svježa hrskavica pilića (2%).
  6. Svježe piletino meso bez kosti (16%) označeno je kao # 1 u sastavu - ovo je dobar pokazatelj.

Ukupno ima osam izvora životinjskih bjelančevina u hrani:

  1. Svježe meso od piletine (16%);
  2. Dehidrirani pileće meso (13%);
  3. dehidrirani puretinski meso (13%);
  4. Svježi dio mesa (jetra, srce, bubrezi) - 6%;
  5. Svježa cjelovita jaja (4%);
  6. Svježa koko kokošinjac (4%);
  7. Dehidrirano meso atlantske haringe (3%);
  8. Svježa hrskavica pilića (2%).

Trojica od njih - od svježeg mesa od piletine (16%), dehidriranog pilećeg mesa (13%) i dehidriranog puretina (13%) - nalaze se u prvih pet sastojaka. To znači da je sadržaj životinjskih bjelančevina u hrani općenito visok. Dobro je da proizvođač označava postotak svih sastojaka - izvora životinjskih bjelančevina u hrani.

Raznolikost životinjskih bjelančevina iz ptica, jaja i ribe, s jedne strane, pruža hranu s najopsežnijim skupom aminokiselina, as druge strane, može biti pomalo rizično s gledišta alergije (ako je životinja pokazala netoleranciju na određene vrste životinjskih bjelančevina).

Svježe pile hrskavice (2%) - 17-og mjesto u sastavu punjenja - izvora prirodnih građevnih dijelova zglobova (kolagen životinja proteina, kao što su glukozamin i kondroitin).

Također u sastavu ove prehrane je sublimirana piletina i puretina jetre: 29. i 30. mjesto na popisu. Budući da ih je vrlo malo u hrani - to su prirodne komponente proteina koje obogaćuju okus i miris hrane, nego punopravni izvori životinjskih bjelančevina.

Biljni izvori proteina

U krmivu nema žitarica, ovo je dobar pokazatelj. No, postoje šest različitih vrsta mahunarki (crvene leće, zelene grašak, sušena lucerna (2%), zelene leće, zeleni grah (2%), žute grašak).

Glodavci, koji su izvor proteina bjelančevina i ugljikohidrata, nisu uključeni u prirodnu prehranu mesojeda, pa stoga u velikim količinama, pa čak i više kao osnovi hrane, ne preporučuju se za njih.

U ovoj dijeti, samo dva od njihovih vrsta su uključeni u prvih pet sastojaka. Stoga je udio proteina i ugljikohidrata u prehrani u cjelini, mediju, i u usporedbi sa sadržajem životinjskih bjelančevina, uopće nije visok.

Treba napomenuti da iz naziva komponenata izvora biljnog proteina nije jasno stupanj prerade sirovina.

Izvori masnoće

Postoje dva glavna izvora životinjske masti u hrani: piletina masti (6%) i haringe ulje (3%) su visoko kvalitetni izvori energije i vrijedne Omega-3 i Omega-6 masne kiseline. Pa, to je označilo točan broj u hrani.

Preostali sastojci

U hrani ima 40 glavnih sastojaka, kao i samo 2 aditiva - cink i vitamin E (prirodni konzervansi). Ovo je dobar pokazatelj: zbog bogatog i raznolikog sastava, proizvođač uspijeva uravnotežiti sve minerale i vitamine u hrani bez dodavanja velikog broja dodatnih aditiva.

Može se pretpostaviti da je udio svakog od sastojaka, počevši od 6. i poslije, prilično mali. Mi ćemo se usredotočiti na one sastojke u prehrani koji su izvan prvih pet, ali zaslužuju najviše pozornosti.

celuloza

Acana Heritage Puppy dijeta Junior sadrži sljedeće vrste vlakana:

  1. Celuloza od grašaka (br. 16 na popisu sastojaka);
  2. Celuloza sadržana u smeđim algama (br. 18 na popisu sastojaka);
  3. Celuloza sadržana u voću i povrću.

Prve dvije vrste u malim količinama prilično su prihvatljive i korisne za crijeva pasa i mačaka. Osim toga, hrana ima bogatu i raznoliku biljnu i voćnu kompoziciju.

Sadrži: svježe bundeve, svježe Butternut squash, svježe parsnips, svježi kelj, svježi špinat, svježe senf lišće, repa, svježe mrkve, svježe jabuke sorte „Red Delicious”, svježa kruška sorte „Bartlett”.

Dobro je da se ove povrće i voće dodaju svježoj hrani, iako je vjerojatno da njihov udio u prehrani je mali. Svaki od tih sastojaka je vrlo hranjiv i zdrav, ali teško je reći koliko vrijednih vitamina, mikro i makronutrijenata pohranjuju, kao rezultat, u gotovim granulama suhe hrane.

Korisni sastojci

Smeđe alge - poboljšava probavu, imunitet, štitnjaču, kožu i kaput. Svježe cijele brusnice, svježe cijele borovnice - izvori antioksidansa i vitamina, te vrijednije od sušenih bobica.

Enterococcus faecium - probiotičke bakterije koje su dio normalne mikroflore probavnog trakta mačaka i pasa. Promicati zdravlje crijeva i normalizirati ravnotežu korisnih i štetnih crijevnih bakterija.

Ova dijeta, kao i ostali proizvodi ove marke, odlikuje se dodavanjem brojnih ljekovitih biljaka i začina. Među njima su: korijen cikorije, kurkuma, mlijeko čička, korijen čička, cvjetovi lavande, korijen Althea, rosehips.

Broj tih sastojaka u sastavu nije točno naveden, ali se može naći u podacima na web stranici proizvođača. Vjeruje se da oni imaju blagotvoran učinak na funkcioniranje unutarnjih organa, poboljšavaju probavu, a također potiču uklanjanje toksina iz tijela, potičući čišćenje jetre.

Vjerojatno je da ove komponente u navedenim količinama mogu doista imati pozitivan učinak na zdravlje životinje, a ne da se dodaju u hranu kako bi izgledale korisnije.

Opasni sastojci

Nema opasnih sastojaka u Acana Heritage Puppy hrani Junior u proučavanju sastava proizvoda kojeg nismo pronašli.

Prednosti hrane

U proizvodnji ove linije hrane Akana je korišteno čak 5 sastojaka svježeg mesa. Mjesta # 1, 2 i 3 uključivale su izvore proteina životinjskog porijekla (16%), dehidrirani pileće meso (13%) i dehidrirani meso purice (13%).

Osnova hrane u potpunosti zadovoljava prehrambene potrebe mesoždera. Sastav pokazuje postotak svih životinjskih sastojaka.

Ova dijeta ne sadrži žitarice. No u njemu se nalazi mnogo svježeg povrća i voća, kao i brojne korisne ljekovite biljke i samo jedan mineralni i jedan vitaminski dodatak (također je prirodni konzervans).

Štene Acane baštine Junior nije opskuran sastavni dio, koji se općenito opisuje, kao i sastojci opasni za zdravlje kućnih ljubimaca.

Nedostaje hrana

Ovaj feed sadrži različite mahunarke, od kojih su dvije dio pet najboljih sastojaka. Širok izbor izvora bjelančevina može biti pitanje brige o alergijama u hrani.

nalazi

Kao osnova hrane za štenad srednje pasmine Acana Heritage Puppy Junior koristi mješavinu jednog svježeg i dva obrađena (sušena) izvora životinjskog bjelančevina, kao i dvije peludne komponente bogate biljnim bjelančevinama.

Ova hrana odgovara ideji da osnova prehrane pasa i mačaka kao predatora treba biti maksimalni životinjski protein.

Psi srednje veličine možda neće biti moderni kao mali psi, ali sigurno ne izgledaju smiješno. Psi srednje veličine, zbog svoje umjerene veličine, mnogo je lakše držati u uvjetima stanovanja od velikih, moćnih pasa, iako često su sigurni čuvari od mesnih pasa jednako dobri. Nije važno što se u kući može uzgajati štene od medvjeda - široki krmeni mišićni buldog ili vitak, elegantan Whippet. Za hranjenje svakog štene mora biti uravnotežen, tako da se optimalno raste i razvija.

Acana Heritage za štence i tinejdžere srednjih pasmina uspoređuje se s većinom proizvoda za istu skupinu pasa. Od svih osam izvora životinjskih bjelančevina, u njemu se nalazi pet svježih sastojaka, a njegov sastav vrlo je raznolik - ovdje možete naći meso, ribu, jaja, perad, svježe povrće i voće. Ovaj hran sadrži zdrave masti dobivene od precizno poznatih životinjskih vrsta. Svaka štenadna masti važna je tako da raste inteligentno i dobro osposobljen, jer se za razvoj mozga uvijek preporučuje mala djeca da daju riblje ulje.

Izvrsno što je Acana Heritage Puppy Junior točno, bez ikakvog prikrivanja, napisano je svih 40 sastojaka, a hrana sadrži samo dva aditiva - to pokazuje bogatstvo sastava koji ne zahtijeva dodatne dodatke mineralima.

Bigleforum - forum za ljubitelje pasa Beaglesa

Izbornik za navigaciju

Prilagođene veze

oglas


DOBRODOŠLI NA FORUMU Ljubavnici velikih pasa!

Novi ste i samo 15 dana od datuma registracije na forumu i 30 poruka vas odvoji od sljedećeg statusa i uklanjaju sva ograničenja, više >>

UPOZORENJE! Ne možete ostaviti komentare u sekcijama štenci! Komentari su dopušteni samo od autora teme!

UPOZORENJE! Ne možete ostaviti komentare u sekcijama štenci! Komentari su dopušteni samo od autora teme!

UPOZORENJE! Ne možete ostaviti komentare u sekcijama štenci! Komentari su dopušteni samo od autora teme!

UPOZORENJE! Ne možete ostaviti komentare u sekciji Take a Beagle u dobrim rukama! Komentari su dopušteni samo od autora teme!

UPOZORENJE! Ne možete ostaviti komentare u odjeljku razmnožavanje muškaraca! Komentari su dopušteni samo od autora teme!

Korisničke informacije

Vi ste ovdje »Bigleforum - forum za ljubitelje pasmina Beagles» Uobičajena pitanja »Savjetujemo se prebaciti na suhu hranu, ali ih ima toliko mnogo.

Savjetujemo nam da se prebacimo na suhu hranu, ali ih ima toliko mnogo.

Postovi 1. stranica 19 od 19

Share108.10.2012 15:08:34

  • Objavio: Dimka
  • Biglik
  • Mjesto: Moskva, Novokosino
  • Registrirano: 04/09/2012
  • Poruke: 146
  • Spol: Muški
  • Nadimak i datum rođenja samo: Dmitrij Petrovich Moskovityanin, 28.06.2012
  • Zadnji posjet:
    03.12.2017 18:58:13

Dobri poslijepodnevni prijatelji!

Sada se oporavljamo i jedemo Purinu Hepatiku za održavanje jetre (Hill's L / D nije mu se svidjelo). Ali to nije štene i nema štogod za rast štene. Imamo ga još tjedan dana. No, istodobno nam je dopušteno hraniti jetru govedine i prebaciti se na uravnoteženu hranu za štence. Jasno je da smo uništili sve što nije premalo. Ali ostalo - previše. Od svih nas (po sadržaju), odabrali smo "AKANA suh." Za štence bezgranog hrane s janjetinom GRASSLANDS DOG (ACANA GRASSLANDS) ". Čekamo isporuku iz trgovine.

Reci mi molim vas, je li to dobra hrana?

Uredio Dimka (10.8.2012. 3:08:49)

Share208.10.2012 15:14:39

  • Objavio: Oxana
  • Top-bigl
  • Mjesto: Istra
  • Registrirano: 14.11.2008
  • Poruke: 3278
  • Spol: žensko
  • Godina: 49 [1969-05-24]
  • ICQ: 397062446
  • Nadimak i datum rođenja samo: 23.06.2008-08.06.2013 Cooper, 16.04.2011. Eton, 25.09.2012. Conny, 14.05.13. Ike, 24.11.14. Una
  • Web stranica: http://www.cooperhall.ru/
  • Zadnji posjet:
    05.06.2018 13:47:18

Gledajte, forum često raspravlja o pitanju koja je hrana za hranu najbolja.
Anketa. Koju vrstu suhe hrane hranite svoj beagle?
Moje djetinjstvo je jelo Pro Pac.
Acana je također dobra hrana. Moramo vidjeti što će biti bolje za vas. Možete pitati svog liječnika kakvu vrstu hrane želite ići.

Share308.10.2012 15:32:08

  • Objavio: Katerina (Toros)
  • Bigleman
  • Mjesto: Yaroslavl
  • Registrirano: 12.04.2012
  • Poruke: 1891
  • Spol: žensko
  • Nadimak i datum rođenja beaglea: Nord Line Tsarevich von Lorden Hyus (Toros) 06.02.12
  • Zadnji posjet:
    21. 04. 2015. 09:42:45

svaki veterinar savjetuje drugačije. O Akana recenzije su dobre (barem za janjetinu za štence), mi stvarno ne stane.
kada je jeli akana, došao u dućan - dati neke vitamine za štene? i meni, nakon što sam rekao kakvu hranu jedemo - zašto trebate vitamini, sve je u Akaneu već tamo.

Share408.10.2012 15:59:38

  • Autor: Olga i Char
  • Top-bigl
  • Mjesto: Moskva
  • Registrirano: 10.05.2009
  • Poruke: 10360
  • Spol: žensko
  • Godina: 45 [1973-07-10]
  • Nadimak i datum rođenja Beagles: Dar Shah Charleston (Char) 28.02.2009. Beagleboys Golden Rush (Porsche) 29.03.2011.
  • Zadnji posjet:
    Danas 15:03:28

Duck, zašto vam treba vitamine, u Akaneu sve već

u bilo kojoj dobroj suhoj hrani sve je već tamo, vitamini nisu potrebni

Share508.10.2012 16:09:23

  • Poslano od: Olen'ka
  • Top-bigl
  • Mjesto: Murmansk
  • Registrirano: 23.10.2011
  • Poruke: 4191
  • Spol: žensko
  • Starost: 45 [1973-09-02]
  • ICQ: 422364631
  • Nadimak i datum rođenja Beagle: Yulona Queen Rose (Ju) 20.09.2011
  • Zadnji posjet:
    06.06.2018 18:59:59

Mi kao rezultat pretraživanja na njemu i zaustavljen. Povremeno kupujem druge opcije za Akanu ili Podrijetlo. Dobro smo, vune, oči. U našem klubu su mi sklupčavali. Kažu da želite hraniti psa skupe? No, naša Pretty Woman također pokazuje s njim, ne želi jesti ponekad, a onda stavim u njega neke konzervirane hrane za atraktivnost. S konzerviranim brzinama na vrijeme. Bilo koja hrana bi trebala biti uvedena u dijetu koja će postupno povećavati udio novog hrane. Akana i Origen su "fatter" od drugih hrane, stolica može biti mekša. Postupno smo se koristili.

Uredio Olen'ka (10.8.2012. 16:11:30)

Share608.10.2012 17:07:31

  • Objavio: Annet
  • Biglik
  • Mjesto: Moskva
  • Registrirano: 27.02.2012
  • Poruke: 351
  • Nadimak i datum rođenja Beagle: Varinhaus Ottawa (Athena) 12/14/2011
  • Zadnji posjet:
    30.08.2014. 00:07:44

Moj pas je na ovoj krmi. Nema pritužbi, kao što je. Vuna, uši, oči - sve je normalno. I apetite. Aktivnost je iznad svih zamišljenih normi. Mišići na njemu se uspješno formiraju - prema svom reljefu, može se proučavati anatomija. Nije bilo ni riječi o prekomjernoj težini - ali ovdje ću napraviti rezervaciju, čini se da Fina ima takav ustav. Osim toga, dajem kefir (uvijek će prodati svoju dušu za njega - ali samo domaće, loše proizvodi utječu na stolicu i nadutost). Ponekad zamijenimo kefir s mekim tijelom s malo masnoće.

Share708.10.2012 17:54:51

  • Objavio: Crom Hunter
  • Kennel "Crom Hunter"
  • Mjesto: Moskva
  • Registrirano: 19.09.2010
  • Poruke: 2355
  • Spol: žensko
  • Godina: 55 [1962-12-31]
  • Ime i datum rođenja beaglea: Jewel 06/29/2008 Santa 06/10/2012 Joe 23.04.2013 VivaJerry 22.04.2013 Kaysa 07/02/2013 Ricky 29.12.2013 Nostra 12/29/2015 Dana 01/10/2017 Chiva 31/12/2017 Jango 03/04/2018
  • Web stranica: http://cromhunter.ru/
  • Zadnji posjet:
    Danas 21:29:17

Od svih nas (po sadržaju), odabrali smo "AKANA suh." Za štence bezgranog hrane s janjetinom GRASSLANDS DOG (ACANA GRASSLANDS) ". Čekamo isporuku iz trgovine.
Reci mi molim vas, je li to dobra hrana?

Prije mjesec dana jedan mu je pas bio prenesen (s Pro Planom). Nema pritužbi. Stanje vune se znatno poboljšalo. Istina, postoje i drugi razlozi za to, ali mislim da je i prijelaz na novu hranu imao utjecaj. Probava je u redu (t-t). U Orijenu nema ni žita, ali sadržaj sastojaka mesa je mnogo veći (80%), mislim da je to još bolje, ali i skuplji.

Share808.10.2012 20:01:05

  • Objavio: Gina
  • Beagle
  • Mjesto: St. Petersburg
  • Registrirano: 24/08/2010
  • Poruke: 614
  • Spol: žensko
  • Nadimak i datum rođenja Beagle: Blaed Medway 29.06.10
  • Zadnji posjet:
    01/09/2015 01:01:53

Mi smo na odrasloj Akane s janjetinom, stvarno ne volim nikakve pritužbe. S Origenom ne bih htio preporučiti, jer je visok sadržaj mesnih sastojaka. Dok se oporavljate, vaše dijete neće aktivno krenuti, što znači da će 80% mesa na jetri nositi opterećenje nakon potpunog oporavka, kada idete na šetnju i možete aktivno preseliti Origena da probati. Prolazim iz vlastitog iskustva, jer nikada nisam veterinar. Također smo pokušali Origena, ali već nakon godinu dana, a imamo vrlo aktivne aktivnosti, čini se da će sve zapaliti. ali. počeo je zujati. Sori.. noćno polje (ne znam kako se to zove kod pasa) Veterinar je rekao da je to zbog prekomjernog proteina, sad dajem Origenu samo tijekom trajanja aktivnog treninga ili kada se natječaji održavaju jedan za drugim. Zato bih radije preporučio Akanu s janjetinom, jedemo janjetinu i jabuku.

Share908.10.2012 20:57:27

  • Objavio: Dimka
  • Biglik
  • Mjesto: Moskva, Novokosino
  • Registrirano: 04/09/2012
  • Poruke: 146
  • Spol: Muški
  • Nadimak i datum rođenja samo: Dmitrij Petrovich Moskovityanin, 28.06.2012
  • Zadnji posjet:
    03.12.2017 18:58:13

Oxana, Problem je što žene savjetuju hranu čija firma sponzorira kliniku. Purina sponzorira našu kliniku, očito nakon transfuzije krvi, Dimka je bila tamo i hranila Purine Hepatik, jer ona pukotina za obje njezine pržiti, a Hills nisu.

Ali čini se da mu je Akana. Dok ga dajemo kao zalogaj kad zapovijemo učenje.

Svi prijatelji, hvala svima na povratnim informacijama!

Share1008.10.2012 23:35:31

  • Objavio: Strelka
  • Biglik
  • Mjesto: Moskva, Izmailovo
  • Registrirano: 13.8.2012
  • Postovi: 163
  • Spol: žensko
  • ICQ: 27566716
  • Nadimak i datum rođenja beagle: Buter 07.07.12
  • Zadnji posjet:
    07/03/2017 18:09:58

mi smo 10 dana mlađi od tebe - jedemo ekanuba za štenad + dodam kalcij irski cal + nekoliko sadnica zobi u jedan od dijelova (ja sam to želio, ja sam pojeo sobi cvijeće - počeo sam kupovati zob.)

Potopiti krmivo. Na suhu hranu ili kolačiće, radimo timove.

Share1105.04.2013 21:51:40

  • Objavio: Sydney
  • Biglik
  • Mjesto: Moskva, HLW, Perovo
  • Registrirano: 21.01.2013
  • Poruke: 332
  • Spol: žensko
  • Dob: 28 [1990-05-10]
  • Nadimak i datum rođenja Beagles: Dakota Hunter Ike Sydney Grant, 18.11.2012
  • Zadnji posjet:
    29. 11. 2010. 10:40:29

Pronađeno je zanimljivo mjesto za analizu sastava suhe hrane
http://www.companionline.ru/fanalyser.p... p; f1id = 299
možda će netko biti zainteresiran

Share1206.04.2013 10:02:54

  • Autor: Valery
  • Beagle
  • Mjesto: Moskva, Sveučilište u Zagrebu
  • Registrirano: 09/09/2012
  • Poruke: 1419
  • Spol: Muški
  • Nadimak i datum rođenja Beagles: VARINHOUSE TOM SAWYER (Tom Sawyer) 17. lipnja 2012.
  • Web stranica: http://tomsawyer-msk.com
  • Zadnji posjet:
    19. 05. 2013 23:42:59

Mi smo, nakon pojave Tomika u našoj kući, jeli Pro Pac Performance Puppy, ali naše su oči bile malo vodene. Prebačeno u Acana Puppy Junior (postoji cijeli niz vitamina i elemenata u tragovima za štenad), sve je u redu i apetit je dobar

Share1306.04.2013 16:51:32

  • Objavio: Lex
  • Bigleman
  • Mjesto: Ramenskoe.
  • Registrirano: 01.25.2013
  • Poruke: 1728
  • Spol: Muški
  • Godina: 42 [1976-03-04]
  • Ime i datum rođenja beaglea: BRUCE (PRIDE BOGA * S CHIVAS REGAL) 13.11.2012
  • Zadnji posjet:
    25.11.2015. 11:45:45

Mi Bruce Acana Pacifica pukotine. Dugo je izabrala hranu, ostala na njemu. Sada je sve u redu

Share1406.04.2013 17:02:39

  • Objavio: Antony
  • Biglik
  • Mjesto: Mytishchi
  • Registrirano: 23.07.2012
  • Poruke: 147
  • Spol: Muški
  • Nadimak i datum rođenja Beagle: Zhordan Movie Enmon Camill 05/28/2012
  • Zadnji posjet:
    26.09.2016. 1:46:47

Od rođenja, jedemo prazne hrane. Isprva su jeli peder, nakon 2,5 mjeseca prebacio su se na juniorski medij. sve je u redu s tobom
Jack Russell je imao svoje roditelje 3 godine, jesti ekanubu, a onda će ga razbiti i ne bi jeli suhu hranu, a nakon sastanka Zorke probala je hranu od njega, a da ne kažete da ga niste mogli povući iz zdjelu boshevskog sušenja, ali jede sa zadovoljstvom.

Share1507.04.2013 08:58:43

  • Objavio: Natasha9
  • Biglonysh
  • Mjesto: Moskva
  • Registrirano: 04/05/2013
  • Postovi: 84
  • Spol: žensko
  • Dob: 18 [1999-12-29]
  • Beagle ime i datum rođenja: Jerry 12. svibnja
  • Web stranica: Bigleforum
  • Zadnji posjet:
    21. 21. 2014. 6:57:21

Rečeno nam je da je Acana dobra hrana. No, Jerry je odbio jesti i svoje i druge hrane. Stoga je za 3 mjeseca jeli ono što jedemo. Sada ima 2 godine.

Uređivano Natasha9 (04/07/2013 09:02:07)

Share1607.04.2013 10:36:01

  • Poslano od: Olen'ka
  • Top-bigl
  • Mjesto: Murmansk
  • Registrirano: 23.10.2011
  • Poruke: 4191
  • Spol: žensko
  • Starost: 45 [1973-09-02]
  • ICQ: 422364631
  • Nadimak i datum rođenja Beagle: Yulona Queen Rose (Ju) 20.09.2011
  • Zadnji posjet:
    06.06.2018 18:59:59

Sada jedemo Almo prirode za odrasle pse s janjetinom (MediumLamb)..
Vrlo sam zadovoljan. Feed dostojan. Ate i Akana i Origen i Hills.

Uredio Olen'ka (04/07/2013 10:37:03)

Share1709.04.2013 12:39:10

  • Objavio: Vanilla Beagle
  • Biglepups
  • Mjesto: Astrakhan
  • Registrirano: 04/09/2013
  • Poruke: 42
  • Spol: žensko
  • Dob: 29 [1989-01-13]
  • Skype: Vanillawoman-89
  • Nadimak i datum rođenja Beagles: Astravegas Arcturus i kraljica Don Erik
  • Zadnji posjet:
    30.09.2013 22:11:28

Oh, a mi na Mini Junior Royalu, t-t, sve je u redu, i vuna, zubi i oči. Čuo sam mnogo pritužbi različitih ljudi (uglavnom vlasnika kućnih ljubimaca), ali hrana nam odgovara, možda zbog činjenice da ga naručujemo od pouzdane osobe izravno iz tvrtke, a ne kupujemo ga na tržištu ili u trgovinama. Prošli sam tjedan pročitao o Boschu, naručio sam malo hrane s rižom i janjetinom, vidjet ćemo. kako će ići))) može li netko drugi hraniti Bosch? što dojmovi?

Share1809.04.2013 14:41:10

  • Objavio: Lastochka
  • Bigleman
  • Gdje: Kaluga
  • Registrirano: 14.03.2010
  • Poruke: 2240
  • Nadimak i datum rođenja beagle: Tori - 03.06.12., Vella - 01.11.14
  • Zadnji posjet:
    Danas 11:54:26

Također smo odrasli na Royalu, ali alergičan sam na to. Ne, sigurno ga ne jedem, ali na ovaj ili onaj način moram stupiti u kontakt s hranom, a dlanovi su mi dulje šuljali. Htjela sam se preseliti u Akanu - nisam išao, pokušao sam tri puta, a proljev je počeo odjednom. Očigledno za nas to je mast. Pokušao sam Bosh janjetinu s rižom. i sada smo jeli mjesec dana, sve je u redu TTT.

Share1909.04.2013 15:26:00

  • Objavio: VIKGF
  • Biglik
  • Mjesto: Krasnogorsk
  • Registrirano: 13.02.2013
  • Poruke: 148
  • Spol: Muški
  • Dob: 5 [2012-12-26]
  • Nadimak i datum rođenja Beagle: Valley Hunter Dylan 12/26/2012
  • Zadnji posjet:
    8. 2. 2014. 09:39:34

I mi smo jedan Happy Dog. Čini se da je sve u redu, međutim, nema ničega za usporedbu. Može li netko dati povratne informacije o Happy Dogu?

8 najboljih štene hrane

U dobi od jedne godine, psa tijelo više nego ikada treba uravnoteženu prehranu i povećan unos različitih hranjivih tvari. Mladi životinja se brzo razvija, zahtijeva puno proteina i masti, vitamina i minerala za pravilan rast. Imunološki sustav štene još nije zrela, pa su bebe sklone alergijskim reakcijama, a nježni probavni sustav u ovom dobu je osjetljiv na promjene u prehrani i neuravnoteženi sastav. Prirodno hranjenje teško je organizirati kod kuće kako bi se zadovoljile sve potrebe rastućeg organizma. Bolje je odabrati kvalitetnu hranu za svoje štene, što će pomoći vašem pasu da postane zdrava i jaka. Ako obiteljski proračun dopušta, odaberite između super premium klase prehrambenih proizvoda - holistički. Holistički je posebna klasa hrane koja se proizvodi isključivo od cjelovitih, prirodnih i zdravih sastojaka.

Najbolja holistička štene hrane

  • dobar prirodni sastav;
  • uravnotežena dijeta;
  • hypoallergenic.
  • nije prikladno za sve životinje (mnoge bilježe nadutost i proljev);
  • ne uvijek tu u običnim trgovinama za kućne ljubimce.
  • dobar prirodni sastav;
  • bezzernovoy;
  • ekonomska upotreba;
  • ne uzrokuje alergije.
  • visoke cijene;
  • poremećaji u opskrbi;
  • teško pronaći velike torbe, uglavnom na malim prodajnim mjestima.
  • idealni omjer cijene i kvalitete;
  • ne uzrokuje alergije.
  • jednostavniji sastav od ostalih holističkih feedova.

Najbolja hrana za štence malih pasmina

  • vrlo atraktivan okus;
  • dobar prirodni sastav;
  • bezzernovoy;
  • dobra vrijednost za novac.
  • uravnotežena dijeta;
  • male granule;
  • dobra vrijednost za novac.
  • kao dio hidrolizata životinjskih bjelančevina;
  • sadrži značajnu količinu visokih ugljikohidratnih žitarica.

Najbolja hrana za štence velikih pasmina

  • prirodno uravnotežen sastav;
  • jake velike granule;
  • dobra vrijednost za novac.
  • neugodna ambalaža koja se ne može zatvoriti.
  • dobra vrijednost za novac;
  • uravnotežen sastav.
  • sastavljen od suhih sastojaka i brašna od mesa;
  • Vreće od 18 kg se prodaju samo u rasadnicima s potvrdom.

Najbolja hrana za štence s osjetljivom probavom

  • dobar prirodni sastav;
  • ne uzrokuje alergije;
  • optimalni omjer cijene i kvalitete.

Koja je najbolja hrana za štene?

Za hranjenje štene, bolje je odabrati ne samo vrhunsku hranu, već cjelovitu hranu izrađenu od visokokvalitetnih cjelovitih sastojaka. Takve robne marke poput Orijen i Acane već su dokazane. Ovi feedovi su puno skuplji od ostalih, ali oni su od najkvalitetnijih.

Naravno, izbor hrane treba postupno postati, uzimajući u obzir financijske sposobnosti i osobine psa. Bolje je odabrati hranu u skladu s pasminom i veličinom psa, kao što su Prilozi za male ili britanske skrbi za velike i divovske pasmine. Male pasmine imaju povećan metabolizam, važno je za njih da konzumiraju visoko hranjivu hranu koja se dobro apsorbira. Velika nužno potrebna dodatna podrška za kosti i zglobove za normalan razvoj. Veličina peleta za male i velike pse također igra ulogu.

Uz uvođenje novog proizvoda, neophodno je pratiti stanje životinje: kakva stolica, bilo da su uši zijevaju, oči zalijevaju, a stanje kože i vune. Ako štene dobro jede, aktivno i izgleda besprijekorno - to znači da mu ta hrana odgovara.

Forum KPT-ovi "Swiss Mountain Dogs and Co"

Izbornik za navigaciju

Prilagođene veze

Korisničke informacije

Vi ste ovdje »Forum KPTS» Švicarski Zennenkhundy i Co »» Sve o hranidbi »Upoznajte ACANA PUPPY LARGE BREED ili EUKANUBA

Savjetujte ACANU PUPPY LARGE BREED ili EUKANUBA

Postovi 1 Stranica 30 od 58

Dijeljenje 18. rujna 2009 21:02:38

  • Objavio: Kika
  • Počasni član
  • Mjesto: Kijev
  • Registrirano: 18. lipnja 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1482
  • Poštovanje: [+ 8 / -0]
  • Pozitivan: [+ 15 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    16. prosinca 2013 23:21:36

Odlučili smo se prebaciti na miješanu prehranu i uključiti sušilicu. Naš dečko (4 mjeseca) već je u potpunosti odbio Royal (on je jedio oko 4 dana) i ako je iskreno ne želim ga hraniti više. Jasno je da on ne voli bonalno. Želim otići na ACANA PUPPY LARGE BREED ili uzeti EUKANUBA (još nisam odlučio).
Možda netko jede ili ima recenzije, molim te, recite mi.

Dijeljenje 28. rujna 2009 21:29:15

  • Objavio: Melony
  • Počasni član
  • Registrirano: 12. ožujka 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 693
  • Poštovanje: [+ 1 / -0]
  • Pozitivan: [+ 2 / -0]
  • Spol: žensko
  • Dob: 29 [1989-05-31]
  • ICQ: 480946582
  • Pasmina pasa: BSHZ
  • Mjesto: Podolsk
  • Zadnji posjet:
    6. ožujka 2014 14:40:06

Kika, jeli ovo akana, stanje je izvrsna vuna, stolica je jednom dnevno i malo, dobro, sve je u redu, ali na kraju 2 torbe sooo puno fatter

i nije pokušao eukanuba

ShareSeptember 39, 2009 21:55:34

  • Objavio: Teressa
  • Stalni član
  • Gdje: Vologda
  • Registrirano: 21. veljače 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 121
  • Poštovanje: [+ 5 / -0]
  • Pozitivan: [+ 38 / -5]
  • Spol: žensko
  • Godina: 32 [1985-09-04]
  • ICQ: 450114826
  • Zadnji posjet:
    6. kolovoza 2013 20:05:01

Kika
oba su ta hranjenja hvaljena, ali u sastavu izgleda da bi AKANA bila bolja

Share48 rujan, 2009 22:17:28

  • Objavio: Kika
  • Počasni član
  • Mjesto: Kijev
  • Registrirano: 18. lipnja 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1482
  • Poštovanje: [+ 8 / -0]
  • Pozitivan: [+ 15 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    16. prosinca 2013 23:21:36

Hvala na odgovoru, ali recite mi

stolica jednom dnevno i malo

ShareSeptember 58, 2009 22:25:53

  • Objavio: Kika
  • Počasni član
  • Mjesto: Kijev
  • Registrirano: 18. lipnja 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1482
  • Poštovanje: [+ 8 / -0]
  • Pozitivan: [+ 15 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    16. prosinca 2013 23:21:36

U sastavu, izgleda da će AKANA biti bolja

GARANCIJENA ANAŠKA GRANICA U ŠPANJU ACANE
Protein (min) 33% Fat (min) 15% Celuloza (max) 3.5% Kalcij (min) 1.2% Fosfor (min) 1.1% omega-6 (min) 2,5% omega-3 (min) 0,4%

Glukozamin (min) 800 mg / kg kondroitin (min) 500 mg / kg Ugljikohidrati (max) 29%

POVRĆE KOMPONENTE
Korijen korijena 600 mg / kg Altea korijen 600 mg / kg Juniper bobice 500 mg / kg Anđeo korijen 400 mg / kg Merovica 400 mg / kg

Neptun ubod 400 mg / kg Jasen od lišća 300 mg / kg Mlijeko čičak 300 mg / kg

Eukanuba Large Puppy Analysis Junior uravnotežen rast

proteini - 26%, masti - 14%, minerali - 6%, vlakno - 2,5%, vlažnost - 8%, kalcij - 0,8%, fosfor - 0,63%.

i analizu Eukanuba Puppy Junior Velika pasmina

proteina 26%, masnoća 14%, pepela 6%, vlakna 2,5%, vlage 8%, kalcija 0,8%, fosfora 0,63%.

ShareSeptember 6, 2009 22:52:33

  • Objavio: Teressa
  • Stalni član
  • Gdje: Vologda
  • Registrirano: 21. veljače 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 121
  • Poštovanje: [+ 5 / -0]
  • Pozitivan: [+ 38 / -5]
  • Spol: žensko
  • Godina: 32 [1985-09-04]
  • ICQ: 450114826
  • Zadnji posjet:
    6. kolovoza 2013 20:05:01

Ja nisam veterinar ili uzgajivač, nisam stručnjak pa nemojte bacati rajčice na mene ako to))) samo podijelite moje misli.

Eukanuba Velika štene Junior uravnotežen rast
struktura
pile> 20%, kukuruz, pšenica, riblje brašno, ječam, sirak, životinjska mast, osuši repa celuloze, pileći ekstrakt, osuši cijeli jaja, suhi pivski kvasac, kalij klorid, sol, laneno, DL-metionin, kalcijev hidrogenfosfat, ekstrakt kalendule, glukozamin, kondroitin sulfat.

Ovdje mi je kukuruz zbunio, jeftin punilac i često izaziva alergije kod pasa. Odbio sam se hraniti kukuruza.

ACANA PUPPY VELIKI KRALJEV
struktura
Sušeno pileće meso, pari zob, svježe pileće meso bez kostiju, grašak, svježi losos meso bez kostiju (izvor EPA i DHA), divlja riža, piletina masti (očuvana uz pomoć vitamina E i ružmarina), pileća jetra, svježa cijela jaja, sunce sušen alfalfa, losos ulje, bundeva, pile hrskavica (izvor glukozamina i kondroitin), crvena jabuke, mrkva, peršin repa, brusnice, irgi bobice olholistnoy organskom algi (Laminaria, Fucus, Palmaria), čičak korijen, sljez korijen, bobice od borovica, piskavica, sjemenki koromača, Angelica, more krkavine, korijena vodopije, kopriva, malina list, mlijeko čička, paprene metvice lišće, neven cvijeće, cvijeće kamilice, žive kulture mikroorganizama (Lactobacillus acidophilus i Enterococcus faecium) + vitamini i minerali.

ne sadrži kukuruz. ali općenito, koliko ja znam, Akana je jedan od feedova HUMAN GRADE (kvaliteta je poput ljudi)

općenito, kad sam pokupio krug za moju hranu za pse, krug se sužavao na Akanu, Kanidu i Eagle pak. Zaustavila se kod Canide.

Share79 rujan, 2009 15:49:52

  • Objavio: Kika
  • Počasni član
  • Mjesto: Kijev
  • Registrirano: 18. lipnja 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1482
  • Poštovanje: [+ 8 / -0]
  • Pozitivan: [+ 15 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    16. prosinca 2013 23:21:36

Odlučili smo se boriti za ACANA PUPPY LARGE BREED i, pored ACANA GRASSLANDS, uzeli smo male pakete od 400 gr. na suđenju - ali već vrijedi i za Hills i Royal sacs.

Share810 rujan, 2009 14:57:06

  • Objavio: Magnolia
  • Stalni član
  • Mjesto: Kijev
  • Registrirano: 7. svibnja 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 183
  • Poštovanje: [+ 1 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    17. listopada 2013 02:09:01

Jedio sam ACANU ŠUPNJU VELIKI BREED. Hladno jelo! Efekt je nevjerojatan, sve je u redu s stolicom! Ali cijena. Skupo. Prebacio se na Canidu. Zadovoljan! U idealnom slučaju, želimo se opet vratiti na Akanu. Sve prevučene na internetu, mislim da je Akana najbolja hrana u sastavu.

Share910 rujan, 2009 15:06:38

  • Objavio: Kika
  • Počasni član
  • Mjesto: Kijev
  • Registrirano: 18. lipnja 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1482
  • Poštovanje: [+ 8 / -0]
  • Pozitivan: [+ 15 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    16. prosinca 2013 23:21:36

Prvi pokušaj jesti ACANA PUPPY LARGE BREED bio je uspješan, nadam se da će se to nastaviti. Dok jedeš. Mi ćemo uzeti torbu od 18 kg. Ali ACANA GRASSLANDS samo se odbijao ni probati.

Share1010 rujan, 2009 16:49:24

  • Objavio: Kika
  • Počasni član
  • Mjesto: Kijev
  • Registrirano: 18. lipnja 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1482
  • Poštovanje: [+ 8 / -0]
  • Pozitivan: [+ 15 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    16. prosinca 2013 23:21:36

Šokiran sam. Nemojte jesti već. Prvi put je sve bilo u redu. Došlo je vrijeme drugo hranjenje - odbijeno. Otkazao je nalog za torbu. Evo što mislim i što da radim?

Share1110 rujan, 2009 18:00:11

  • Objavio: Magnolia
  • Stalni član
  • Mjesto: Kijev
  • Registrirano: 7. svibnja 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 183
  • Poštovanje: [+ 1 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    17. listopada 2013 02:09:01

Kika, kako kažu, "Galyina draga"!
Rasprsnula sam sa zadovoljstvom oba obraza!
Nešto slično bilo je ljeti. Moj sobanka odbio je jesti, pa sam je hranio žlicom (sir s kefirom), i dalje uvjeravam!
Možda dok je prirodna hrana? Što učiniti? Možda će netko drugi savjetovati

Uredio Magnolia (10. rujna 2009. 18:03:11)

ShareSeptember 1210, 2009 18:40:20

  • Objavio: Dix
  • Počasni član
  • Mjesto: Ukrajina
  • Registrirano: 22. studenog 2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 4875
  • Poštovanje: [+ 154 / -14]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Spol: žensko
  • ICQ: 559057220
  • Zadnji posjet:
    30. listopada 2010 Pet do šest

Kika
I koliko puta dnevno hrani i koliko visoka / težina štene?

Možda dok je prirodna hrana?

Sobakin bi bio jako sretan zbog takve prehrane!

Podijelite rujan 1310, 2009 18:46:34

  • Objavio: lenalu
  • Počasni član
  • Mjesto: Bataysk Rostovskaya
  • Registrirano: 4. siječnja 2008
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 2131
  • Poštovanje: [+ 43 / -4]
  • Pozitivan: [+ 143 / -14]
  • Spol: žensko
  • Godina: 53 [1965-01-24]
  • ICQ: 372641496
  • Pasmini pasa: Bernski planinski pas
  • Mjesto: Bataysk, Rostov
  • Zadnji posjet:
    12. veljače 2017. godine 20:58:12

Sobakin bi bio jako sretan zbog takve prehrane!

Propovjednik prirodne prehrane!

Share1410 rujan, 2009 18:53:52

  • Objavio: Dix
  • Počasni član
  • Mjesto: Ukrajina
  • Registrirano: 22. studenog 2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 4875
  • Poštovanje: [+ 154 / -14]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Spol: žensko
  • ICQ: 559057220
  • Zadnji posjet:
    30. listopada 2010 Pet do šest

Propovjednik prirodne prehrane!

Len, nije tajna, svi znaju za to... i ne samo na ovom forumu.

ShareSeptember 1510, 2009 19:10:29

  • Objavio: Teressa
  • Stalni član
  • Gdje: Vologda
  • Registrirano: 21. veljače 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 121
  • Poštovanje: [+ 5 / -0]
  • Pozitivan: [+ 38 / -5]
  • Spol: žensko
  • Godina: 32 [1985-09-04]
  • ICQ: 450114826
  • Zadnji posjet:
    6. kolovoza 2013 20:05:01

Također mislim da dobra prirodna žena još nije došla do ništa bolje, ali naturalka je skuplja i dugotrajnija. I hraniti hranu samo u slučaju, nikad ne znate..

ShareSeptember 1610, 2009 19:24:08

  • Objavio: Dix
  • Počasni član
  • Mjesto: Ukrajina
  • Registrirano: 22. studenog 2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 4875
  • Poštovanje: [+ 154 / -14]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Spol: žensko
  • ICQ: 559057220
  • Zadnji posjet:
    30. listopada 2010 Pet do šest

. pogodno je za nas da živimo uz gotove hrane. bez žitarica, posuda i kovrča, bez da odlaze na tržište za kupnju mesa. i onda je također u kulach da za dijelove. Za nas je prikladno biti dobrovoljne žrtve obmane da je tržište suhe hrane puna poslovanja.
Napravio sam svoj izbor. Ne nametam ga nikome. Bez potrebe da otrovi mrvice - neću. Imam kućnog ljubimca, a ne farmu. I ja sam zadovoljan da ga kuham i gledam s nekim zadovoljstvom sobAKIN jede i ne guši krekere. što su ovi slatkiši napravljeni, imaju li čak i prirodnu nit (?), ako na taj datum isteka nema "životinja" koje počinju. čak i plijesni ne živi tamo.

Dijelite na rujan 1710., 2009 19:48:32

  • Objavio: Kika
  • Počasni član
  • Mjesto: Kijev
  • Registrirano: 18. lipnja 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1482
  • Poštovanje: [+ 8 / -0]
  • Pozitivan: [+ 15 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    16. prosinca 2013 23:21:36

Sada je sve u redu.
Mi smo 4,5 mjeseca. težina 30 visina 52-53. Veliki švicarski planinski pas. Fed je ranije samo naturalka. (sir, kefir, mlijeko, meso, sirovo i kuhano svaki dan). Dolazeći na stranicu, rekli su da obratite pažnju na stražnje noge (počinje gutati i nešto drugo). Mi smo odmah u kliniku na Levitsky (koji je u Kijevu on zna) - rekao sve će biti dobro ako se prenose na sušenju (uniformu će razmijeniti ili nešto, jer je momak krupninky - za kontrolu težine i kontrolirati ispravan razvoj mišićno-koštanog sustava ). Obratite se uzgajivaču - također savjetuje, ali to ne znači isključiti prirodni proizvod na sve. Željeli smo to na ovaj način - ujutro hranu i piti s mlijekom, popodne samo hrana, u večernjim satima meso, piletina, riba (sve je to alternativa). No, naš tip vozi, shvaća da se navečer budi nešto ukusno i ne jede! Ja sam uvijek zvao hranu. i, ali shvatite, nije uvijek moguće hraniti psa s naturalkom (rijekom, nepredviđenim kućama s prijateljima u zemlji koji nemaju uvijek svježe meso ili sir u hladnjaku, itd.). Iako je jedan slučaj kad sam trčao za rekreaciju i orala- ako li mi dati pet minuta ne donosi najsvježije fino rezanje teletina moj pas neće dopustiti bilo tko spavanje (soba donio nekoliko sati, moj muž je pio i nije htio da me pusti volanom je kao put natrag nije bio poznat i već je bio mrak).

ShareSeptember 1810, 2009 20:04:25

  • Objavio: Kika
  • Počasni član
  • Mjesto: Kijev
  • Registrirano: 18. lipnja 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1482
  • Poštovanje: [+ 8 / -0]
  • Pozitivan: [+ 15 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    16. prosinca 2013 23:21:36

kao što kažu, "Galya kuhana"!

Trener mi je rekao isto. Oni koji su sjedili na naturalki (meso je dan svaki dan i sirovo i kuhano) - onda je teško percipirati sušenje.

. pogodno je za nas da živimo uz gotove hrane. bez kaše, posuda

Znaš, samo imam sve što je na redu - to mi je lakše biti naturalk nego sušilica, jer zapravo ne jede kašu, dobro, nismo inzistirali od samog početka. Tržište je blizu (jedan od najboljih, Zhytny), uzimam se myasko, pa, schen, uvijek kupim svježi sir za svog supruga (jede samo jutros) i, naravno, schen. Pa samo ja i iznimka, čovjek koji je lakše s naturalkom.

ShareSepare 19. rujna 2009 20:10:01

  • Objavio: Kika
  • Počasni član
  • Mjesto: Kijev
  • Registrirano: 18. lipnja 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1482
  • Poštovanje: [+ 8 / -0]
  • Pozitivan: [+ 15 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    16. prosinca 2013 23:21:36

Ispričavam se, pogrešno sam u rastu. S težinom od 30 kg. visina na 54 cm. Je li to normalno?

Share2010 rujan 2009 20:22:55

  • Objavio: Real
  • Počasni član
  • Registrirano: 9. studenog 2006
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 3330
  • Poštovanje: [+ 56 / -22]
  • Pozitivan: [+ 8 / -3]
  • Zadnji posjet:
    5. siječnja 2018 20:38:49

Dix
moj otchibuchivaet s vremena na vrijeme potpuno odbija naturalka i zahtijeva sušenje

ShareSeptember 2110, 2009 21:45:55

  • Objavio: ujak
  • Počasni član
  • Mjesto: Cherkasy, Ukrajina
  • Registrirano: 4. prosinca 2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1459
  • Poštovanje: [+ 16 / -0]
  • Pozitivan: [+ 23 / -4]
  • Spol: Muški
  • Starost: 48 [1970-06-24]
  • Zadnji posjet:
    5. siječnja 2016. godine 21:12:07

ali prirodnija je skuplja

vrlo kontroverzno pitanje

ShareSeptember 2210, 2009 21:59:40

  • Objavio: Dix
  • Počasni član
  • Mjesto: Ukrajina
  • Registrirano: 22. studenog 2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 4875
  • Poštovanje: [+ 154 / -14]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Spol: žensko
  • ICQ: 559057220
  • Zadnji posjet:
    30. listopada 2010 Pet do šest

S težinom od 30 kg. visina na 54 cm. Je li to normalno?

Visina i težina tablice na Gross, kao što nisam razumio. Uzgajivači bruto preporučuju se za kretanje po tablici Bern. S obzirom na to da su odrasli malo standardi od visine Bernova, mislim da se pomoću ove tablice moramo uzeti u obzir - to jest, Grossy u procesu rasta bit će malo teži i jači od Berna.
Tablica će se vratiti u odjeljak "Knjižnica", jer ona je stalno izgubljena u drugim temama....

Znate, imam sve što je upravo suprotno - to mi je lakše biti naturalka nego sušilica,

Ma. ako je ispravno hraniti naturalk, to nije lakše.

jer zapravo ne jede kašu, dobro, nismo inzistirali od samog početka... Tržište je blizu (jedan od najboljih, Zhytny), uzimam svoje meso i schena,

Pročitajte forum. U svim temama o prirodnom hranjenju već je napisano, da je hranjenje samo mesom, bez žitarica, nemoguće. Ovdje su također opisani razlozi.

Dix
moj otchibuchivaet s vremena na vrijeme potpuno odbija naturalka i zahtijeva sušenje

Pa. gurmanski. Ponekad i želim sendvič sa kobasicama. to. iako znam to punu d ***. I tako se vaš Ilya - prepustiti sebi.

vrlo kontroverzno pitanje

To ovisi o vrsti hrane i ovisno o tome što osoba razumije prirodnim hranjenjem. Ovdje je argument beznačajan. Hrana je kupljena, baka je legala. i. mjesec dobro spavati i zdjela nije ni moja nakon jela. A s ravnom djevojkom teško je izračunati, ovisno o tome tko vas hrani. Ovdje ste vi i myasko. i riba (ili lignje), ožiljak, kosti i mnoge druge stvari koje se mogu i trebaju dati muralu. Ali daju li sve? to je pitanje.

Dijelite na 23.10.2009 22:11:09

  • Objavio: Kika
  • Počasni član
  • Mjesto: Kijev
  • Registrirano: 18. lipnja 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1482
  • Poštovanje: [+ 8 / -0]
  • Pozitivan: [+ 15 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    16. prosinca 2013 23:21:36

U svim temama o prirodnom hranjenju već je napisano, da je hranjenje samo mesom, bez žitarica, nemoguće. Ovdje su također opisani razlozi.

Znam.
Gledajte, imali smo sve kad smo sjedili 4 puta hranjenja. Ujutro je mlijeko kašu (riža, heljde, itd.), Podnevni sir sa kefirom, sljedeći je kuhano meso (alternirano s piletinom), u večernjim satima sirovo meso s mrkvom (naizmjenično s ribom (danom tune)) + između, bobica i plodova. Dakle, sada želimo uvesti sušenje i ostaviti sirovo meso (koja će izmjenjivati ​​ribu i piletinu).

ShareSeptember 2410, 2009 22:18:50

  • Objavio: Kika
  • Počasni član
  • Mjesto: Kijev
  • Registrirano: 18. lipnja 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1482
  • Poštovanje: [+ 8 / -0]
  • Pozitivan: [+ 15 / -0]
  • Spol: žensko
  • Zadnji posjet:
    16. prosinca 2013 23:21:36

Ali daju li sve? to je pitanje.

Moj muž ponekad kaže - pas živi bolje od mene i to i sve i sve je svježe, domaće, a ne trgovina smeća koje vas hranim. Nekad se dogodilo, moj muž je htio mrkvu, a ja sam ga odnijela - rekavši da je tako

ShareSeptember 2510, 2009 22:30:30

  • Objavio: Dix
  • Počasni član
  • Mjesto: Ukrajina
  • Registrirano: 22. studenog 2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 4875
  • Poštovanje: [+ 154 / -14]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Spol: žensko
  • ICQ: 559057220
  • Zadnji posjet:
    30. listopada 2010 Pet do šest

sljedeći je kuhano meso (naizmjence s piletinom)

Ovdje je također potrebno dodati malo kaše s povrćem.

Dakle, sada želimo uvesti sušenje i ostaviti sirovo meso (koja će izmjenjivati ​​ribu i piletinu).

Također sam hranio u jednom trenutku pomiješan. Ali danas sam sve više uvjeren da činim pogrešno. o specifičnim činjenicama mojih prijatelja među vetov i samo ljubiteljima pasa, sada znam da moram odabrati jednu stvar: bilo sušenje ili naturalka.

ShareSeptember 2610, 2009 23:10:21

  • Objavio: Real
  • Počasni član
  • Registrirano: 9. studenog 2006
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 3330
  • Poštovanje: [+ 56 / -22]
  • Pozitivan: [+ 8 / -3]
  • Zadnji posjet:
    5. siječnja 2018 20:38:49

Dix
i jesu li psi jeli krastavce?

ShareSeptember 2710, 2009 23:23:49

  • Objavio: ujak
  • Počasni član
  • Mjesto: Cherkasy, Ukrajina
  • Registrirano: 4. prosinca 2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1459
  • Poštovanje: [+ 16 / -0]
  • Pozitivan: [+ 23 / -4]
  • Spol: Muški
  • Starost: 48 [1970-06-24]
  • Zadnji posjet:
    5. siječnja 2016. godine 21:12:07

Gledajte kakvu hranu

po defaultu, oni znače superpremium klase hrane, naturalka s jeftinijim vitaminima, rezanje janjetine hrane skuplje, ali to je samo glupo

ShareSeptember 2810, 2009 23:26:31

  • Objavio: ujak
  • Počasni član
  • Mjesto: Cherkasy, Ukrajina
  • Registrirano: 4. prosinca 2007
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 1459
  • Poštovanje: [+ 16 / -0]
  • Pozitivan: [+ 23 / -4]
  • Spol: Muški
  • Starost: 48 [1970-06-24]
  • Zadnji posjet:
    5. siječnja 2016. godine 21:12:07

Ili sušenje ili naturalka

razlog "ili" "ili"?

Dijelite rujan 2911, 2009 10:00:02

  • Objavio: lenalu
  • Počasni član
  • Mjesto: Bataysk Rostovskaya
  • Registrirano: 4. siječnja 2008
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 2131
  • Poštovanje: [+ 43 / -4]
  • Pozitivan: [+ 143 / -14]
  • Spol: žensko
  • Godina: 53 [1965-01-24]
  • ICQ: 372641496
  • Pasmini pasa: Bernski planinski pas
  • Mjesto: Bataysk, Rostov
  • Zadnji posjet:
    12. veljače 2017. godine 20:58:12

Uzgajivači bruto preporučuju se za kretanje po tablici Bern.

Zapravo, IMHO, uzgajivači bruseva bi davali svoje bilježnice s malenima davno i napravili tablicu za bruto. Uostalom, uzgajivači imaju puno, a na forumima se često pojavljuju.
Nije teško, jedan raspored, drugi - barem će ljudi imati ideju kako grow grossies.
Bili smo jednom na lokalnom forumu pitao moguću težinu štenaca u tjednu u tri, pogledao sam svoju bilježnicu i napisao svoju "vilicu". U svakom slučaju, negdje će svi "plus-minus" biti isti.

Može li moje mišljenje o mješovitoj hrani? (Tenisice i lovne rajčice) Yerofey je odrastao pomiješan, kao što je uzgajivač preporučio, pa je ovaj glupan, znajući da je imao kilogram mesa u večernjim satima, potpuno ignorirao sušenje u poslijepodnevnim satima.
Sada štene, koji još uvijek živi sa mnom, ne poštuje naturalku, ali muči sušenje - on je već pucaju iza ušiju.

I još jedan od mojih IMHO, već sam jednom napisao, ali ponavljam, yes, naturalka je bolja, ali ne svatko ima dovoljno iskustva, znanja i uma kako bi ispravno uravnotežio. Osim toga, u naše doba, visokokvalitetni prirodni proizvodi su rijetki. Imamo šik tržište u Rostovu, tu imam svoje prodavače koji nude samo najbolje, ali. Također postoje poznati veterinari na tržištu. nema dobrog mesa na tržištu. Ovaj Dix potječe od ljudi, od privatnih vlasnika, koje zna, i odakle svi ostali?

I o sušenju, svi mi koristimo proizvode različitih tvrtki, birati one koji odgovaraju nama ili baš kao i kozmetika, kemikalije za kućanstvo, hrana, pa zašto tako nepovjerenje tvrtki koje proizvode suhu hranu? Ja sam za sušenje! Vjerujte mi, to nije lijenost, to nije vrijeme za spašavanje, idem od mog iskustva. Neugodan.

Uređivano lenalu (11. rujna 2009. 10:04:55)

Share3011 rujan, 2009 10:31:09

  • Objavio: Teressa
  • Stalni član
  • Gdje: Vologda
  • Registrirano: 21. veljače 2009
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 121
  • Poštovanje: [+ 5 / -0]
  • Pozitivan: [+ 38 / -5]
  • Spol: žensko
  • Godina: 32 [1985-09-04]
  • ICQ: 450114826
  • Zadnji posjet:
    6. kolovoza 2013 20:05:01

zadana je super premium klasa feed, naturalka s vitaminima je jeftiniji

Oh, i reci mi kako. Kako mogu napraviti ravnu djevojku jeftinije?

Ovdje sam ovdje. Dobra klasa super premium sušenja, "kvaliteta kao za ljude" košta oko 3000 (to su cijene od dobavljača, + isporuka u moj grad od 500 rubalja).
Sada računamo naturalku. Ako ne zaboravite da pas uopće nije biljojeda, a osnovu prehrane treba biti meso s dodatkom povrća, voća i malo kaše. Što dobivate? Uzimam skupno meso (imam zaseban zamrzivač za svog psa) na popust. Ispada iz 120 rubalja (teletine) do 150 (govedina) po kilogramu. Jeftinije u našem gradu ne kupuju dobro meso. Za ovo dodajemo ožiljak, dodamo povrće i voće koje obožavam, ne dajem mu žitarice iz gotovo bilo kojeg razloga. Dakle ovdje, na naturalki jedemo najmanje 3500-4000 mjesečno. a svi veterinari preporučuju se dodati vitamine prirodnom hranom, a to je nekoliko tisuća
Pa što je jeftinije?
Vjerojatno postoje ljudi koji mogu kupiti meso jeftiniji, a tu su i ljudi koji hrane kašu s mirisom mesa i ponosno nazivaju takvom prehrambenom shemom "hranjivim" - tad da, očito su jeftinije